• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüşlerinize açığım 🙏

Bende arkadaş gibi çocuğunuzu düşündüm. Sonuçta bu çocuklar adını duyuyor seslenince bakıyor bebeklikten beri. Şimdi başka isim söyleyince çocuk için bi olumsuzluk olmasında kimseyi ilgilendirmez gerisi..
Adını söyleyebilsem zaten sorun olmaz adını degismem ki, oğlum, aşkım, balım diye sesleniyorum. Çocuk adını bile annesinden ogrenemedi😢

Danismadim sorun olur mu ki
Eğer şuanda bebeğinize yeni koyacaginiz isimle sesleniyorsaniz adapte olması sorun olmaz ama 1 yıldır ismine alışmış bir bebekten bahsediyorsak sıkıntı olabilir siz yavaş yavaş örneğin Ali Cihangir diye şimdiki ismi ve eski ismiyle çağırın bir süre sonra sadece Cihangir diye çağırın. Bir anda sadece Cihangir derseniz bakmayabilir .

Adını söyleyebilsem zaten sorun olmaz adını degismem ki, oğlum, aşkım, balım diye sesleniyorum. Çocuk adını bile annesinden ogrenemedi😢
Siz ismiyle seslenmiyor olabilirsiniz ama illa ismiyle seslenen vardır ve ismini biliyordur. O yüzden 2 isimle çağırıp Cihangir isminin de ona ait olduğunu ogrettikten sonra eski ismi kademeli olarak kaldırın.

Var tabi benim oğlum tıfıl minnak ismi ağır bir isim zannedersin bir hükümdar ismi 😀oysa benim oğluma ince isimler yakışırdı ama koyduk bir kere ismiyle yaşar umarım 😻
Canlandı gözümde şimdi küçümen bir cihangir 😂 adıyla mutlu yaşasın

Son karariniz mi? Onunuzdeki yil tekrar degistirmeyi dusunur musunuz?

Doğru söylüyorsunuz ama insan çekiniyor yinede, 1 yaşından sonra niye değişiyorsun biz alıştık falan diyecekler illaki
Biz alışamadık canım ya deyin geçin.sonuçta en çok seslenen sizsiniz çocuğunuza isyemiyorsanız değiştirin.kime ne.

Sizin alışamadığınız ismi onlarda alışmamıştır zaten bir şey diceklerini sanmam. Bebekler 6. Aydan sonra isimlerine bakar zaten bakmalı da doktor bile muaynede adına dönüyor mu diyor. O yüzden çocugu da hazırlamanız gerekir

Back
X