Görüşlerinize ihtiyacım var..lütfen..

hezarfen00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2012
84
0
0
İstanbul
arkadaşlar geçenlerde görücü usulüyle biriyle tanıştım...ben hemşire o öğretmen..tanışma faslında konu açıldı daha önce ciddi bir ilişkisi olup olmadığını sordum..hiç tereddüt etmeden evet üniversitede oldu dedi..görüşmemizin ilerleyen günlerinde şunları söyledi..sınıf arkadaşını çok sevmiş üniversite bitince evlenmeye karar vermişler aileler tanışınca herşey berbat olmuş..onlar yüzünden olmamış..2 sene yasını tuttum dedi..kız ayrıldıktan 6 ay sonra evlenmiş annesinin zoruyla..aradan 6 sene geçmiş bu hale bekar..beni komşumuz bunun annesine söylemiş o da görmüş çok beğenmiş..işte onların aracılığıyla tanıştık..sorumu siz de tahhmin edersiniz ki bunun aklı hala o kızda gibi geliyor bana..benim içime sinmiyor..görüşmelerde sürekli hemen olsun bitsin diyor..evliliği aceleyye getirmek istiyor..neden diye soruyorum ..yangından mal kaçırır gibi diyorum..seviyorum diyor..bence yalan söylüyor..sizce yanılıyor muyum??ailelerimiz de uyuyor birbirine..sanki bu sırf ailesi istediği için istiyor gibi geldi bana..bu arada benim bu derece ciddi bir ilişkim olmadı daha önce..böyle bir yola girmelimiyim sizce yoksa kesitirip atayım mı??evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum..dış görünüş olarak beğensem de hep acebalarım oluyor..lütfen fikirleriniz benim için çok önemli..hepinize teşekkür ediyorum...

yaralı bır erkekle beraber olmak cok zordur dolu dızgın askı yasatmazlar yasayamazsınız hep sinir harbı ıcınde olursunuz aklınızda hep soru işaretleri olur.boyle erkekler zaten asktan geçmiş olurlar artık onemı yok modundadırlar.
yaralı oldugunu hıssetmıssınız bellı kı ben bıle burdan hıssettım bunu sıze anlatması da cok cok buyuk bır hata olmus
valla tercıh sızın....

Canım bence biraz zamana ihtiyacınız var hem kafandan soru işaretlerinin gitmesi için hem de birbirinizi biraz daha iyi tanımanız için .. Zamanla her şey ortaya çıkar, taşlar yerine oturur bence ...

yaralı bır erkekle beraber olmak cok zordur dolu dızgın askı yasatmazlar yasayamazsınız hep sinir harbı ıcınde olursunuz aklınızda hep soru işaretleri olur.boyle erkekler zaten asktan geçmiş olurlar artık onemı yok modundadırlar.
Yaralı oldugunu hıssetmıssınız bellı kı ben bıle burdan hıssettım bunu sıze anlatması da cok cok buyuk bır hata olmus
valla tercıh sızın....

teşekkür ederim cevabın için..ben de senin gibi düşünüyorum ..acebalarla yaşamak beni çok yıpratır sanırım..ayrıca bunu bu şekilde anlatmasının hata olduğunu düşünüyorum bende..

arkadaşlar geçenlerde görücü usulüyle biriyle tanıştım...ben hemşire o öğretmen..tanışma faslında konu açıldı daha önce ciddi bir ilişkisi olup olmadığını sordum..hiç tereddüt etmeden evet üniversitede oldu dedi..görüşmemizin ilerleyen günlerinde şunları söyledi..sınıf arkadaşını çok sevmiş üniversite bitince evlenmeye karar vermişler aileler tanışınca herşey berbat olmuş..onlar yüzünden olmamış..2 sene yasını tuttum dedi..kız ayrıldıktan 6 ay sonra evlenmiş annesinin zoruyla..aradan 6 sene geçmiş bu hale bekar..beni komşumuz bunun annesine söylemiş o da görmüş çok beğenmiş..işte onların aracılığıyla tanıştık..sorumu siz de tahhmin edersiniz ki bunun aklı hala o kızda gibi geliyor bana..benim içime sinmiyor..görüşmelerde sürekli hemen olsun bitsin diyor..evliliği aceleyye getirmek istiyor..neden diye soruyorum ..yangından mal kaçırır gibi diyorum..seviyorum diyor..bence yalan söylüyor..sizce yanılıyor muyum??ailelerimiz de uyuyor birbirine..sanki bu sırf ailesi istediği için istiyor gibi geldi bana..bu arada benim bu derece ciddi bir ilişkim olmadı daha önce..böyle bir yola girmelimiyim sizce yoksa kesitirip atayım mı??evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum..dış görünüş olarak beğensem de hep acebalarım oluyor..lütfen fikirleriniz benim için çok önemli..hepinize teşekkür ediyorum...

arkadaşım bence hiçbirşeyi aceleye getirme. şimdi biz ne desek sana yanlış olur çünkü en yakından olayları yaşayan, gözlemleyen sensin... biraz daha zaman geçirin, birlikte birşeyler yapın, hayata dair paylaşım içinde bulunun bunun sonucunda daha iyi tanır kesin olarak karar verirsin. şuan kafan çok karışık görünüyor rahat bırak kendini biraz ve kendine güven:)

canım ben seni vereceğin kararda etkilmek istemem ama bence sana hiç saklama gereği duymadan,direk dürüst olarak söylemesi bazı şeyleri sindirdiğinin göstergesidir..hemde bence dürüst bir davranış yapmış eğer söylememiş olsaydı bilmicektin,bilme ihtimalin de yoktu belkide..birde o olayı sindirmemiş olsa sana söylermiydi acaba yoksa saklarmıydı bunuda düşün..insanların geçmişinde olabilicek şeyler bunlar kimi ilişki yaşamamıştır da uzaktan sevmiştir,kimi ilişki yaşamıştır..neticede herkes insan...burada önemli olan senin ona hissettiklerin ve onun sana hissttikleri...bence burada düşünmen gereken şey:benim bu kişiyle hayatımı bir ömür geçirecek kadar içim ısındı mı? ve bana gerçekten değer verip seviyormu? iyi bir eş olur mu?

teşekkür ederim cevabın için..ben de senin gibi düşünüyorum ..acebalarla yaşamak beni çok yıpratır sanırım..ayrıca bunu bu şekilde anlatmasının hata olduğunu düşünüyorum bende..

aynı seyı bende yasadım canım erkek arkadasımla tanıstıgımda 2 yıl oncekı sevgılısı ıcın hala acı cekıyor gıbıydı,
bana duskunlugu pek yoktu hoşlanıyordu belkı ama bı turlu eskısıne duydugu yogun hisleri bana gosteremıyor gıbıydı
bırde bahsetmıstı ilişkisinden benım aklıma soru ısaretlerı dusmustu
sonuc olarak bız 2 yıldır bırlıkteyız suan benı sevıyor bana cok baglı buna emınım tamam ama okadar yıprandım kı bu gunlere gelene kadar
neşemi enerjımı herşeyımı kaybettım sevınemıyorum bıle bugun geldıgımız noktaya...
şimdi ki aklım olsa tanıstıgımız ilk gun baglanmadan elveda derdım dıyorum...

acele evlenme kararı vermeyin derim.tanıyın birbirinizi.
ama eski ilişkisini sana anlatması bence güzel bir davranış,sen sormuşsun o da dürüstçe anlatmış.bu noktaya takılıp kalmamalısın.

acele evlenme kararı vermeyin derim.tanıyın birbirinizi.
ama eski ilişkisini sana anlatması bence güzel bir davranış,sen sormuşsun o da dürüstçe anlatmış.bu noktaya takılıp kalmamalısın.

ama şöyle bir durum var:bu devirde geçmişinde hiç ilişki yaşamamış birini bulmak zor imkansız..benim için unutulmuş olması önemli... unutmadığını seziyorum..koskoca 6 yıl geçmiş..en azından kafasından silip attığına dair unuttuğuna dair artık öneminin olmadığına dair hiç birşey söylemedi.

Back
X