Evet o! Eltiyle kafayı bozmuş, annesine hoşgeldin demediği içinde artık panik atak olmuş kendisi
Hanımefendi eltinizi sevmeyebilirsiniz, siz veya o haklı işin orasında değilim. Ama sorun diye yazdığınız şeyler iki kardeşi birbirinden koparmaya değecek şeyler değil. Kv niz haklı gerçektende aileyi bölmeye çalışıyorsunuz. Düşünsenize siz sırf eltinizi sevmiyorsunuz diye iki kardeş ömür boyu birbirine gidip gelmeyecek. Çok acımasızca değil mi?
Evet hayatta buda olabilir ama daha hayati sebepler olması lazım. Ne bileyim rızkınıza, evinizin huzuruna göz dikmesi bunun için eyleme geçmiş olması, şeytani planlar yapması mesela.
Görmezden gelmeyi deneyin, belki o size çok kırgın o yüzden soğuk davranıyordur. Oturun karşılıklı konuşun mesela, belki birbirinizi yanlış anlıyor ve değerlendiriyorsunuzdur. Yeni evliymişsiniz üstelik bu inatçı tavrınız eşinizle ciddi sorunlar, tartışmalar yaşamanıza sebep olur. Boş yere huzurunuzu bozmayın.