göruslerınızı bıldırırmısınız ??

elfos

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
521
679
103
kızlar istanbul avrupa yakasında kredısız kıra oder gibi ev alma fırsatım varmı sizce ? cok reklam gorup guvenemıyorum.
20bin pesınatım var. hanı 10.000 pesın hemen tasın derler ya o mısal bişey dsuunuyrz. bu zamanda ıyı bır pesınatla ancak iyi bir kredı cekebılıyoruz malesef kı bizim pesınatımız sadece 20 bin.
9 aylık evlıyz bılezklerımı verıp kredısız bı eve gecip odemek ıstyrm kıra gibi .2000 tl ye kadar odeyebılırız her ay. ama guvenlr yer bulamdım . kira öde öde nereye kadar aylık 1000 tl kıra verecegıme 2000 tl verır evımde otururum. ama guvvenılır yer lazım . bıldgnz bı yer varmı emınevım harıc ?? komsunuz akrabanz bırı oyle ev aldımı yardmcı olrmusunuz ??

Eminevim fuzul ev falan var ama bilmiyorum tabi.. genellikle kuveyt gibi bir katilim bankasi güvencesiyle aliniyor diye duydum.

20 bin peşinatla ev çok zor. O %1 peşinat falan diyenlerin genelde ara dönemde aldıkları 70-80 bin civarında bir ödeme var. Aynı şekilde son ödeme olarak da bi o kadar alıyorlar. Ki bunlar izmir fiyatları. İstanbul çok daha farklıdır.

Eminevim konusunu hiç bilmiyorum. Güvenilir gelmiyor onlar bana pek.

Çılgın ara ödemeler çıkar o peşinatla girdiğiniz evde.
Biraz daha biriktirip kredi çekmek daha mantıklı. Kredide ara ödeme yok en azından.

Başakşehir civarında Makro inşaatın çok projesi var teslim edilen yeni başlayan 2 arkadaş aldı oradan ev. Peşinatı ödemeleri nasıldır bilmiyorum ama en azından güven konusunda sıkıntı yaşamadılar. İncelemek isterseniz.

20 bin peşinatla ev çok zor. O %1 peşinat falan diyenlerin genelde ara dönemde aldıkları 70-80 bin civarında bir ödeme var. Aynı şekilde son ödeme olarak da bi o kadar alıyorlar. Ki bunlar izmir fiyatları. İstanbul çok daha farklıdır.

Eminevim konusunu hiç bilmiyorum. Güvenilir gelmiyor onlar bana pek.
banada guvenılır gelmıyor. senelerce bekletyolar dıye bılıyourm. evet 20 bınle cok zor :(

Başakşehir civarında Makro inşaatın çok projesi var teslim edilen yeni başlayan 2 arkadaş aldı oradan ev. Peşinatı ödemeleri nasıldır bilmiyorum ama en azından güven konusunda sıkıntı yaşamadılar. İncelemek isterseniz.
hemen bakayım tesekkr ederımm

Back
X