Neeey?Teselli etsin diycemde.
Ne denilirki boyle bi durumda?
Benimde 10 sene once koydeki bi akrabam nisanlisina kacmisti( tabi su an ölu bulundular 10 senedir kactilar mutlu mesutlar saniyorduk halbuki ama, neyse)
Annemgil arayip bisey diyemedi.
Ne tesellisi verilirki?
Neeey?Nasil ölü bulundular?
Orasi oyle,Allah rizasi icin aramali arayacaksa.. Hani belki biraz anlarlar susarlar artk demissin ya, ona cevabendi soylediklerim..Anladım ben sizi haklısınız ama yinede adım atan taraf olmaktan yana kullanırdım.üstümden vebali kalksın derdim. karşımdaki anlamasa bile Allah bilsin yeter.
Bir kere arasın, yarım ağız ne oldu diye sormadan üzüntüsünü belirtsin kapatsın.Ama tam tersi dusunurlerse? Ki o kapasitede insanlar.
Yani tam nokta atisi. Cunku kendileri birinin kotu bir durumu oldugunda zafer kazanmis edasiyla hemen olayin ortasina biterler. Mesela bir akrabalarinin kizi annesinin evine donmus, esiyle anlasamamis. Resmen gulerek anlattilar. Baska bir kuzenim nisanlisina kacmisti, her gun aramislar ne gelismeler var diye eglencelik...
gülme gelir başına demişler hakkaten de gelmişAma tam tersi dusunurlerse? Ki o kapasitede insanlar.
Yani tam nokta atisi. Cunku kendileri birinin kotu bir durumu oldugunda zafer kazanmis edasiyla hemen olayin ortasina biterler. Mesela bir akrabalarinin kizi annesinin evine donmus, esiyle anlasamamis. Resmen gulerek anlattilar. Baska bir kuzenim nisanlisina kacmisti, her gun aramislar ne gelismeler var diye eglencelik...
izlemiştim bu olayı kadını arıyorlardıUzun hikaye bilgece.
Biz bunlar kacti ve istanbula yerlesti hatta 2 cocugu oldu sandik. Haberler o yondeydi. Megersem o kactiklari gece oglan öldurulup basi kesilmis ve gömulmus. Kizsa hala kayip 10 senedir. Hala bulunamadi. Ama yasiyor olmasi cok cok az bi olasi. Hatta muge anliya cikmislardi. Oglanin anasi: 1p senedir gormedigim oglumu ve 2 torunumu gormek istiyorum, istanbuldalarmis bul onlari muge hanim diye. Ogrendiki oglu o gece ölmus, sok yasadi. Muge anli cozemedi olayi. Su an kamera arkasindan yurutuluyor olay cok karisik. Kamu davasina donustu.
yanlış anlamayın beni nolur bu tip durumlarda o çocuklu gelini almışlar ya hani dünyayı dar etmek için işte bu tür kadınların ahı bir şekilde alınıyor...annenizin kaçan kuzeninizle ilgili bir müdahalesi yok o yüzden araması bence normal olanı...karşı taraf ne düşünürse düşünsün!Bu soruyu aslinda annem icin soruyorum, kendisi kararsiz durumda.
Bir kac senedir gorusmeyi kestigimiz bir kardesi (dayim) ve onun esi yengem var. Sebepse ogullari ilk evliligi oldugu halde evlenip ayrilmis ve cocugu olan bir kadinla evlenmesi uzerine destek verdigimiz icin bize cephe aldilar. Gelinlerinin evlenip ayrilmis olmasini kaldiramadilar bir turlu ve surekli or.... fa.... turevlerini iceren hakaret asagilama vs. yaptilar ve annemler de kuzenime sahip cikti. Ciktigi icin de olaylar oldu uzatmiyim. Araya baya sogukluk girdi.
Simdi bunlarin bir de kizi var. Evli ve 2 kiz cocuklari var. Kucuk kizi daha 1 yasinda. Bugun ogrendik ki kuzenim baska birine kacmis. Asik olmus, orada daha mutluymus falan filan.
Iste burada annemin kararsizligi basliyor. Sonucta o da kendi yegeni, cok uzuldu. Acaba dayimi arayip teselli verse yanlis anlasilir mi, aramasa zor gunumde yanimda olmadin der mi? Sonucta insanlarin tepkileri onceden kestirilemiyor, hele boyle bir durumda.
Siz olsaniz ne yaparsiniz?
Teselli etsin diycemde.
Ne denilirki boyle bi durumda?
Benimde 10 sene once koydeki bi akrabam nisanlisina kacmisti( tabi su an ölu bulundular 10 senedir kactilar mutlu mesutlar saniyorduk halbuki ama, neyse)
Annemgil arayip bisey diyemedi.
Ne tesellisi verilirki?
Benim ablamin da 8 yil cocugu olmadi, buyuk amcam ve karisi laf edip dedikodusunu yapinca annem de babam da gorusmeyi kesti. Sadece cenazelerine gideriz diyorlar. Baskalarinin acisindan mutlu olup bir de kendi kotu gununde destek bekleyen insanlara kardesim olsa da destek vermem.
Cocuklari birakip mi kacmis?
WOLFROG çocuklar dayınlarda mı kalıyor şu anda?? hani çocuklar yanlarındaysa bir şeye ihtiyaçları var mı diye aramnabilir belki..onlar için değil de yeğeninin çocukları için..
yoksa ne dayı ne yenge anlayacak insanlar gibi durmuyorlar,ters birşey deme ihtimalleri var..
bu arada oğlıuyla barıştılar mı?
gülme gelir başına demişler hakkaten de gelmiş
izlemiştim bu olayı kadını arıyorlardı
hatırlıyorum cnm çok karışıktı,mügede çıkamadı işin içinden!Brinick supeli olarak bi adam vardi. Kizda gozu var o yuzden öldurdu oglani kizinda nerde oldugu belli degildi simdilik. Tum oklar o adamaydi. Ama adam intihar etti. Sir perdesi olarak kaldi hersey. Cok zorlasti durumlar.
hatırlıyorum cnm çok karışıktı,mügede çıkamadı işin içinden!
ama eşini terkedip başkasıyla giden o evlenen erkek kuzen değil ,onun kız kardeşi.
adam bir mektupmu bırakmıştı sanki öyle hatırlıyorum yanlış da hatırlayabilirim...ama çocuğun ailesi ne kadar şok yaşamıştı yazık....kaçmaları için yardımcı olduğu ortaya çıkmıştı galiba dimi?Su an intihar eden adamin ailesi baska bi sehire tasindi. Orda haytlarini surduyuyorlar, o koyde barinamadilar artik olanlardan snra herseyi satip goctuler.
Zaten öldukten snra adamin cenazesini koye getirmediler bisey yapilir naasina yada mezarina diye. Sehirde gomuldu.
Kizin ailesi ise umitler sifir. Yeni haberleri aliyoduk arada sirada ama bayadir yeni gelisme yok. O adamin ölumuyle hersey gizli kaldi aciga cikamadi. Benim aklimda hala bi supe :" guldane yasiyor ben inaniyorum" derken neden bahsetti acaba canli yayinda? Bi bildigimi vardi acaba diyorum.
adam bir mektupmu bırakmıştı sanki öyle hatırlıyorum yanlış da hatırlayabilirim...ama çocuğun ailesi ne kadar şok yaşamıştı yazık....kaçmaları için yardımcı olduğu ortaya çıkmıştı galiba dimi?
Hii ok ben erkek kuzen zaten 1 cocugu olan kadinla evlendi ya ``simdi bunlarin birde kizi var `` yazmis bende birde bu evliliklerinden kizlari oldu sandim. Bir sonraki cumlede evli ve 2 cocugu var yazincada kafamda oyle birlestirdim.
Valla ailenin isi zormus cidden iki cocuktanda cekmisler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?