• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüşlerinizin çok yardımı olucak:)

bilmem farkındamısınız ama çok kırıcı konuşuyorsunuz çorap değiştirir gibi sevgili değiştirmek çok ağır bir ithamdır..Ayrıca benim ilk ilişkimdi ve hiçbir şekilde yaşımın gerektirdiğinden ileri gitmedim lütfen insanları tanımadan bu tarz ağır eleştirilerde bulunmayın

ben öyle yapıyorsunuz demedim öyle yapmak dedim misal yani örnek :)

ileri gitmişsinizde demedim....bu onuncu ilişkinizde demedim hiçbiri yok yazımda

Ayrıca eksi puan verip profilden saldıran arkadaşlar görüşlerinizi bari yazın buraya

herkes susmuş burada ben kendi kızkardeşime ne tavsiye edebiliceksem onu yazıyorum

kötü niyetim varsa Allah belamı versin ne diyim yani :)

kardeşim yazıdada bahsettiğim gibi niyetim ukalalık değil öyle geldiyse görmezden gel

istediğin gibi yaşa ama hayat o kadar basit değil ben sadece bunu anlatmaya çalıştım seni suçlamadım

böyle bişeye hakkım da yok zaten....güneşli güzel günler dilerim

Anlaşılmak bir lükstür :)

Seni bilmiş seni:1rolleyes:
Yanlış anlama tatlım yazını çok içten bulduğumdan bunu yazmaktan çekinmedim.Şunu söyleyim ben 20 yaşındayım bende 17 oldum tabiki.Ama nedendir bilinmez hoşlanmadığım hiç kimseyle çıkmadım.Hep hatsafada hoşlanırdım sonra bişeyler düşünürdüm..:1closedeyes:

İyimi kötümü kişisine göre değişir.Ama burda böyle birşey var bu adam (velette) olabilirşakkıdı seni seviyor açıklamış zaten kendide..Ben eski sevgililerin dost olamayacağını düşünüyorum,en büyük örnek kavak yelleri eski dostlar sevgili oluverdi:jeyyar: eğer iki taraf arkadaşlıktan başka birşey hissetmiyorsa, sorun yok ta bir taraf arkadaş,diğeri hala aşıksa onu üzmekten başka birşey vermez bu konuşmalar:1rolleyes:

Bence ikiniz içinde en iyisi çok fazla konuşmamanız,karşı tarafın üzülmesini istemiyorsan ki,istemediğini biliyorum sen anladın canımm zaten uzatmaya ne gerek:icecream:

Ben çok büyük bir hata yapıp bana değer veriyor die hoşlanmadığım bir insandan zorla kendimi hoşlandırıp ((evet,bunu yapabiliyorum)) çıktım.süpersinsositososito

düşünceme gelince, gerçi bunu sende biliosun ama bu yanlış bi davranış senin için b mahsuru olmadığı belli bu durumun yani ark. olarak konuşmanızın bişe hissetmediğin için
ama çocuk açısından zor olur çünkü bu durum uzadıkça ve bitince acı çekme kat sayısı artar ki sen ona umut veriomuşsun gibi düşünür ve senden heap sorma hakkı doğabilir nie beni oyaladın vs...gerek yok...ne kadar çabuk okadar iyi yerimseniben..

Son düzenleyen: Moderatör:
yanı neden hoslanmadıgın bırıyle cıkıp hem kendını hem onu oyalıyorsun kı ben daha küçüğüm yaşım şöle böle deyip bunu bahane sayarak ınsanlarında duygularıyla oynamak hıc hos degıl bence sonucta o artık sana deger vermıs kendını ne kdar dusunuyorsan onuda dusunmelısın ve onunla samımı konusmak yerıne onu kendınden sogutmak ıcın bırseyler yapsan daha ıyı olur yoksa hep boyle yaparsan omrun boyunca ah alır ve hıc mutlu olamazsınnn

canım ayrılmışsın madem neden kaybetmemek için yeniden konuşuyosun onu pek anlayamadım ?

yanı neden hoslanmadıgın bırıyle cıkıp hem kendını hem onu oyalıyorsun kı ben daha küçüğüm yaşım şöle böle deyip bunu bahane sayarak ınsanlarında duygularıyla oynamak hıc hos degıl bence sonucta o artık sana deger vermıs kendını ne kdar dusunuyorsan onuda dusunmelısın ve onunla samımı konusmak yerıne onu kendınden sogutmak ıcın bırseyler yapsan daha ıyı olur yoksa hep boyle yaparsan omrun boyunca ah alır ve hıc mutlu olamazsınnn

yetişkin olmayışımı bahane etmedim sadece ciddi bir ilişki olmadığını belirtmek istedim

:ecrin_bebek: çok sekersin cnm opuyorumnanaktan ama biran önce düzeltmelisin bu durumu su durumda üzülmesi içinde hergün bir umutla bekleyip, birgün tamamen koptugunda daha cok üzülmesinder iyidir..

tamamen kopar ilişkini bence sevmiyorsan
onla arkadaş kalman onun için daha üzücü olabilir

Back
X