Görüşlerinize çok ihtiyacım var 🥹

Ayy hamişmiymişsin canım nasıl gidiyor inşallah sağlıklıdır bende aynı belirtileri yaşıyorum birazdan test yapıcam

Ayy hamişmiymişsin canım nasıl gidiyor inşallah sağlıklıdır bende aynı belirtileri yaşıyorum birazdan test yapıcam
Ben 9.haftamda ani kalp durmasıyla sebepsiz kaybettim canım. Gayet güzel gidiyordu. 8.hafta kontrolünde gayet güzelce elini kolunu görmüştük. 9.haftada öylece hareketsizdi

Ben 9.haftamda ani kalp durmasıyla sebepsiz kaybettim canım. Gayet güzel gidiyordu. 8.hafta kontrolünde gayet güzelce elini kolunu görmüştük. 9.haftada öylece hareketsizdi
Yaa çok üzüldüm kuzum üzülme bende bi düşük yaptım oda sebepsizdi 5 haftalıktı öylece düştü neden olduğunuda bilmiyorum doktorda araştırmadı başka hastaneye gidicem sende git istersen değerlerine baktır kanda bişey oluyomuş oksijen gitmediği için bebek nefes alamıyormuş bende neden düşük yaptığımı bilmiyorum araştırcam ama demek ki onun doğacağı yokmuş rabbim tez zamanda inşallah sağlıklı bebişler verir tekrar ikimize de çünkü doğumla ölüm gününü şaşırmazmış umudunu kaybetme

Amin inşallah, Allah isteyen herkese sağlıkla nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…