- 15 Haziran 2010
- 9.171
- 5.426
- 773
- 44
- Konu Sahibi eylemsevcan
-
siz geçinemiyorsunuz ki bariz ortada.Arkadaşlar bende bir eş var kısaca anlatacağım oturduğum suç, kalktığımı suç olacak gören şiddet yok tabii fiziksel şiddet yok ama sözlü şiddet her dk laf sokmalar aşşağılamalar herşeyde beni suçlu gören onun harici ne istersek alır gezdirir tozdurur para hiç kısmaz ama şimdi biraz dara düştük bana yazdığı mesajı aynen yazıyorum siz olsanız ne yapardınız?
iş yerimden öğlen anneme gitmek istedim evet evi biraz uzak arabayla 15 dk
bu araba su yakmıyor
hergün hergün anana plan yapma (her gün dediği de 2-3 günde bir)
ruh hastası
anan yan sitede oturmuyor
Allahtan korkma kuldan utanmaz
azıcık insaf
acızık vijdan
azıcık merhamet
bu nedir yaa ailesini düşünmeyen kadın gördüm de senin gibisini görmedim
düşüncesiz
gaddar
zalim bir şey oluverip çıktın
siz olsanız ne yapardınız dünden beri ağlıyorum o hiç birşey yokmuş gibi davranmaya devam ediyor herşey güllük gülistanlık
ben se dünden beri ağlıyorum zamanında boşanma noktalarına da geldik atlattık şimdi tekrar düşünüyorum
işte sıkıntı burada o zannediyor ki bende sıkıntı yapmıyorum o hiç bişey olmamış gibi davranınca bende aynen devam ediyorum ama dün belli ettimsiz geçinemiyorsunuz ki bariz ortada.
bu düşüncesini sana daha düzgün bi dille de söyleyebilirdi.
siz onun bu tavrından rahatsız olduğunuzu söylüyor musunuz?
benim 15 sene geçti malesef 2 de çocuk ama Allahtan çocuklar büyüdü onlar da diyor artık anne ayrıl biz büyüdük daha fazla çekmek zorunda değilsin diye...Böyleleri insanda psikoloji bırakmaz sonra da karşısındakine deliymiş gibi muamele eder. Siz ne yaparsanız yapın o sizi anlamayacak ve asla düzelmeyecek. Ben de karşılaşmıştım böyle psikolojik şiddet uygulayan , durmadan tahrik eden biriyle maalesef. çok kısa sürede ayrıldım. Size de tavsiye ediyorum.
iş durumunuzu ve yaşınızı bilmiyorum ama çocuklarınız büyümüş , çalışmıyorsanız bile bi işe girme şansınız varsa girin , annenizin evine gitme şansınız varsa gidin kurtulun bu kişiden. Şimdi size bunca yıldan sonra uzak geliyor belki ayrılık fikri ama bu şekilde de kendinize eziyet ediyorsunuz. Ayrılınca oh be diyeceksiniz.benim 15 sene geçti malesef 2 de çocuk ama Allahtan çocuklar büyüdü onlar da diyor artık anne ayrıl biz büyüdük daha fazla çekmek zorunda değilsin diye...
banada öyle geliyor yok memurum para sıkıntım yok yaşım 45iş durumunuzu ve yaşınızı bilmiyorum ama çocuklarınız büyümüş , çalışmıyorsanız bile bi işe girme şansınız varsa girin , annenizin evine gitme şansınız varsa gidin kurtulun bu kişiden. Şimdi size bunca yıldan sonra uzak geliyor belki ayrılık fikri ama bu şekilde de kendinize eziyet ediyorsunuz. Ayrılınca oh be diyeceksiniz.
bırakınca da tehditler kavgalar dövüşler onları göze alamıyordum ama artık alacağımAllah size akil fikir versin. Bu adamla ömür mü gecirmeyi planliyorsunuz cidden? Birakmak icin neyi bekliyorsunuz?
gözünü karartip cik o evden. Kendi kendine az ötede kudursun.bırakınca da tehditler kavgalar dövüşler onları göze alamıyordum ama artık alacağım
Burnundan getirdikten sonra isterse dünya turuna çıkarsın neye yarar?Arkadaşlar bende bir eş var kısaca anlatacağım oturduğum suç, kalktığımı suç olacak gören şiddet yok tabii fiziksel şiddet yok ama sözlü şiddet her dk laf sokmalar aşşağılamalar herşeyde beni suçlu gören onun harici ne istersek alır gezdirir tozdurur para hiç kısmaz ama şimdi biraz dara düştük bana yazdığı mesajı aynen yazıyorum siz olsanız ne yapardınız?
bu araba su yakmıyor
ruh hastası
Allahtan korkmaz kuldan utanmaz
azıcık insaf
acızık vijdan
azıcık merhamet
düşüncesiz
gaddar
siz olsanız ne yapardınız dünden beri ağlıyorum o hiç birşey yokmuş gibi davranmaya devam ediyor herşey güllük gülistanlık
ben se dünden beri ağlıyorum zamanında boşanma noktalarına da geldik atlattık şimdi tekrar düşünüyorum
Arkadaşlar bende bir eş var kısaca anlatacağım oturduğum suç, kalktığımı suç olacak gören şiddet yok tabii fiziksel şiddet yok ama sözlü şiddet her dk laf sokmalar aşşağılamalar herşeyde beni suçlu gören onun harici ne istersek alır gezdirir tozdurur para hiç kısmaz ama şimdi biraz dara düştük bana yazdığı mesajı aynen yazıyorum siz olsanız ne yapardınız?
bu araba su yakmıyor
ruh hastası
Allahtan korkmaz kuldan utanmaz
azıcık insaf
acızık vijdan
azıcık merhamet
düşüncesiz
gaddar
Eşinizden gördüğünüz şiddeti affetmiş, evliliğinize devam etmişsiniz. Bu defa eşinizden ayrılmaya kararlı mısınız gerçekten ?şu an annemin evindeyim 2 çocuğum var kendisi öğretmen
bende memurum asla boşanamazsın öldürürüm diyor
şiddet gördüm yumruk yedim öylelikle polise sığıdım 3 gün sığınma evlerinde kaldım
nasıl kurtulabilirim bu adamdan bana akıl verin lütfen...
Nisan 2024 te çok sevindiğiniz ancak maalesef devam etmeyen bir ikiz gebeliğiniz olmuş.benim 15 sene geçti malesef 2 de çocuk ama Allahtan çocuklar büyüdü onlar da diyor artık anne ayrıl biz büyüdük daha fazla çekmek zorunda değilsin diye...
aynen de öyle sonra gider hemen alışverişler yaparBurnundan getirdikten sonra isterse dünya turuna çıkarsın neye yarar?
evet çok haklısınız ruhum bozuldu ne yapacağımı bilemiyorum5 Ağustos 2019 konunuzdan
Eşinizden gördüğünüz şiddeti affetmiş, evliliğinize devam etmişsiniz. Bu defa eşinizden ayrılmaya kararlı mısınız gerçekten ?
Nisan 2024 te çok sevindiğiniz ancak maalesef devam etmeyen bir ikiz gebeliğiniz olmuş.
Şayet ayrılmayacaksanız, çocuklarınızı da kandırmayın ve vicdanen suçlu hissettirmeyin.
Aktif olarak devam ettirdiğiniz evliliğinizin olumsuz yanlarını çocuklarınıza yük etmeyin.
Ne güzel gençsiniz işiniz var. hak ettiğiniz hayat bu mu gerçekten ?banada öyle geliyor yok memurum para sıkıntım yok yaşım 45
çok teşekkür ederim bu sefer gerçekten kararlıyımNe güzel gençsiniz işiniz var. hak ettiğiniz hayat bu mu gerçekten ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?