- 31 Mayıs 2007
- 14.882
- 4.544
- 423
- Konu Sahibi BeyazBulut
selam herkese
kızlar benim 7 yıldır tanıdığım bir arkadaşım var
daha doğrusu eşimin ve benim ortak arkadaşımızın karısı
nişanlandıklarında tanıştık ogünden bugüne arkadaşız
gelir giderler gep beraber dışarı çıkardık baya bir görüşürdük yani
6 ay önce çanakkaleye taşındılar ama sorun şurda
eşim zaten bu arkadaşı pek sevmez biraz patavatsız dır
nerde ne söyliyeceğini bilmiyor sırf arkadaşının hatrına diye
sesimizi çıkarmadık bazı şeylere neyse ortak tanıdığımız arkadaşlarımız var
geçen istanbula geldiklerinde onlarda kaldılar sonra araları bozuldu şu anda konuşmuyorlar
bende geçen gün bu ortak tanıdığımız arkadaşa gitmiştim
konusu açıldı bana ikiyüzlülük yaptı o bir daha kesinlikle görüşmem zaten hep böyle
yapıyor daha öncede yapmıştı ama yaşına verdim sesimi çıkarmadım ama bu sefer yaptığı çok ayıp ikiyüzlü senide gelip bana anlattı günlerce dedi neler dediğinide söyledi şok oldum
şimdi facede ara sıra karşılaşıyoruz bişeyler yazıyor soğuk davranıyorum en son bu pazar telefon açtıcuma günü ordayım dedi büyük ihtimal bende kalıcak ve bende bunu istemiyoprum
nasıl geri çevirebilirim ben artık samimi olmak istemiyorum meraba meraba ama nasıl yapıcam bilmiyorum
kızlar benim 7 yıldır tanıdığım bir arkadaşım var
daha doğrusu eşimin ve benim ortak arkadaşımızın karısı
nişanlandıklarında tanıştık ogünden bugüne arkadaşız
gelir giderler gep beraber dışarı çıkardık baya bir görüşürdük yani
6 ay önce çanakkaleye taşındılar ama sorun şurda
eşim zaten bu arkadaşı pek sevmez biraz patavatsız dır
nerde ne söyliyeceğini bilmiyor sırf arkadaşının hatrına diye
sesimizi çıkarmadık bazı şeylere neyse ortak tanıdığımız arkadaşlarımız var
geçen istanbula geldiklerinde onlarda kaldılar sonra araları bozuldu şu anda konuşmuyorlar
bende geçen gün bu ortak tanıdığımız arkadaşa gitmiştim
konusu açıldı bana ikiyüzlülük yaptı o bir daha kesinlikle görüşmem zaten hep böyle
yapıyor daha öncede yapmıştı ama yaşına verdim sesimi çıkarmadım ama bu sefer yaptığı çok ayıp ikiyüzlü senide gelip bana anlattı günlerce dedi neler dediğinide söyledi şok oldum
şimdi facede ara sıra karşılaşıyoruz bişeyler yazıyor soğuk davranıyorum en son bu pazar telefon açtıcuma günü ordayım dedi büyük ihtimal bende kalıcak ve bende bunu istemiyoprum
nasıl geri çevirebilirim ben artık samimi olmak istemiyorum meraba meraba ama nasıl yapıcam bilmiyorum