• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüşemiyoruz

Benzin dolduruyormusun arabada katkın var mı kimsin neleri oluyorsun ???? Sevgili daha ilişkinin adı bile konmayan birisin, arabamız var bende eşimi sürekli gezelim diye darlarım ayak uydurur oda,, oğlumda var ilerde hiç tanımadıgım ismini cismini bilmediğim sevgilisi böyle bir şeyin muhabbetini yaparsa bi höst derim arar ağzının payını da veririm muhtemel ayırmaya kadar gider durum , daha aileye girmeden bunu yapan kız aileye girince ne fitnelikler yapar, ortaklaşa almış olabilirler her durumda söz hakkın yok bi nikahı kıyda ondan sonra konuşursun,

Böyle yapanların sonun çoğu hüsran beş sene boyunca araç yok diye heryere topluma taşıma ile gittim ama şimdi araba varken babasından alamıyor olması beni rahatsız ediyor neden araba kapıda dururken ehliyeti varken ben yine toplu taşımayla gideyim herkes burda bana saydırmış ama kendileri de hayatlarında öyle mi yapıyorlar acaba
Bazen diyorum keşke şöyle şımarık hiçbir şeyden memnun olmayan biri olsaydım. Valla iyi yapıyorsun kız hep böyle tiplerin önüne dünyalar serilir. Bizim gibi en ufak şeyde bile mutlu olan insanlara o bile çok görülür.. Sinirlerim bozuldu

İnanılmaz bi hadsizlik ya bu. Daha aileye girmemişsiniz, hiçbir sıfatınız yok, insanların arabalarını ne zaman kullanacaklarına karışma cüretini nerden buldunuz?
Ebeveynleri ile sevgilinizin arasındaki para hesabı, aldısı verdisi sizi hiiiççç ilgilendirmiyor.
Görüşemiyoruz diye yakınıyorsunuz bir de. Görüşememeniz kimsenin umurunda değil belli ki.

Son düzenleme:
İnanılmaz bi hadsizlik ya bu. Daha aileye girmemişsiniz, hiçbir sıfatınız yok, insanların arabalarını ne zaman kullanacaklarına karışma cüretini nerden buldunuz?
Ebeveynleri ile sevgilinizin arasındaki para hesabı, aldısı verdisi sizi hiiiççç ilgilendirmiyor.
Görüşemiyoruz diye yakışıyorsunuz bir de. Görüşememeniz kimsenin umurunda değil belli ki.
Neden olsun ki ya, elalem nikahlı gelini umursamıyor yok gibi davranıyor, sen kimsin yani?

Aaa siz su sevgilisinin babasi 5 bin tl borc isteyip, para vermedi diye, 5 bin lirasi olmayan da ölsün denilen uyesiniz.

Ben o olaydan sonra, aileden buz gibi soguyup sevdiceginizi terkettiginizi dusunmustum. Saskinim, cok mu asiksiniz?
Hiç soğuma emaresi de yoktu ama Allah Allah.😂

Bazen diyorum keşke şöyle şımarık hiçbir şeyden memnun olmayan biri olsaydım. Valla iyi yapıyorsun kız hep böyle tiplerin önüne dünyalar serilir. Bizim gibi en ufak şeyde bile mutlu olan insanlara o bile çok görülür.. Sinirlerim bozuldu
Kız nerde dünyalar önüne serilmiş buluşmaya otobüsle gidiyor🤣🤣🤣

İşte bak sonra böyle kadınlar evlenince ama ben kaynanamı sevmiyorum şunu şunu yaptı bana diyorlar bu defa da.

Aaa siz su sevgilisinin babasi 5 bin tl borc isteyip, para vermedi diye, 5 bin lirasi olmayan da ölsün denilen uyesiniz.

Ben o olaydan sonra, aileden buz gibi soguyup sevdiceginizi terkettiginizi dusunmustum. Saskinim, cok mu asiksiniz?
Burayı tam anlayamadım ben 🥹

Burayı tam anlayamadım ben 🥹
Konudaki arabayla uyenin sevgilisi kaza yapmisti, o sebeple sevgilinin babasi arayip 5 bin lira borc istemisti, uye de su an oyle bir nakitim yok diyerek reddetmisti.
Sevgilisinin babasi da bu devirde cebinde 5 bin lira nakiti olmayan da ölsün artik diyerek laf sokup kapatmisti telefonu.

Konudaki arabayla uyenin sevgilisi kaza yapmisti, o sebeple sevgilinin babasi arayip 5 bin lira borc istemisti, uye de su an oyle bir nakitim yok diyerek reddetmisti.
Sevgilisinin babasi da bu devirde cebinde 5 bin lira nakiti olmayan da ölsün artik diyerek laf sokup kapatmisti telefonu.
Teşekkür ederim canım ,

Böyle yapanların sonun çoğu hüsran beş sene boyunca araç yok diye heryere topluma taşıma ile gittim ama şimdi araba varken babasından alamıyor olması beni rahatsız ediyor neden araba kapıda dururken ehliyeti varken ben yine toplu taşımayla gideyim herkes burda bana saydırmış ama kendileri de hayatlarında öyle mi yapıyorlar acaba
3 tane arabam var diyorsun, onlarla değil de erkek arkadaşının anne ve babasının arabasına göz dikiyorsun. Ben her yere metrobüsle gidiyorum, hem de kızımla. Hatta onu da bebek arabasına bile koymadan yürütüyorum 2 yaşından beri. Ne kadar doğru bir şey yaptığımı çok iyi anladım şu an. Kızım üzerinde en ufak bir hakkı olmadığı bir araba için böyle zırlamayacak, yürümek istemiyorsa da araba kullanacak. Onlar aile, siz sadece kız arkadaşsınız. Bunun ayrımını bu kadar yoruma rağmen yapamadıysanız zaten araba kullanmayın bence de.

7 senedir birlikteymişsiniz illa ki sizi biliyorlardır. Belki de sizi istemedikleri için arabayı vermek istemiyorlardır hiç bu açıdan düşündünüz mü.
Sevgiliniz de annesi babasına söz geçirip de arabayı alamıyor diyorsunuz da ne sebep sunacak ailesine? Sevgilim otobüse binemiyor mu diyecek. (Yani şuan hiçbir vasfınız yok aile içinde)
Çıldırmalık bir konu

Back
X