Gorusmek istemedigim erkek arkadas

Bana cok iyilikleri de dokunmus bir arkadasim, 5 senelik arkadasimdi cunku. Neyse olan oldu, engelledim.

Eşinin kıskanması çok normal. Ben de eşimin bayanlarla görüşmesine kesinlikle müsaade etmem. Çünkü gereksiz bir eylem. Onun eşi de dostu da benim. Ne paylaşacaksa benimle paylaşır. O yüzden o arkadaşınızla açıkça konuşun; kendisiyle görüşmek istemediğinizi söyleyin

doğrudan düğün meselesini konuşabilirsin. 1 senedir böyle arayıp rahatsız etmesi normal değil. ama sana da iyilikleri olmuş birisi yani karışık bir durum ancak net konuşarak çözülebilir engellemek vs. çözüm değil.

çok basit. eşin beni düğüne bile çağırmayacak kadar sevmiyor. Konuşmamızdan rahatsız olabilir. Bu sebepten görüşmek istemiyorum diyeceksin

Iste dugunden sonra da gorustuk, is arkadasim esi baska kurumdaydi. Kiskancligini dogal karsiladim. Cocukla aslinda aramizda birsey yoktu. Kizla sevgili olmadan once de arkadastik. Simdi ise gorusmek istemiyorum, hem eski is arkadasim hem de kendi dusuncelerim degisti. Ayrilmisim artik isyerinden ne gerek var bu tip samimiyetlere?

Engelledim heryerden simdi ama dedigim gibi ortada ciddi bir sebep de yok, tuhaf mi davraniyorum acaba diye dusundum. Ama cevap vermiyorsam anlamasi lazim gorusmek istemedigimi, ustelememesi lazim.
Eşi düğüne cagirtmayacak kadar istemiyo seninle gorusmesini.. Ama simdi vatsapti feysbuktu yaziyo ariyo israrla oyle mi?? Cok sacma.. Simdi rahatsiz olmuyor muymuş eşi? Bunu sorup kestirip atabilirsin mesela.. Ama trip gibi degil.. Onemsiyo veya tafra yaparak ilgi bekliyo gibi gorunme.. Hem esinin huzursuz olacagini hem de kendinin de uygun bulmadigini söyle geç..

Eşi düğüne cagirtmayacak kadar istemiyo seninle gorusmesini.. Ama simdi vatsapti feysbuktu yaziyo ariyo israrla oyle mi?? Cok sacma.. Simdi rahatsiz olmuyor muymuş eşi? Bunu sorup kestirip atabilirsin mesela.. Ama trip gibi degil.. Onemsiyo veya tafra yaparak ilgi bekliyo gibi gorunme.. Hem esinin huzursuz olacagini hem de kendinin de uygun bulmadigini söyle geç..

Dugun meselesi cok once ondan sonra da gorustuk zaten, sonra ben is degistirdim yurtdisina gittim falan son 1 senedir boyle bir sarma soz konusu. Neyse heryerden engelledim, bakalim bu sefer de mail atmasa iyi :KK47:

Dugun meselesi cok once ondan sonra da gorustuk zaten, sonra ben is degistirdim yurtdisina gittim falan son 1 senedir boyle bir sarma soz konusu. Neyse heryerden engelledim, bakalim bu sefer de mail atmasa iyi :KK47:
Bence esinin rahatsiz olacagini bahane ederek kes diyalogu.. Ki esi de rahatsiz olmus olabilir, yargilayamayiz

Back
X