ben siyasetle ilgilenmiyorum de cik isin icinden cünkü sonu yok. Seni cok iyi anliyorum bir batili olarak dogulularin arasinda yasadigim icin (yurt disinda cok ayrimcilik var) sürekli memleketim sorulur ve manidar sekilde kürtler askerler diye konu gider...
Sen bu tarz konular acildiginda konuyu degistir yada uzaklas o an
kimsenin görüşü kimseyi ilgilendirmez. sırf görüşün farklı diye senin insanlığını, arkadaşlığını bir kalemde çöpe atacak karaktersiz insan yürüsün gitsin. her görüşün iyi ve kötü yanları var, ben de bunu anlamayan ve tek bir görüşe körü körüne bağlanıp diğer görüşteki insanlarla kavga edip onları dışlayanlara sinir oluyorum.
kimsenin görüşü kimseyi ilgilendirmez. sırf görüşün farklı diye senin insanlığını, arkadaşlığını bir kalemde çöpe atacak karaktersiz insan yürüsün gitsin. her görüşün iyi ve kötü yanları var, ben de bunu anlamayan ve tek bir görüşe körü körüne bağlanıp diğer görüşteki insanlarla kavga edip onları dışlayanlara sinir oluyorum.
İstanbul Üniversitesi'nde misin ?
Bu zihniyete sahip bir insanın arkadaşlığı sana ne kazandırabilir ki sen onun senin düşüncene saygı göstermeyip seninle olan arkadaşlığını bitirmesinden çekinerek kendinden, düşüncelerinden ödün veriyorsun anlayamadım.
Aynı okuldaymışız merak ettim hangi bölümdesin ki sen çok olmaz böyle şeyler bizim okulda ama
savunduğun görüşte çok radikal değilsen sorun olmaz bence gelişine vur atacağın adımın artısını eksisini iyi hesapla bu işten zararlı çıkma okul bitince kafana yatmazsa görüşmezsin bu arkadaşlarınla
biz kesinlikle y partili birinin yanında durmayız derken onlar sizi zaten silmiş. y veya x ne tarafta olduğunuzu bilmiyorlar ve böyle ulu orta bir şey söylüyorlar demek ki siz orada olmuşsunuz olmamışsınz umurlarında değil hala neden onların yanında olmak istiyorsunuz ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?