• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüşmek zorunda mıyım?

Azar azar yaptığım birşey yoktu aslında ben gelmicem dedim bitti, eşimin de öyle fanatikligi yoktur ille gel ille görüşülsün falan diye

Senin esin ailene gelmiyor ama her hafta arkadaşlarıyla görüşmek sıkıntı olmuyor, yerinde olsam buna daha çok takılırdım, sen her defasında yalnız gidemezsin ailene, tamam gelmek istemediği zamanlar olur ama arkadaşlara gelince ince düşünüyosa senin aileni de düşünecek, diyomus ya bir gitmeyiz iki gitmeyiz 3.de bişey mi oldu derler, e ailen demez mi, kocanı bi silkele bence

Aile konusunda haklısınız ama ben de onun ailesine gitmiyorum esim tek gider.

Ilk evlendigimizde giderdim baktım esim bizimkilere gidecegimiz zaman mizmizlaniyor cabuk kalkmak istiyor ben de gitmeyi kestim yalnız gidiyor AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ onun da yüzü yok gidelim demiyor hatta gelme istersen diyor sıkıntısı yok o konuda rahat

Ilk evlendigimizde giderdim baktım esim bizimkilere gidecegimiz zaman mizmizlaniyor cabuk kalkmak istiyor ben de gitmeyi kestim yalnız gidiyor AdAm_OLaCaK_KIZ AdAm_OLaCaK_KIZ onun da yüzü yok gidelim demiyor hatta gelme istersen diyor sıkıntısı yok o konuda rahat

O zaman hali hazırda tek sorunun ailece görüşme meselesi, onun için de önerim birden kesmen, yapamam diyosan da işe başlayana kadar ayda 3 değilde 1 defa görüşecek şekilde bahaneler üretmen, kış günü malum, bir gün hasta ol bir gün başka yere davetli olun gibi gibi, işe başlayınca da iş güç canım yaa der geçersin

Esim arkadaşlarıyla zaten görüşüyor ki gunduz. Hanfendilerle de gorusmesin esim cok mu matah bir sey ki?

grup psikolojisi işte. kimi insanlar sever böyle, aslında tamamen ailecek anlaşabilince güzel oluyor ortam. benim ailemin öyle arkadaşları vardı çocuklar yakın yaşlardaydık ve birlikte büyüdük, keyifli oluyor gerçekten eğer denk gelebilirse. sizin olmamış. o halde en mantıklısı sıklığını baya azaltmak

grup psikolojisi işte. kimi insanlar sever böyle, aslında tamamen ailecek anlaşabilince güzel oluyor ortam. benim ailemin öyle arkadaşları vardı çocuklar yakın yaşlardaydık ve birlikte büyüdük, keyifli oluyor gerçekten eğer denk gelebilirse. sizin olmamış. o halde en mantıklısı sıklığını baya azaltmak
Gercek samimiyet yok arada. Benim gözlemlediğim bu. Esim de evlendikten sonra koptuklarindan bahsetmisti. Tekrar bi araya gelme çabaları iste. Esimin dostları degil zaten arkadaşları. Onun ağzından duymadım ama bir kac olaya sahit olup karar verdim buna.

İşler belki de sarpa sarmalı, karısının ailesine karşı mesafe koyan adam iş arkadaşları olunca buyurgan bir tavır alıyorsa nerden inceyse ordan kopsun

Görüşmesin diyen de yok ayrıca, erkekler gene görüşsün

hıı o mevzuları bilmiyorum tabi, başlığın ilk mesajına göre yorum yapıyorum ben genelde eski yazılanlara bakmam.

ben geri kalan her şey idealmiş gibi yorum yapıyorum, ayrıntıları anlatmak ilk mesajda konu sahibinin görevi.

aileye mesafe koyan adamın her şeyine mesafe koyulabilir tabi ki.

Gercek samimiyet yok arada. Benim gözlemlediğim bu. Esim de evlendikten sonra koptuklarindan bahsetmisti. Tekrar bi araya gelme çabaları iste. Esimin dostları degil zaten arkadaşları. Onun ağzından duymadım ama bir kac olaya sahit olup karar verdim buna.

o zaman değmez gerçekten. sizin arkadaşlarınız yok mu onlarla samimileşin biraz da onlarla ailecek görüşün.

Back
X