• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorustugum adami fircaladim? Gorusmuyoruz

Ohooo benimkide çok uzun hazırlanıyorsun makyajsız doğal daha güzelsin der dert yanardı.Gerçi artık 2 çocuktan sonra onları hazırlamaktan istesem de uzun hazırlanamıyorum.Boşverin sizi yanınızda süs bebegi diye taşımayı mı düşünmüş ne bu kadar takmış.Üzülmeyin

Göz makyajındaki simetriye bu denli dikkat edecek kadar takıntıysa uzak dur zaten. Erkeklerin böyle ince detaylara indiğini sanmıyorum. İlk görüşmede gözüne çok güzel geldiniz, ikincide aynı görüntüyü göremeyince buna takmış galiba. Ben onu geçtimde bunu dile getirmesi, senin açıklama yapman ve özür dilemen çok gereksiz olmuş. Neyin özrünü diliyorsun, ikinci kez görüştüğün bir adam bu denli alttan almayı hakediyor mu? Birde üste çıkmış fırçaladın diye, amaç kendini suçlu hissettirmek.
Ayrıca yerinde olsam aniden çağırdığı o buluşmaya zaten gitmezdim. Her daim hazır asker gibi ne gerek vardı. Bu işlerde biraz ağırdan almak her zaman iyidir.

Fazla kaprisli..Çok çekersin bundan hiç aramasin senden uzak olsun daha iyi

Evet aramicaksa aramasin ama birden bire konusmamak tuhaf. Kendince ozrunu diledi suclu ben olabilirim dedi. Sonra iyi niyetimi gordugunu soyledi bitis o bitis. Ne ben ne o yazdi. Boyle seylerden hoslanmam acikca olmuyo denmesi daha mantikli konusmayi birden kesmektense

Beni mutlu etse daha iyi olurdum ben.Ki tatil bile beni kendime getiriyor
.Iyi ortamim oldugu zaman daha iyi oluyorum. .Hak mi bu yuzden adim atmamak?Cok bencilce degil mi?Ben zerre umrunda degilim adamin ozaman.Varsa yoksa kendi..cocuklari...Cok istiyorsa birakmami bir deneyebilirdi.Bir konusmayla karar verilir mi?O da kendine guvensiz terkedilmekten korkuyor bence.Sig bir erkek bana gore.Ki hic oyle sanmiyordum onu...Sana gore de ogle degil mi yerime koy kendini..
Yine soyluyorum tulipa tulipa , siz birlikteyken rahatsizlanmamissin sen, ilaca da o zaman baslamamissin, hatta sanirim ortada iliski de yok, burda vefasizliktan veya bencillikten söz edemeyiz, herkes tasiyamaz bazi sıkıntıları.. Hem belki de adam cok aklı başında, kendisinin sana yeterli destegi veremeyecegini en basindan anladi ve uzatmadan bitirdi, bu da olabilir..
Sen kendince kırılmış, alınmışsın ama ortada buyuk bi aşk, sevgi, birliktelik varken hastalik nedeniyle bitmemiş.. Demek yeterli duygu oluşmadı adamda, olabilir, bu senin eksikligin oldugu anlamina zaten gelmez..
Kac senelik kari kocalar birbirini yari yolda bırakıyor, bos versene..
Sen de artik önüne, yoluna bak bence, Allah daha iyisini çıkarır insaAllah..

Back
X