Görüşemiyoruz

Pardonda ailenin tam olarak nesi oluyorsunuz. Bugün sevgilinizle ayrılsanız ne hükmünüz var? Size mi soracak insanlar arabalarını nasıl kullanması gerektiğini. Taksi diye bir şey var onu kullanın

kadın senin neyini kıskansın ya? kıskanması için senin bi öneminin, vasfının, sıfatının olması lazım
şu an oğlunun gezip tozduğu sıradan bi kadınsın ona göre
nişanlı değilsin evli değilsin seni kıskanması için önce adam yerine koyması lazım
dış kapının dış mandalını niye kıskansın ?

araba meselesine gelince
insanların kendi arabaları, nasıl kullanacaklarını sana soracak halleri yok
kadın en güzelini yapıyor çatır çatır gezerek
sevgilinin yerinde olsam, arabayla ayağına gitmedim diye 2 haftadır benimle görüşmeyen birini anında hayatımdan çıkartırdım
umarım çocuk hatasını farkedip senden ayrılır.

Aaa siz su sevgilisinin babasi 5 bin tl borc isteyip, para vermedi diye, 5 bin lirasi olmayan da ölsün denilen uyesiniz.

Ben o olaydan sonra, aileden buz gibi soguyup sevdiceginizi terkettiginizi dusunmustum. Saskinim, cok mu asiksiniz?
ne şaka mı bu :)
hatırladım o konuyu ama üye bu muydu
5 bin lirası olmadığı için elalemin kızından borç isteyen, borç verilmeyince de 5 bini olmayan ölsün diyorsa
kendisi neden yaşıyormuş ?
hani kendisinin de 5 bini yok ya :)

5 bin lirası olmadığı için elalemin kızından borç isteyen, borç verilmeyince de 5 bini olmayan ölsün diyorsa

Katiliyorum, ama bizim uyenin umrunda olmamış gordugumuz gibi.

Şaka mısınız ya. Sizene milletin arasından. Birde ortak ödemişlermiş. Yuhh yani. Daha nikah bile yokken arabaya göz koyulmaz.

Babanız size araba alsın sizde ortal ödeyin bakalım nasıl oluyor.

daha da anlamadığım şey
kasko ödemiyor mu arkadaş?

eski konuyu bilmiyorum.

Böyle yapanların sonun çoğu hüsran beş sene boyunca araç yok diye heryere topluma taşıma ile gittim ama şimdi araba varken babasından alamıyor olması beni rahatsız ediyor neden araba kapıda dururken ehliyeti varken ben yine toplu taşımayla gideyim herkes burda bana saydırmış ama kendileri de hayatlarında öyle mi yapıyorlar acaba

milletin arabası dediğin yedi senedir konuştuğum adamın bir yerden dönerken bile gelip beni alamıyor çünkü babası arabayı vermiyor
Çünkü aynı evde yaşayan henüz bekar insanların katkısı o eve oluyor. Yani o araba babasının. Evlense de orada kalacak.
Ya üç arabadan birini sevgilinize tahsis edin o kullansın.
Yada ikiniz bir araba alın bir zahmet.
O araba size gelmez belli ki adam vermiyorsa araba zaten onundur 😂

Prenses sendromu diyorlar buna
Otobüse metrobüse binme fobisi de denebilir
🤣
Allah aşkına kadın sizi kaleye almıyordur bile ki inadınıza yapsın
3 arabam var demişsiniz
Birini sevgilinize verin
Ya da sevgiliniz sizin yanınıza otobüsle gelip arabalarınızdan biriyle sizi gezdirsin
😃 3 arabası olup birde ehliyeti olup nasıl insan araba sürmek istemez şaşırdım 😁

Böyle yapanların sonun çoğu hüsran beş sene boyunca araç yok diye heryere topluma taşıma ile gittim ama şimdi araba varken babasından alamıyor olması beni rahatsız ediyor neden araba kapıda dururken ehliyeti varken ben yine toplu taşımayla gideyim herkes burda bana saydırmış ama kendileri de hayatlarında öyle mi yapıyorlar acaba
Sevgililik dönemimizde ailesi icralık olduğu için toplu taşımaya binebilecek parayı bile denklestiremeyen adamla şu an evliyim ve bir oğlumuz var. Sevdiğim için bir gün bile sorun etmedim sabrimin da meyvelerini yiyorum. İlk zamanlar o da babasının işi için gerekiyor diye babasına araba alması konusunda destek çıkmıştı. Bir gün olsun seninde hakkın var al o arabayı gezelim demedim. Hatta arabaya 2-3 kere falan binmisimdir. Sonra evlendik kendi arabamızı aldık rahatça geziyoruz. Gerçek sevginin olduğu yerde sizin ki gibi bu tarz hesapları insan istese de yapamaz. Çok maddiyatci ve bencilsiniz bence. Adam ultra sabırlı bi tip degilse evlenseniz bile boşanırsınız. Ahanda buraya yazıyorum.

Oo o zaman en başta arabayı vermek istememe sebepleri bu belki de. Büyük kaza yaptı arabayı haşat etti diye düşünüyordur belki de
valla benim de aklıma o geldi
kızla gezmesi için vermiyor değiller sanırım, tepkisel olarak fazla vermek istemiyorlar sanki. çocuk kötü kullanıyorsa belki.

tabi her neyse ne, vermez vermez. buna 2 sevgili kendileri bir çözüm bulacaklar.

Belki de sevgilin seni deniyordur, umarım da öyle yapıyordur. Düşünsenize, annesi ve babası hafta sonu evde dinlenerek geçirmiş, ailecek güzel bir kahvaltı ve pazar keyfi yapmışlar prenses de özel şoförü olmadığı için evde ağlamış.

Back
X