• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorustugum adami fircaladim? Gorusmuyoruz

Evet iltifatlar vardi ben orali olmuyodum kendimden emin olmak istedigim icin. Sonrasinda ben guzel seyler soylemek istedim ama umrunda mi bilmem biraz cool durusu var.
Kendisi son konusmada daha iki kere gorustuk ne diyebilirimki dedi dusuncelerini sordugumda. Halbuki ilk gorusme aksami benle evlenecegini hissetmisti :) o yuzden diyorum ya beni begenmedi yada ona karsi fazla soguk/umursamaz buldu.
Bi erkek gercekten istiyorsa karşısındaki kadin reddetse de çabalar/çabalamalı.. Ne kadinlar var buz gibi duruyor, adam ikna etmek icin neler neler yapıyor.. Istemiyor olabilir, bunu anlarim ama davranislari hic normal degil..

Görüşmeyin..bir hafta önce ben de garip bir şey yaşadım konumdan bakabilirsiniz..böyle tipler mümkünse uzak dursun bizden..insanda özgüvende bırakmıyorlar..dışı alüminyum folyo olan sözüm ona şövalyeler..

çok acayip
süsüne püsüne mi bakacakmış hep
evlenince yataktan kalktığındaki haline tahammül edemezdi herhalde

Bi erkek gercekten istiyorsa karşısındaki kadin reddetse de çabalar/çabalamalı.. Ne kadinlar var buz gibi duruyor, adam ikna etmek icin neler neler yapıyor.. Istemiyor olabilir, bunu anlarim ama davranislari hic normal degil..

Evet dogru. Acikca istemedigini soyleseydi daha mi kotu hissederdim bilmiyorum ama boyle yazmamakla biraz havali gozukmesi hos degil.
Annem bloklamami istiyo, asil sen onu istemedigini gorsun diye. O isteyince konusmayip isteyince konusacanmi diye. Bloklamak biraz cocukca oyle seyler yapmak istemiyorum

Ben bi fırça göremedim. Böyle alıngan adam da hiç çekilmezdi zaten boşver...

Evet dogru. Acikca istemedigini soyleseydi daha mi kotu hissederdim bilmiyorum ama boyle yazmamakla biraz havali gozukmesi hos degil.
Annem bloklamami istiyo, asil sen onu istemedigini gorsun diye. O isteyince konusmayip isteyince konusacanmi diye. Bloklamak biraz cocukca oyle seyler yapmak istemiyorum
Hic bi sey yapma, bence dönüş yaparsa da orali olma diyecegim ama konusacaksin ne yazik ki, burdan oyle gorunuyor..

Hic bi sey yapma, bence dönüş yaparsa da orali olma diyecegim ama konusacaksin ne yazik ki, burdan oyle gorunuyor..

Dogru cunku begenilmemek istenilmemek zoruma gidiyor. Egomdan kaynaklaniyo olsa gerek. Kendimi sorgulayip duruyorum nerde dogru yapmadim diye. Kiziyorum boyle oldugum icin ama boyleyim. Ezik gibi

Makyajindaki esitsizlige takan adamdan eş meş olmaz (obsesif-kompülsif) Kac kurtar kendini..

Ozur diledim cunku resmen fircaladin dedi.

Beni ilk gun gibi istekli gormedigini tekrarladi hep anlatmaya calistim duygularimin guzel yonde ilerledigini ama pek ulasamadim ona sozlerimle. Bilemiyorum. Onun gibi ilk gorusmeden sonra evlilik plani kurmadim yavastan almak istedim beni iltifatlara bogdu sonra zaten kesildi.
Adam cok aceleci.Denge yok.Bir evlenmek istiyor hemen akabinde vazgeciyor.Boyle de cok var ama.Duzgun cok az adam olsa gerek.;(

Bilmiyorum ben saygisiz diye dusunmedim. Simdi aklima geldi, bacak bacak ustume attigimida soyledi oyle oturacagimi beklemedigini. Halbuki masanin altindan. Evet hanim kiz diye taniniyorum ama kafasinda ne vardi bilmiyorum.
Cok takintili.Biraz eski kafali.Cok beklentili.
Kadin jilet gibi olmali ona gore.Yorar yani.
Kendi nasil?

Ve acik sozlu.Durust ama kaba oluyor tabi..
Ve aceleci.Insan diger gorumelere bakar.Ama bastan bitmis iyi olmus.Belki sen decam etmek isterdin adam istemezdi beklentileri yuzunden.

Estetisyen gibi çocuk haha çok güldüm
Bence şekilci seni bakımsız buldu muhtemelen vazgeçti.

Sen halen kendinde eksiklik buluyorsun, nerdeyse adama hak vereceksin.. Her seyin bi adabı var, sessiz bile bulsa oyle ileri giderek seni kaşına gözüne kadar yorumlayamaz, ne munasebet yani..
Umarim bi adim filan atmazsin bunlarin uzerine..
Benim sondan ikinci konuma da yorum yapar misin?

Antidepresan kullandigini es adayina soylemek:

Bazi ifadelerim arada kaynamisti..Isyerinden..Adam bazi sorunlarini duzeltilebiliriz demisti.Yani duzeltirsen senle olurum demeye getirdi.

Ben de garipsedim beni oldugum gibi kabul etmemesine.O bana guvenemiyormus evi cekip ceverecegime.

Benle ilgili cekincelerinden biri de benim dalgin olmammis.Bir sordugumu bir daha sorarmisim.Ki onla cok denk dismuslugumuz yoktu nobetlerde.

Daha da varmis da gorustugunde soyleyecekmis ama baska gorusme olmadi.
Antidepresani birakmami soyledi
Ben hemen olmaz dedim.O ise birakacagima guvenemedi.

O da beni az konusan olarak biliyor bu da hosuna gitmiyor bence benim dusuncem.
Neyim hosuna gidiyor ki zaten..

KI iki yil sonra ilkkez watsapta konustuk buinlari..Ilk ve son kez..
Sonra aramadi biraz.Ben de buyuzden mi dedim.(Antidepresani hemen birakmamak)Biraz dedi.
Ben de bu sozleri yuzunden guvenemedim .Verip veristirmistim.Sonra aramadi.

Bunda nedenler nicinler aklimda kaldi.

Kizlar benimkine de bakin.Aydinlatin biraz daha konuyu
Bu ozet isiginda:)

Son düzenleme:
Benim sondan ikinci konuma da yorum yapar misin?

Antidepresan kullandigini es adayina soylemek:

Bazi ifadelerim arada kaynamisti..Isyerinden..Adam bazi sorunlarini duzeltilebiliriz demisti.Yani duzeltirsen senle olurum demeye getirdi.

Ben de garipsedim beni oldugum gibi kabul etmemesine.O bana guvenemiyormus evi cekip ceverecegime.

Benle ilgili cekincelerinden biri de benim dalgin olmammis.Bir sordugumu bir daha sorarmisim.Ki onla cok denk dismuslugumuz yoktu nobetlerde.

Daha da varmis da gorustugunde soyleyecekmis ama baska gorusme olmadi.
Antidepresani birakmami soyledi
Ben hemen olmaz dedim.O ise birakacagima guvenemedi.

O da beni az konusan olarak biliyor bu da hosuna gitmiyor bence benim dusuncem.
Neyim hosuna gidiyor ki zaten..

KI iki yil sonra ilkkez watsapta konustuk buinlari..Ilk ve son kez..
Sonra aramadi biraz.Ben de buyuzden mi dedim.(Antidepresani hemen birakmamak)Biraz dedi.
Ben de bu sozleri yuzunden guvenemedim .Verip veristirmistim.Sonra aramadi.

Bunda nedenler nicinler aklimda kaldi.

Kizlar benimkine de bakin.Aydinlatin biraz daha konuyu
Bu ozet isiginda:)
tulipa tulipa
Adamin sen duzelmeden senle olmak istememesi bi yere kadar kabul edilebilir, bunun seni oldugun gibi kabul etmemekle alakasi yok, sonuçta siz birlikteyken rahatsizlanip ilaca baslamamissin, iliski yok ortada ve her seyi tartiyor olmasi normal.. Millet 40 senelik eşi hastalaninca değişebiliyor malesef.. Sizin durum bu degil..
Ama sana sanki doktorunmus gibi "ilaci birak" demesi cok yanlis, cok sacma, cok hadsizce.. Ne munasebet yani? Alternatif bi tedavi mi buldu, yoksa sadece kafasına gore mi konuşuyor?
Cok istiyorsa birlikte bi yoluna bakilir, başta senin iyiliğin dusunulur, sonuçta psikolojik rahatsizliklar ozellikle, cok zor..
"Ben az konusuyorum diye biliyor, bundan hoslanmiyor" demissin, sanirim bu adam sana kendini yetersiz hissettiriyor? Zaten "neyimden hoslaniyor ki" demen her seyin ozeti gibi..
Sen de ona hakli kılıflar buluyor gibisin, yapma.. Bosandin diye kimseye mecbur veya muhtaç degilsin..

Dogru cunku begenilmemek istenilmemek zoruma gidiyor. Egomdan kaynaklaniyo olsa gerek. Kendimi sorgulayip duruyorum nerde dogru yapmadim diye. Kiziyorum boyle oldugum icin ama boyleyim. Ezik gibi
Dedigin gibi olmamak elinde ama.. Adam seni daha ikinci gorusmeden sindirmis, kendini yetersiz ve suclu hissetmene neden olmus, nasil biri bu boyle? Veya gerçekten sorun sende, senin kendinin farkinda olmaman ve kendini sevmemende..
Insan mutlu olmak için evlenir, bi dusunsene, sana kendini ortada hiccc bi sey yokken boyle berbat hissettiren biriyle hangi huzur ve mutlulugu yakalamayi umuyorsun? Adamin yuzu asilsa elin ayagina dolaşacak, acaba ne yaptim diye.. Saniyor musun ki, dikkatli davranacaksin, beyefendiyi kizdirmayacaksin ve her sey cok guzel olacak?? Boyleleri mutlaka takacak bi sey bulur, emin ol.. Hastalikli bi insana donusmek istemiyorsan ne olur uzak dur.. Kac kisi soyledi burda, sorun sende degil, artik adama hakli kılıflar bulup durmaktan vazgec ne olur..

tulipa tulipa
Adamin sen duzelmeden senle olmak istememesi bi yere kadar kabul edilebilir, bunun seni oldugun gibi kabul etmemekle alakasi yok, sonuçta siz birlikteyken rahatsizlanip ilaca baslamamissin, iliski yok ortada ve her seyi tartiyor olmasi normal.. Millet 40 senelik eşi hastalaninca değişebiliyor malesef.. Sizin durum bu degil..
Ama sana sanki doktorunmus gibi "ilaci birak" demesi cok yanlis, cok sacma, cok hadsizce.. Ne munasebet yani? Alternatif bi tedavi mi buldu, yoksa sadece kafasına gore mi konuşuyor?
Cok istiyorsa birlikte bi yoluna bakilir, başta senin iyiliğin dusunulur, sonuçta psikolojik rahatsizliklar ozellikle, cok zor..
"Ben az konusuyorum diye biliyor, bundan hoslanmiyor" demissin, sanirim bu adam sana kendini yetersiz hissettiriyor? Zaten "neyimden hoslaniyor ki" demen her seyin ozeti gibi..
Sen de ona hakli kılıflar buluyor gibisin, yapma.. Bosandin diye kimseye mecbur veya muhtaç degilsin..
Beni mutlu etse daha iyi olurdum ben.Ki tatil bile beni kendime getiriyor
.Iyi ortamim oldugu zaman daha iyi oluyorum. .Hak mi bu yuzden adim atmamak?Cok bencilce degil mi?Ben zerre umrunda degilim adamin ozaman.Varsa yoksa kendi..cocuklari...Cok istiyorsa birakmami bir deneyebilirdi.Bir konusmayla karar verilir mi?O da kendine guvensiz terkedilmekten korkuyor bence.Sig bir erkek bana gore.Ki hic oyle sanmiyordum onu...Sana gore de ogle degil mi yerime koy kendini..

Back
X