Gorusmedigin birine teselli vermek

İnsanların mutsuzluğuyla mutlu olan tipler belli ki. Böyle insanı hayatta aramazdım ben olsam.

Benim ablamin da 8 yil cocugu olmadi, buyuk amcam ve karisi laf edip dedikodusunu yapinca annem de babam da gorusmeyi kesti. Sadece cenazelerine gideriz diyorlar. Baskalarinin acisindan mutlu olup bir de kendi kotu gununde destek bekleyen insanlara kardesim olsa da destek vermem.

Neeey? Nasil ölü bulundular?

Neeey? Nasil ölü bulundular?

Uzun hikaye bilgece.
Biz bunlar kacti ve istanbula yerlesti hatta 2 cocugu oldu sandik. Haberler o yondeydi. Megersem o kactiklari gece oglan öldurulup basi kesilmis ve gömulmus. Kizsa hala kayip 10 senedir. Hala bulunamadi. Ama yasiyor olmasi cok cok az bi olasi. Hatta muge anliya cikmislardi. Oglanin anasi: 1p senedir gormedigim oglumu ve 2 torunumu gormek istiyorum, istanbuldalarmis bul onlari muge hanim diye. Ogrendiki oglu o gece ölmus, sok yasadi. Muge anli cozemedi olayi. Su an kamera arkasindan yurutuluyor olay cok karisik. Kamu davasina donustu.

Anladım ben sizi haklısınız ama yinede adım atan taraf olmaktan yana kullanırdım.üstümden vebali kalksın derdim. karşımdaki anlamasa bile Allah bilsin yeter.
Orasi oyle,Allah rizasi icin aramali arayacaksa.. Hani belki biraz anlarlar susarlar artk demissin ya, ona cevabendi soylediklerim..

Bir kere arasın, yarım ağız ne oldu diye sormadan üzüntüsünü belirtsin kapatsın.

WOLFROG çocuklar dayınlarda mı kalıyor şu anda?? hani çocuklar yanlarındaysa bir şeye ihtiyaçları var mı diye aramnabilir belki..onlar için değil de yeğeninin çocukları için..
yoksa ne dayı ne yenge anlayacak insanlar gibi durmuyorlar,ters birşey deme ihtimalleri var..
bu arada oğlıuyla barıştılar mı?

gülme gelir başına demişler hakkaten de gelmiş

izlemiştim bu olayı kadını arıyorlardı

yanlış anlamayın beni nolur bu tip durumlarda o çocuklu gelini almışlar ya hani dünyayı dar etmek için işte bu tür kadınların ahı bir şekilde alınıyor...annenizin kaçan kuzeninizle ilgili bir müdahalesi yok o yüzden araması bence normal olanı...karşı taraf ne düşünürse düşünsün!

Benim de bir kuzenim nişanlısına kaçtı ama sonuçta iki bekar insan. Yapmışlar bir çocukluk dendi, barışıldı. Ama bu kız evli yani. Ayrıca severek evlenmişti.

Bana göre ben de ne destek veririm ne görüşürüm. Ama annem fazlaca yufka yürekli olduğu için...

Cocuklari birakip mi kacmis?

O kadar detay bilmiyoruz, akrabalara sorupta dedikodu etmek istiyormuş gibi olmasın dedik. Ama tahminim, çocukları bırakmıştır. Babası kızlarına çok bağlı çünkü başkasına baba demesine izin vermez.

Çocuklar nerede şuan bilmiyoruz, haber çok yeni. Çocuklardan biri ilkokul 1 e gidiyor, diğeri sanırım 1 yaşında. Eğer çocukları bırakmışsa babadaysa baba kendi köyüne götürür. Maddi olarak iyiler. Anneanneye bıraktıysa sülale kalabalık, maddi birşeye ihtiyaçları olmaz. Dedemlere yakınlar zaten.

Oğluna hiç küsmedi ki. Karısına o... dedikten sonra sürekli evden kovuldu, o yüzsüzce gitmeye devam etti. Hatta defalarca büyü yaparken yakalandı ama gidip geldi yani...

gülme gelir başına demişler hakkaten de gelmiş

Aynen öyle oldu maalesef. Allah büyük konuşmaktan korusun. Ama kızın ne olduğu belliydi biz çok şaşırmadık yani.

Brinick supeli olarak bi adam vardi. Kizda gozu var o yuzden öldurdu oglani kizinda nerde oldugu belli degildi simdilik. Tum oklar o adamaydi. Ama adam intihar etti. Sir perdesi olarak kaldi hersey. Cok zorlasti durumlar.
hatırlıyorum cnm çok karışıktı,mügede çıkamadı işin içinden!

hatırlıyorum cnm çok karışıktı,mügede çıkamadı işin içinden!

Su an intihar eden adamin ailesi baska bi sehire tasindi. Orda haytlarini surduyuyorlar, o koyde barinamadilar artik olanlardan snra herseyi satip goctuler.
Zaten öldukten snra adamin cenazesini koye getirmediler bisey yapilir naasina yada mezarina diye. Sehirde gomuldu.
Kizin ailesi ise umitler sifir. Yeni haberleri aliyoduk arada sirada ama bayadir yeni gelisme yok. O adamin ölumuyle hersey gizli kaldi aciga cikamadi. Benim aklimda hala bi supe :" guldane yasiyor ben inaniyorum" derken neden bahsetti acaba canli yayinda? Bi bildigimi vardi acaba diyorum.

ama eşini terkedip başkasıyla giden o evlenen erkek kuzen değil ,onun kız kardeşi.

Hii ok ben erkek kuzen zaten 1 cocugu olan kadinla evlendi ya ``simdi bunlarin birde kizi var `` yazmis bende birde bu evliliklerinden kizlari oldu sandim. Bir sonraki cumlede evli ve 2 cocugu var yazincada kafamda oyle birlestirdim.
Valla ailenin isi zormus cidden iki cocuktanda cekmisler..

adam bir mektupmu bırakmıştı sanki öyle hatırlıyorum yanlış da hatırlayabilirim...ama çocuğun ailesi ne kadar şok yaşamıştı yazık....kaçmaları için yardımcı olduğu ortaya çıkmıştı galiba dimi?

Mektup konusu bi ara dolasti. Ama televizyona cikmamisti diye hatirliyorum. Siz etraftan birisimisinizde biliyosunz? Yoksa sdece televizyondanmi takip ediyodunuz?
Evet oglana ve ailesine cok uzuldum.
Adamin ne yaptigi belli degil hala, kacmaktami yardim etti, yardim edicem size diyip oglani öldurup kizimi kacirdi, yoksa kizidami öldurdu bilmiyorum.

Tamam kızından çekti de oğlundan neden çeksin yahu? Evlenip boşanmış bir kadınla evlendiği için mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…