Görüşmelerde ki hatam?

meshur ELEKTRIK meselesi iste bazen o elektrik uyusmuyor bunun guzellikle cirkinlikle konuyla alakasi yok. Hakkinizda hayirlisi elbet birgun o uyum bulunur hic beklenmedik bir anda geliverir.

Böyle tanışarak evlenen var mı ki? Benim bi arkadaşım 50 den fazla kişiyle görüştü yine de bulamadı. Ben de bekarım ve böyle tanıştıralım gibi teklifleri direk reddediyorum. Çok rahatsız edici geliyor. Karşınızdaki insan sizi bir görmeyle nasıl reddedebilir ki? Sizi ne kadar taniyabilir de fikir sahibi olur. Ilk buluşmada anlaşılacak şey sadece kişisel bakımı nasıl? Özenli mi giyinmiş vb. Parametrelerdir.

Bence iki saat çok da uzun değil ya . Zaten bir şeyler iste , iç bir saat ediyor . E karşılıklı susmalar filan iki saat tutuyordur . Tabi ki istediğiniz zaman kalkabilmelisinizdir ama bu kadar yeter hadi kalkalım demek zor gerçekten . Bence dedikleri gibi bir kimya, elektrik meselesi gerçekten . Bi de çok da beğenmediğiniz birisi peşinden koşunca çok irrite edici oluyor . Ben öyleleri yazınca bile elim ayağım titriyor , stres oluyorum ne yazsam diye çünkü o flört etme enerjisi olmayınca angarya , yük gibi geliyor . Bu da gerçi benim sorunlarımdan biri bunu aşmaya çalışıyorum , olumsuz bakma her şeye diye size de akıl veriyorum ama :) Üst üste gelmesi tamamen tesadüf ama kendinizde sorun aramayın.

Bence ilk görüşmede siyasi fikirleri öğrenmek lazım. Sonra buluştun buluştun bi de baktın adam xxx savunuyor. Bazı siyasi görüşleri taşıyan insanlarla değil aşk selam sabah ilişkisine bile girmem.
Evet evet o da başıma geldi o yüzden bu sefer siyasete girdim. Benim için çok önemli çünkü.

Sohbet akıp gidiyorsa uzun süre oturmaktan zarar gelmez ki. Bunun hesabını yapmadım hiç. Rahatsız olduklarımda kalktım, hoşsohbet olanlarla oturdum.

2 saat çok uzun 1 saat buluşun mu???? Şaka mi? 😂 Hani birini begenmediysem, bir şeyinden rahatsiz olduysam yarim saatte bile bir şey uydurur kalkardim ben zaten ama her şey normal gidiyorken neden 1 saat?

Güzel ilişkilerimin hiç birinde ilk buluşmada 1 saat oturup kaçmadim. Saatler nasil geciyor farketmiyorsun ve o guzel anin icinde 1 saat doldu diye işim var vs diyip kaçsa karşimdaki aşiri olumsuz algilardim.👎🏽
Eşimle de ayni şekilde ilk buluşmada butun biiir gün beraberdik, ertesi gun sabahin korunde beni almaya gelmişti tekrar. 😂

Bir insanla olmadiysa bunun 2 saat oturmayla 1 saatte kalkmayla alakasi yookkk. Tutmamiştir bir şeyler illa matematiği olmak zorunda değil bunun.

2 saat çok uzun 1 saat buluşun mu???? Şaka mi? 😂 Hani birini begenmediysem, bir şeyinden rahatsiz olduysam yarim saatte bile bir şey uydurur kalkardim ben zaten ama her şey normal gidiyorken neden 1 saat?

Güzel ilişkilerimin hiç birinde ilk buluşmada 1 saat oturup kaçmadim. Saatler nasil geciyor farketmiyorsun ve o guzel anin icinde 1 saat doldu diye işim var vs diyip kaçsa karşimdaki aşiri olumsuz algilardim.👎🏽
Eşimle de ayni şekilde ilk buluşmada butun biiir gün beraberdik, ertesi gun sabahin korunde beni almaya gelmişti tekrar. 😂

Bir insanla olmadiysa bunun 2 saat oturmayla 1 saatte kalkmayla alakasi yookkk. Tutmamiştir bir şeyler illa matematiği olmak zorunda değil bunun.
Bu genel olarak söylenen birşey aslında ama doğruluğunu bilmeme her ilişkinin dinamiği farklıdır kural değil:)

Back
X