Görüşmeyi kesmeli miyim ?

BeyazBulut

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2007
14.882
4.544
423
selam herkese
kızlar benim 7 yıldır tanıdığım bir arkadaşım var
daha doğrusu eşimin ve benim ortak arkadaşımızın karısı
nişanlandıklarında tanıştık ogünden bugüne arkadaşız
gelir giderler gep beraber dışarı çıkardık baya bir görüşürdük yani
6 ay önce çanakkaleye taşındılar ama sorun şurda
eşim zaten bu arkadaşı pek sevmez biraz patavatsız dır
nerde ne söyliyeceğini bilmiyor sırf arkadaşının hatrına diye
sesimizi çıkarmadık bazı şeylere neyse ortak tanıdığımız arkadaşlarımız var
geçen istanbula geldiklerinde onlarda kaldılar sonra araları bozuldu şu anda konuşmuyorlar
bende geçen gün bu ortak tanıdığımız arkadaşa gitmiştim
konusu açıldı bana ikiyüzlülük yaptı o bir daha kesinlikle görüşmem zaten hep böyle
yapıyor daha öncede yapmıştı ama yaşına verdim sesimi çıkarmadım ama bu sefer yaptığı çok ayıp ikiyüzlü senide gelip bana anlattı günlerce dedi neler dediğinide söyledi şok oldum
şimdi facede ara sıra karşılaşıyoruz bişeyler yazıyor soğuk davranıyorum en son bu pazar telefon açtıcuma günü ordayım dedi büyük ihtimal bende kalıcak ve bende bunu istemiyoprum
nasıl geri çevirebilirim ben artık samimi olmak istemiyorum meraba meraba ama nasıl yapıcam bilmiyorum

selam herkese
kızlar benim 7 yıldır tanıdığım bir arkadaşım var
daha doğrusu eşimin ve benim ortak arkadaşımızın karısı
nişanlandıklarında tanıştık ogünden bugüne arkadaşız
gelir giderler gep beraber dışarı çıkardık baya bir görüşürdük yani
6 ay önce çanakkaleye taşındılar ama sorun şurda
eşim zaten bu arkadaşı pek sevmez biraz patavatsız dır
nerde ne söyliyeceğini bilmiyor sırf arkadaşının hatrına diye
sesimizi çıkarmadık bazı şeylere neyse ortak tanıdığımız arkadaşlarımız var
geçen istanbula geldiklerinde onlarda kaldılar sonra araları bozuldu şu anda konuşmuyorlar
bende geçen gün bu ortak tanıdığımız arkadaşa gitmiştim
konusu açıldı bana ikiyüzlülük yaptı o bir daha kesinlikle görüşmem zaten hep böyle
yapıyor daha öncede yapmıştı ama yaşına verdim sesimi çıkarmadım ama bu sefer yaptığı çok ayıp ikiyüzlü senide gelip bana anlattı günlerce dedi neler dediğinide söyledi şok oldum
şimdi facede ara sıra karşılaşıyoruz bişeyler yazıyor soğuk davranıyorum en son bu pazar telefon açtıcuma günü ordayım dedi büyük ihtimal bende kalıcak ve bende bunu istemiyoprum
nasıl geri çevirebilirim ben artık samimi olmak istemiyorum meraba meraba ama nasıl yapıcam bilmiyorum

Diger arkadaşınızın söylediklerinde dogruluk payı oldugunu düşünyorsan yani seni gerçekten çekiştirmişse dök içini fecedemi nerede bulursan kes muhabbeti derim nefret ederim öyle nankör insanlardan sende yer içer gider seni kötülerler kuyunu kazarlar böyleleri... O seni çekiştirirken okadar düşünmemiştir söylesemmi die sen niye düşünüyorsunki senin hakkında kötü konuşan birini hayatından çıkarmak için....

Müsait değilim de eğer apacık olanları söylemek istemiyorsan, soguk oldugunu da konusmalarından belirtki belki anlar..

Diger arkadaşınızın söylediklerinde dogruluk payı oldugunu düşünyorsan yani seni gerçekten çekiştirmişse dök içini fecedemi nerede bulursan kes muhabbeti derim nefret ederim öyle nankör insanlardan sende yer içer gider seni kötülerler kuyunu kazarlar böyleleri... O seni çekiştirirken okadar düşünmemiştir söylesemmi die sen niye düşünüyorsunki senin hakkında kötü konuşan birini hayatından çıkarmak için....

doğruluk payı var çünki o arkadaşın bilmediği
benim ona anlatmadığım şeyleri biliyor
mesela bir akşam bana telefon açtı sana gelicem diye
dedikodumu yapan arkadaş sonra kızımı sordu bende uyuyor dedim
oda ozaman gelmem ben onu sevmeye gelicektim işim var dedi
bende tamam ozaman dedim uzatmadan kapattım bizde eşimle kızımı kaynanama bırakıp
çıktık evden bunu anlatmış mesela işte geliceğimi biliyordu çıktı gitti
birdaha suratına bakmam filan demiş birkerede bana gelmişti habersiz
mutfağım dağınıktı ayrıca başka arkadaşlarda vardı yeni yemek yemiştik
bunuda söylemiş mutfağı darmadağan ben utandım o insanların yanında filan diye
ben söylemedim bunları öbür arkadaşa nerden bilecekki demekki anlatmış

Müsait değilim de eğer apacık olanları söylemek istemiyorsan, soguk oldugunu da konusmalarından belirtki belki anlar..

evet belli edicem zaten istemiyorum
tamam inklar edemem iyilikleride dokundu bana
beklediğim insanlardan vefa göremezken ondan gördüm
ama bu şekilde yapması soğuttu kendinden

bence konuş.ve de yüzleştir.
kim kimin arkasından ne konuşmuş açığa çıkar.
hiç bi şey demeden araya mesafe koyarsan bu sefer hakkında başka dedikodular da yayabilir.
mesela , kendi kendine konuşmuyor nolduysa buna falan der, gibi.
bu da daha çok başını ağrıtır.
eşin de sevmiyomuş zaten, bi sorun teşkil edeceğini sanmam.

ama, konuşmadan halletme derim ben.

arkadasin zamaninda senin hakkinda soylenen laflara birsey dememis saniyorum,simdi isin ucu kendine dokununca neden senin icinde konusmustu zaten deme ihtiyacini duyuyor ki?

bi akrabamız rahatsız ona gitmem gerek deyin yada durumunuza göre bir bahane uydurun.
yalnız takıldığım nokta kendi eviymiş gibi 'cuma günü oradayım' diyebiliyor. belki başka planları var o insanların.
hiç sevmem öyle rahat insanları.
sınırları aşmamak gerek...

arkadasin zamaninda senin hakkinda soylenen laflara birsey dememis saniyorum,simdi isin ucu kendine dokununca neden senin icinde konusmustu zaten deme ihtiyacini duyuyor ki?

Aynen katılıyorum...
Şimdi bu ortak arkadaşınız size neden laf taşıyor, sizi ona atıp tutarken uyarsaydı zaten atıp tutmazdı sizi, bence bu ortak arkadaşınız daha sinir bozucu kendi arası açıldı diye sizi de ondan uzaklaştırmaya çalışıyor gibi. Şimdi bu ikiyüzlü dediğiniz arkadaşınızla açık açık konuşun derim, ama kesin inkar eder hatta karşı tarafa atar suçu, yani bahsettiğinizi kişi değil ortak arkadaş karıştırmış ortalığı bu şahısla ilişkinizi gözden geçirin derim...

o dedikodu yaptigi soylenen bayan oylesine soylemiste olabilir,bu gorusmeyi kesen arkadasiniz onun soylediklerini sizin gorusmemeniz icinde abartiyor olabilir.yada sizin hakkinizda o da dedikodu yaptiysa, simdi aralari bozuk, size gelip bak o senin icin sunlari demisti diye kortugundan onu kotuluyorda olabilir..hani ortamini onceden yapiyordur ben sana demistim o yalanci demek icin.arkadaslarinizi en iyi siz tanirsin..birinin soyledigine bakip digerini hemen yargilama.olc,tart ona gore karar ver..
fikrimi sorarsan da ikisine de mesafe koy.

evet kızlar eşimle konuştum konuyu oda ikisiylede fazla samimi olma dedi
bende hak verdim ikisinide mesafe koyucam zaten gerekirse açık açık konuşucam
kimseyle uğraşamam

doğru bi karar vermişsiniz. hoşlanmadıgınız insanlara neden katlanıyorsunuz anlayamıyorum. boşverin gitsin. hiç uzatmayın öyle olmuş böyle olmuş ne gerek var. müsait değilim de olsun bitsin.

Back
X