Görüşme kayıtları ile iligi sorun

Bn bi ara öylesine bakmstm kendi dökümanıma.. Hiç bilmedğim nolara msaj atmısım diye gözüküyodu. Telden baktım kaytlı da değil. Anlamadım bsy ama üstnde de durmadım.

unutmuş olabilirmisin..
ben iş için kullanıyorum telimi ..
bi kere bakayım dedim aradığım numaraları çıkaramadım ..:26:
bu kim bu kim diye düşünmeye başladım

bi dahada bakmam zaten

Son düzenleme:
Vodafone değil ama farklı bir GSM operatörünün çağrı merkezinde çalışmıştım. Online işlemlerde gördüğünüz numaralar doğrudur. İş gereği sık sık kontrol ediyordum. Aranmayan ya da mesaj çekilmeyen bir numaranın arama trafiğine yansıdığını hiç görmedim. vodafone da durum nedir tam bilmiyorum ama yanlışlık olacağını zannetmem.

Benim görüşmelerim değil de başkasının görüşmelerine baktım ben dün gece . Şaşırtıcı bi biçimde bütün görüşmeler 2o sn 17 sn görülüo . Ve hepsi 4o kuruştan görünüo . mesela 16.45te bi aramış 10 sn konuşmş 16.46da bi aramış 15 sn konuşmş :S çok ilginç gerçkten . Mutlka öğreneym bugün ama yanlş olduğuna inanmak istiyorm . Çünkü en uzun görüşme 29 sn görünüo ve bana çok tuhaf geldi

hiç bişey anlamadım
başakası kim??
10 sn konuşmuş olamazmı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…