• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüşlerinize açığım 🙏

Evet aynen öyle oldu. Burda bir bayanın konusunu da okumuştum. Ecem koymuşlar sonra kadının içine sinmemis Neslişah olarak değişmişti. Oluyor demekki böyle şeyler.🤦
Bende bu konudan tedirgin oluyorum da. Olabilir tabi. Görmeden isim belirlendiği için sonradan farklı geliyor. İsimlerin kişileri oluyor bence. Selin tipli bir bebeğe Zeynep gitmez sonuçta.

Bence hiç çevreyi umursamayın ama pedagog önemli gibi. Sonra da değişimi yapın sizde mutlu olun. Hatta ben olsam numeroloji baktırırım 😂

Merhabalar, biz oğlumun adını değiştirecegiz. Şu an 1 yaşını geçti. Mahkemeye basvurmadik henüz, çevreme nasıl açıklama yaparım bilemedim. Nasıl karşılarlar acaba. Birde mahkeme ne kadar sürede sonuçlanır merak ediyorum.
selamlar, çevreden önce komik bir adımı var alay konusumu oluyor yada güvenlikle ilgili bir problemimi var ona bakarlar öyle keyfi değişmiyor tanıdık birisi yoksa eğer,eski eşim anlatıyordu geçen gün keyfi değiştirmiyoruz diyordu,ayrıca çevre önemli değil kimki onlar boşverin milleti nasıl mutluysanız öyle yaşayın nacizane fikrim

2022 sonuna kadar bir defaya mahsus mahkemesiz isim değişikliği vardı. Yanlış yazım ad ve soy isimler, garip isimler için geçerliydi. Bizzat arkadaşım değişti oradan biliyorum nenesinin adını taşıyordu, ismi bayağı değişikti kabul oldu. yani normal ismi olup da değişiklik yapacaklar, mahkeme yoluyla

Bebek 1 yasinda zaten bisey anlamıyor bunun bebek pedagojisiyle ne alakası var simdi

Bebeğin 0-18 ay aralığında bakım ihtiyaçlarının düzenli karşılanmamasının memeden ayırmanın sert yada rahat verilmesinin yetişkin olunca bireyde oluşturduğu saplantılar konusunda Freud bir sürü çalışma yapmış.
1 yaşındaki çocuk ismini anlayıp tepki verir. Bu yüzden danışmak gerekiyor.

Elaleme niye aciklama yapacaksiniz ki? Sizin cocugunuzun isminden onlara ne? Degistirdik deyip gecin. Eski ismi begenmedik deyin.

Açıklama niye yapıyorsunuz ki boşverin. ilerde çocuğun rahatlıkla kullanacağı sizin de içinize sinen bir isim koyun kime ne :)

Back
X