Görüşmek istemiyorum

Ilk bulusmada sinirlenip ellerini sıkan adam, ikinci bulusmada sana yumruk atar.

Arkana bakmadan kac uzaklas. Psikopat manyak

Kesinlikle görüşmeyin

Gecenin 12 sinde seni o sekilde yalnız bırakan biriyle tabi ki görüşme. Bütün noktaları yakalamissin zaten şansliymissin.

Bu çocuğu her yerden engelle aman yaklaşma bir daha yanına bile. Asıl o masada kalkıp gitmediğin hata. Ya bu erkekler kendilerini ne sanmaya başladı Allah aşkına. Uzak durun böylelerinden.

Zaten korktum baya. Yolda zorla, elimi tutmaya çalıştı bırak dedim bagırarak utandı daha da dokunmaya calışmadı. Bi de ben dans kursuna gidiyordum.bu da ne dansı diye araştırmış.Eşli danslar biraz yakın yapılıyor. dans ettiğimi öğrenince daha bir rahat rahat dokunmaya çalıştı beni ne sanıyorsa

Çok tuhaf bir insanmış gerçekten.Arkanıza bakmadan kaçın bence.

Bak abla tavsiyesi olur da bu cocuk sana yalvarir, aglanir vs asla ve asla kanma. Genelde kaybetmeye gelemiyor bu tarz tipler. Hic tekin birine benzemiyor. Her gun neler okuyor, dinliyoruz haberlerde. Allah korusun.. Goz gore gore belaya bulasmak olur bunun gibi bi insanla iliskiye devam etmek.

Çocuk manyak bir tipe benziyor. Beni dinlerseniz bu aralar tek başınıza da takılmayın arkadaş grubunuzla gezin. Kesinlikle muhatap olmayın.

Psikolojisi hiç iyi görünmüyor.. annesiyle ne diye konuşturuyor,birde sinirlenip el sıkmalar falan.. uzak durun ve her yerden engelleyin.

Ran forıst rannn :) Amaaannnnnn at çöpe gitsin, denizde balık çoookk. Buda bir tecrübe olmuş oldu, böyle tiplerden koşarak uzaklaşacağınızı anlamış oldunuz

Daha ilk günden böyle yapıyorsa sonrasını düşemiyorum. Kesinlikle görüşmeyin bir daha derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…