Katılıyorum. Sapsarı masmavi gözlü bir arkadaşım var. Fizik desen gayet iyi. Kendine oldukça baktırır bi tipi var kısacası. Ne zamanki o burnunu yaptırdı, dışarıda birbirinin kopyası olan kadınlardan bir farkı kalmadı gözümde. Tüm albenisi gitti.Kemerli burun bence çok güzel, çok karakteristik bişey. Ben çok seviyorum. İnsanlar neden bu konuya bu kadar takık, niye herkes tek tip olmak istiyor anlamıyorum.
Ben kendi öz 30 yıllık kuzenimi tanımadım ya. Yanından geçtim gittim aaa kudra beni tanımadı deyince sesinden konuşmasından tanıdım. Çok güzel, çok farklı bir yüzü vardı bence. Burun yapılınca son derece sıradan olmuş. Kemerli burun candır.Katılıyorum. Sapsarı masmavi gözlü bir arkadaşım var. Fizik desen gayet iyi. Kendine oldukça baktırır bi tipi var kısacası. Ne zamanki o burnunu yaptırdı, dışarıda birbirinin kopyası olan kadınlardan bir farkı kalmadı gözümde. Tüm albenisi gitti.
Ah bunları yazan genç kızları görünce öyle üzülüyorum ki. Kendi yaşadığım geliyor aklıma. Bende sebepsiz aşırı erkek tipi kıllanma vardı. Ağda yapardım tavuk derisi görüntüsü olurdu sivilceler batıklarmerhabalar. başlıktan da anlayacağınız üzere dış görünüşüyle sorunları olan birisiyim. birkaç ay sonra 20 yaşıma gireceğim. sanki 15-16 yaşında bir kız gibi görünüyorum. minyon bir kızım. ama asıl problem yüzümle alakalı. Bu minyon vücuda hiç mi hiç uymayan kemerli bir burnum var. aynı zamanda çenem bana bi tık geride gibi geliyor ama çok dikkat çekmiyor sanırım. en çok burnumdan rahatsız oluyorum ve tanıdığım herkese de söylüyorum burnumla ilgili komplekslerim olduğunu. yaptırmak istiyorum ama böyle bir şey en azından şu anlık mümkün değil. okulum bittikten sonra belki ama çok küçük bir ihtimal çünkü ameliyat süreci vs. beni korkutuyor. ne yapsam bilemez haldeyim, şimdiye kadar hiç sevgilim veya beni seven birisi olmadı. arkadaşlarım var fakat içe dönük bir insanımdır. az görüşürüm hepsiyle. bilmiyorum sanki her şeyin sebebi dış görünüşümmüş gibi geliyor. ileride meslek sahibi olduktan sonra evlenip çocuk yetiştirmek gibi hayallerim vardı hep. bu hayallerim hiçbir zaman gerçekleşmeyecek gibi geliyor. Beni seven birini bulamayacağım için. çok üzücü ve çözümü olmayan bir durumun içinde gibi hissediyorum.
Her kemerli burunda bunun gibi güzel değil amaSence burun mu sorun acaba? Bize dayatılan güzellik algısı mı? Bu kadının aurası var kendi yaratıyor. Siz de yapabilirsiniz bence.
Ya parmak basmak istediğim nokta şuydu aslında, herkes tek tip oldu yani.Her kemerli burunda bunun gibi güzel değil ama
Tamam karakteristik özellik katıyor ama,bazı kemerli burunlar cidden çirkin .özgüveni zedeleyebiliyor .
Bu kadın bariz güzel ama bazı burunlar cidden çok çok kötü insan yan dönmeye utanıyor üzülüyor.birde gençler çocuklar çok acımasız dalga konusu oluyor iyice özgüven zedeliyor.yine aynı şekilde çene geriliği vs ciddi dış görünüşü etkileyen bir sorun ve doğal olarak insanda özgüven problemi yaratıyor.yine keza çarpık dişlerde öyle.maalesef bir güzellik standartı var ve bu standarta uymayan özellikler toplum tarafından eleştiri konusu yapılıp beğeni görmediği için insanlarında etkilenmesi doğal.iki seçenek var ya kendinle barışırsın yada sevmediğin özelliğini törpülersin.Sence burun mu sorun acaba? Bize dayatılan güzellik algısı mı? Bu kadının aurası var kendi yaratıyor. Siz de yapabilirsiniz bence.
Size katılıyorum valla sosyal medyada görüyoruz ne güzel olmayanlar allayıp pullayıp ne hale geliyorlarSence burun mu sorun acaba? Bize dayatılan güzellik algısı mı? Bu kadının aurası var kendi yaratıyor. Siz de yapabilirsiniz bence.
Ne çirkin insanlar var sırf özgüvenleri yüksek diye bir sürü insanı kendine aşık eden, saygı duyulan. Önemli olan kendinizi kabul etmeniz. Ayrıca sosyal medya yüzünden herkesin küçük burna sahip olması gerektiği, çok kadınsı hatlara sahip olması gerektiği pompalanıyor. Tamam dış görünüş ilk etapta gerçekten dikkat çekiyor fakat inanın ki kalıcı olan insanın kendine duyduğu özgüven ile oluyor. Siz kendinizi nasıl görürseniz insanlar da bir süre sonra sizi öyle görmeye başlıyor. Bence biraz özgüven çalışması yaparak bu konunun üzerine gidin. Baktınız hâlâ kendinizi rahatsız ediyor o zaman ameliyatı düşünürsünüz.merhabalar. başlıktan da anlayacağınız üzere dış görünüşüyle sorunları olan birisiyim. birkaç ay sonra 20 yaşıma gireceğim. sanki 15-16 yaşında bir kız gibi görünüyorum. minyon bir kızım. ama asıl problem yüzümle alakalı. Bu minyon vücuda hiç mi hiç uymayan kemerli bir burnum var. aynı zamanda çenem bana bi tık geride gibi geliyor ama çok dikkat çekmiyor sanırım. en çok burnumdan rahatsız oluyorum ve tanıdığım herkese de söylüyorum burnumla ilgili komplekslerim olduğunu. yaptırmak istiyorum ama böyle bir şey en azından şu anlık mümkün değil. okulum bittikten sonra belki ama çok küçük bir ihtimal çünkü ameliyat süreci vs. beni korkutuyor. ne yapsam bilemez haldeyim, şimdiye kadar hiç sevgilim veya beni seven birisi olmadı. arkadaşlarım var fakat içe dönük bir insanımdır. az görüşürüm hepsiyle. bilmiyorum sanki her şeyin sebebi dış görünüşümmüş gibi geliyor. ileride meslek sahibi olduktan sonra evlenip çocuk yetiştirmek gibi hayallerim vardı hep. bu hayallerim hiçbir zaman gerçekleşmeyecek gibi geliyor. Beni seven birini bulamayacağım için. çok üzücü ve çözümü olmayan bir durumun içinde gibi hissediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?