kırıldığımı söylediğim an daha da kırıcı oluyor yok ben her şeye kırılır olmuşum. üf demeye korkuyormuş artık... daha fazla kırılmamak için kırgınlığımı sakladım bugün onun yerine soğukluk koydum çünkü daha iyi davranmak gelmedi içimdenbence direk soyle kırıldığını çunku bu şekilde onu sevmediğini falan bile duşunebilir. Ben olsam öyle duşunurdum bir de gururluysa eğer soramaz da artık beni sevmiyor musun falan diye. Bence açık açık konuş hem o zaman herşey tatlıya bağlanır. Erkekler bu kırıldıgını belli etme olaylarından pek çakmıyorlar. Hiç aklına bile gelmeyebilir yani.. Ama konuşmak en mantıklısı. Böyle düşünerek kendine zarar veriyorsun..
evet :) ama içimde hala birşeyler var. sanırım bu kez kendi kırgınlığımı kendim geçireceğim bir yandan da düşmanın değil ya sevdiğin diyorum kendime. ne kadar zor ki sıcak davranmak diyorum ama şuan gerçekten sinirliyim ona.. o ise benim yumuşadığımı sanıp uyudu şimdi varsın uyusun rahatçaBende tam zaten istesende çok soğuk kalamazsın diyecektim :) Biz kızlar kıyamayız sevdik mi.. onlar canımızı okur ama biraz geçse özleriz.. ah aşk!
Ben kendim uzerindden konustum ilgilenmezdim ama sevgilini tanimiyorum tabiki ama boyle seylerin suyu cikarsa sonunun hos olmayacagi asikardirişte o yüzden kararsız kaldımiyi yapmıyorum demek ki...
evet :) ama içimde hala birşeyler var. sanırım bu kez kendi kırgınlığımı kendim geçireceğim bir yandan da düşmanın değil ya sevdiğin diyorum kendime. ne kadar zor ki sıcak davranmak diyorum ama şuan gerçekten sinirliyim ona.. o ise benim yumuşadığımı sanıp uyudu şimdi varsın uyusun rahatça
hmm o zaman haklısınız biraz stresli zamanlarını alsın elbet düzelir aranızdaki durum. Gerçekten seviyor ve seviliyorsanız da bunları çok fazla kafanıza takmayın..kırıldığımı söylediğim an daha da kırıcı oluyor yok ben her şeye kırılır olmuşum. üf demeye korkuyormuş artık... daha fazla kırılmamak için kırgınlığımı sakladım bugün onun yerine soğukluk koydum çünkü daha iyi davranmak gelmedi içimden
yaz tatili nedeniyle de uzak kaldık okul açılınca düzelecek umarım.. teşekkür ediyorum mesajınız beni gerçekten rahatlattıBu durumları o kadar iyi biliyorum ki. -3 sene flört sonrası evlenen biri olarak- Tek söyleyebileceğim şey gönlünü ferah tut. Zaten zaman her şeyi sana gösterecek. Bu adam mı senin kaderin yoksa hayat tecrübesi mi? Zamanla her şeyi anlayacaksın. Taktiklerle, düşüncelerle kendini boğma. Kim için? Kendin için yaşa. öpüyorum seni
deniyorum.. yarın ola hayrolahmm o zaman haklısınız biraz stresli zamanlarını alsın elbet düzelir aranızdaki durum. Gerçekten seviyor ve seviliyorsanız da bunları çok fazla kafanıza takmayın..
aynen öyle .. kendi annesi babası da çok sorun yaşıyormuş evde huzursuzluk oluyormuş bu yüzden benimle tartışmaları uzatıp huzursuz olmayı sevmez kendisi. ama bende son dönemde alttan almaktan yoruldum açıkçası...Bence kendini geri çekmen iyi olmaz sonra aranızdaki soğukluk büyüyüp bir problem olabilir
Ben çok tecrübeli değilim bu konularda ama arkadaşlarımdan da gördüğüm üzere bi taraf genelde bu kız oluor alttan almayınca ara açılıyor sonra sorun sorun üstüne gelip devleşiyor.En iyisi hak verip arayı düzeltmek birbirini seven iki insanın küçük sorunlar yüzünden ayrı olduğunu görünce üzülüyorumaynen öyle .. kendi annesi babası da çok sorun yaşıyormuş evde huzursuzluk oluyormuş bu yüzden benimle tartışmaları uzatıp huzursuz olmayı sevmez kendisi. ama bende son dönemde alttan almaktan yoruldum açıkçası...
inanın kendime güldüm şuan yani hiç farketmemiştim bunuiyi ki 11de "eve geldim" yazarak rapor vermemis oldunuz...
su an tek bildigi 1saat eve gec girdigniz.
ya hic yazmayin ya da boyle olmadik suphelere yer verecek sekilde kiskandirircasina yazmayin bence.
Çünkü tartışmayı uzatmamak için sorunu o çözdü daha doğrusu benim söyleyeceklerim varken tamam hadi uzamasın daha fazla tartışmayalım dedi. Eğer ben hayır benim için henüz kapanmadı böyle böyle deseydim bana iyice kızacaktı çünkü Son günlerde sinirli. Böyle benim içimde kalınca böyle tavır yaparak dışa vurdumTavir koymak icin neden sorunu cozmeyi bekledin? Sorun cozulduyse neden tavir koydun? Zaten tavir ortada bi sorun varsa ve karsi taraf biseyler yapmiyorsa ona hadi biseyler yap sorunu coz yoksa ben uzaklasiyorum mesajı vermek icin konur. Siz zaten cozmussunuz ne guzel iste neden hala engel koyuyosunuz ki cok gereksiz degil mi ?
Aslında çocukluk arkadaşımı o niyetle kullandım çünkü onu kıskanmaz.. Aşkım mertle oturuyoruz şimdi ben sana sonra mesaj atıcam dedim aynen dediğiniz gibi. Ama durum böyle işte. Şimdi de günaydın mesajı bekliyorum uyandığım halde ben yazmadım.Mantık dogru gidiş yolu yanlış :) benim sevgilim de bi donem cokboslamisti beni. Sonra en dedim ki kızım kendine gel. Mesajı gunde 3-5 taneye düşürdüm aramasa aramadım. Arada da uzun uzun konuşmadım. Mesela iste annemle sohbet ediyoduk onemli bisi varsa soyle askım, Yada iste kızlarla filme başlıcaktik hayatım ya hızlı konuşalım biraz falan diye. Salla gitsin yani :) ama araya kıskançlık olma ihtimali olan bisey sokarsan is farklı yone gider. O yuzden kız arkadaslar ,kız kardes,anne,kuzenler... Bunları kullan. Ha benim bu isim sonunda ne oldu dersen,biz evlendik:) hala da beni kaybetmekten cok korkar cunku o korkuyu aldı bi defa
Bütün çabam o zaten sırf zor zamanda yanımda olmadın demesin diye alttan alıyorum. Haklısınız çok temkinli olmak lazım sabrediyorum :/Hayir canim sakin ha! Ilgilen onunla bak sonra dicekki ben bu dertteyken yanimda olmadi mesafa acti... Erkekler boyledir ilgiden bunalir ama ilgi azalinca fark eder ve seni ugrastirir. Sen terslesede ilgilenmeye devam et yoksa birsuru kavga olur altindan kalkamazsin
kızlar ;
iki buçuk yıllık bir ilişkim var. ufak tefek sürtüşmeler her ilişkide olduğu gibi bizde de oluyor ama şu son 2 haftadır daha sık oldu çünkü kpss tercihlerinden dolayı kendisi stresli ve bende bu yüzden çok takmıyorum. ama son dönemde bende çok sorun yaşadım ve gerçekten daha çok ilgiye ihtiyacım var. bugün tartışmanın sonunda aramızdaki meseleyi hallettik ama ben kendimce bir mesafe koydum. bu tartışmalarla beni kırdığını anlaması için onunla daha az konuşuyorum daha seyrek mesaj atıyorum. sizce bu beni özlemesini sağlar mı yoksa ilişkimizi soğutur mu çok ikilemde kaldım. kendimce bazı şeyler yaptım mesela bizim alt komşunun oğlu çocukluk arkadaşım olur bu gece bizim sitenin bahçesine çıkıp birer sigara içtik banklarda oturduk dertleştik. bu kişiyi sevgilim de tanır ve rahatsız olmaz. fakat bu çocukla muhabbetimiz erken bitip eve 10da geldiğim halde sevgilime 11de mesaj attım ben eve geldim dedim. bu yaptıklarım işe yarar mı sizce tam aksine ilişkimize zarar verecek bir şeyler yapmış olmaktan korkuyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?