Görüşmek istemediğim arkadaş

demetooo

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2017
1.623
3.146
53
Liseden arkadaşım (çok iyi arkadaştık) İstanbul'a taşındı, görüşmek istedi. Liseden sonra da görüşmeye devam ettik hatta 3 4 sene öncesine kadar görüşüyorduk ama sonra koptuk. Tamam görüşelim dedim ama içimden hiç görüşmek gelmiyor. Seviyorum, iyi bir kız ama ortak konumuz kalmadı, ne konuşacağım? Ortak birşeyler yapmaya yönelik içimde en ufak bir istek yok. Sizin de böyle oluyor mu? Görüşsem mi eksem ayıp mı olur ne yapacağımı bilemiyorum.

İstemiyorsanız müsait olmadığınızı, başka bir zaman görüşebileceğinizi söyleyin...
Sonra da zamanın yok demeye devam eder ertelersiniz.
Zamanla kendi vazgeçer Zaten.

Bence gorusmeyin sizinki gercek arkadaslik degilmis.Bulunca daha ne konuscaginizi dusunuyorsunuz.Sevdiginiz bir arkadasiniz olsaydi karsiniz da gorseydiniz zaten kendi gelisirdi konusacaginuz mevzular.

Ben de aynı durumu yasadim.Ben buna ragmen gittim görüştüm ve gene dediginiz gibi eskisi gibi ortak biseyimiz kalmadigi icin kendimi cok uzak hissettim keske gitmeseydim diye düşündüm.Bence de eger ki gercekten icinizden gelmiyorsa görüşmeyin.

Geçen zamanda içinizde o arkadaşlığı sürdürmeye karşı istek kalmamış demek ki.
Bilmiyorum görüşünce değişir mi ama bende genelde bu hisler, isteksizlik doğru çıkar, arkadaşlık sürdüremem bitmiştir ama yine bir görüşmeyi deneyin isterseniz, duruma göre bir daha görüşmezsiniz.

Görüşmek istemiyorsan en baştan olur demezsin :)
İsim çıktı deyip iptal edin ozaman kendini ona göre ayarlicak çünkü ekmek ayıp olur

Bence uzun zaman oldugu icin boyle geliyor. Buluşun baktiniz gercekten de konusacak bir seyiniz kalmamış, bir daha görüşmezsiniz.

Back
X