• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorustugum adami fircaladim? Gorusmuyoruz

Ben bu tür şeyleri çok antipatik buluyorum. Nedir bu dış görünüş takıntısı? Konuşulucak hiç mi birşey yok. Neden suçluluk hissediyorsunuz? 32 yaşında bir insan için bu konuşmalar çok çig. Bir insanı bir bütün olarak değilde sadece bedenine odaklanarak seven beden sevicilerden kimseye hayır gelmez.

Sucluluk cunku basta cok sicakti sonrasinda galiba ben mesafeli davrandigim icin zoruna gitmis olabilir. Yeni tanidigim ve ailelerde bildigi icin hemen canim cicim olmak istemedim nolur nolmaz diye. Ve ikinci goruste fazla sessiz kaldim, cekindim nedense. Telefonda gorusmelerde samimi davranmaya calistim hep sessizdin dedigi icin ama bu seferde samimi bulmamis olabilir. Anlamadim gitti. Ben dis gorunuse takildigini dusunmemistim herkes oyle yazdi

Sucluluk cunku basta cok sicakti sonrasinda galiba ben mesafeli davrandigim icin zoruna gitmis olabilir. Yeni tanidigim ve ailelerde bildigi icin hemen canim cicim olmak istemedim nolur nolmaz diye. Ve ikinci goruste fazla sessiz kaldim, cekindim nedense. Telefonda gorusmelerde samimi davranmaya calistim hep sessizdin dedigi icin ama bu seferde samimi bulmamis olabilir. Anlamadim gitti. Ben dis gorunuse takildigini dusunmemistim herkes oyle yazdi
Pardon ama ne bekliyormuş? Daha ikinci görüşmeden can ciğer kuzu sarması mı olucaktınız? Siz sessiz ve çekingen kaldıysanız sizi rahatlamak ve sohbete katılımı sağlamak için uğraşabilirdi. Bu devrin bazı insanları da bir acayip pizza siparişi vermek gibi zannediyorlar heralde ilişki yaşamayı hemen tak diye herşey olsun. Yok öyle bir dünya..

Erkekler basit düşünür ya fizikle ilgili yada dille ilgili sıkıntı yaşamıştır. Soğuk durmakta itici gelmiş olabilir. Amann yine de boşver neresinden tutsan elinde kalacak bir şekilde. Hemen yaptığı hareketen dolayı.

Ben bu tür şeyleri çok antipatik buluyorum. Nedir bu dış görünüş takıntısı? Konuşulucak hiç mi birşey yok. Neden suçluluk hissediyorsunuz? 32 yaşında bir insan için bu konuşmalar çok çig. Bir insanı bir bütün olarak değilde sadece bedenine odaklanarak seven beden sevicilerden kimseye hayır gelmez.

Pardon ama ne bekliyormuş? Daha ikinci görüşmeden can ciğer kuzu sarması mı olucaktınız? Siz sessiz ve çekingen kaldıysanız sizi rahatlamak ve sohbete katılımı sağlamak için uğraşabilirdi. Bu devrin bazı insanları da bir acayip pizza siparişi vermek gibi zannediyorlar heralde ilişki yaşamayı hemen tak diye herşey olsun. Yok öyle bir dünya..

+++++
+++++
İnsan tanımadığı bir insana neden ilk görüşmede canım cicim desin

İnsanlar iyice garipleşti

Daha yeni tanışıyorsunuz, ortada yoğun duygular olmadığından ilk görüşmelerde dış görünüş ön planda oluyor. Şayet ilk görüşmede çok iddialı hazırlanıp ikincisinde çok özen göstermediyseniz ilkiyle ister istemez karşılaştırmıştır.

Benim abarttigimi dusundugu icin beni dirdir eden biri olarak dusundu buyuk ihtimal o yuzden gorusmeyi kesti.
Sen halen kendinde eksiklik buluyorsun, nerdeyse adama hak vereceksin.. Her seyin bi adabı var, sessiz bile bulsa oyle ileri giderek seni kaşına gözüne kadar yorumlayamaz, ne munasebet yani..
Umarim bi adim filan atmazsin bunlarin uzerine..

Sen halen kendinde eksiklik buluyorsun, nerdeyse adama hak vereceksin.. Her seyin bi adabı var, sessiz bile bulsa oyle ileri giderek seni kaşına gözüne kadar yorumlayamaz, ne munasebet yani..
Umarim bi adim filan atmazsin bunlarin uzerine..

Ben böyle adamların gerçekten psikolojik bir rahatsızlıkları olduğunu düşünüyorum insanı bir taraftan prenses gibi hissettirken bir taraftan da dünyanın en suçlu insanı gibi hissettirebiliyorlar.
Arkadaş bir adım atarsa dünyanın kaç bucak olduğunu gösterecektir de yine kendi bilir.

Dis gorunuse fazla onem veriyor olabilir, bu cok ayri bi mevzu.. Herkesin kendi tercihi, beklentisi vs.. Ama kalkip suclarcasina konusmak, kendini yetersiz hissettirmek, hem suclu hem guclu olup karsi tarafa ozur dilettirmek, ustune triplere girip iletisimi kesmek.. Bunlar cok buyuk ipuçları.. Yaptiklari yapacaklarinin teminati derler ya, o hesap..
Konu sahibi, bi evlilik yasamissin, zorluklar cekmissin mutlaka, simdi daha temkinli olmalisin.. Ayrica sana kendini huzursuz hissettiren adam bu saatten sonra hic yaklasamamali, semtine bile.. Bosandin diye bu şahsa muhtac da degilsin, lutfen kendini sev ve dik dur..

Ben böyle adamların gerçekten psikolojik bir rahatsızlıkları olduğunu düşünüyorum insanı bir taraftan prenses gibi hissettirken bir taraftan da dünyanın en suçlu insanı gibi hissettirebiliyorlar.
Arkadaş bir adım atarsa dünyanın kaç bucak olduğunu gösterecektir de yine kendi bilir.
Narsizmi bi arastir canim bak, bildigin hastalik..

Merhaba kizlar

Gecenlerde konu actim yeni birini tanidim 32 yasinda emin degildim. Birbirimizi ikinci kez gorduk ve onu tanimak istedigime emin oldum.

Kendisi ilk gorusme icin ozenip ikinci gorusmeye on dakikada hazirlandigimi birkac defa tekrarladi sakayla karisik. Hani umursamamisim gibi. Gecen gun bunu yine dedi ve ben sinirlendim. Cok fazla tekrarladi cunku. Dedimki oyle dusunecegin yere. Kiz isten geldi yorgundu aksam olmustu yinede beni gormek icin hemen geldi. Uzun saatler hazirlansaydim yaninda fazla kalamazdim. Biraz duygusuz dusunuyosun dedim. Telefonu kapatmak istedi. Sonraki gun cok duygusal oldugumu ve onu fircaladigimi soyledi cok fazla sinirlenmisim. Anlatmaya calistim, ozurde diledim. Ben birsey dedigim zaman inanmiyosun kendi dusundugunden vazgecmiyosun dedim. Guzel duygularim vardi hep dedim biliyorum iyi niyetini dedi sonrada ne ben yazdim nede o.
Bu arada kotu gozukmuyodum, sportif giyinmistim. Sadece makyajim gozlerimi esit boyamamisim sonradan fark ettim o dedikten sonra.

Herneyse. Kendimi suclu hissediyorum. Yinede kizamiyorum kendimi cunku cok masumca bisey soyledim fircaladigimin farkinda degilim. Sirf bu yuzden arayip sormamasi normalmi. Erkek olarak gucune mi gitti? artik gorusmuyoruz uzuluyorum. Isteseydi zaten kendisi arar sorardi bunu biliyorum
Istedigim gibi biriydi kaybettigim icin uzgunum.
Kazanmamışsın ki kaybedesin. Daha ıkı kez görüşülmüş muhabbete bak :)

Yarın evlenince bir güncük kendni salsan deli edecek belliki laflarıyla.

Hiccc ciddiye bile alma bu şeyi..adam kılıklı şeyi..iletişime geçmek isterse güle güle de..Daha ikinci gorusmede gözündeki makyajı bile eleştirecek kadar anormal biri bu..uzak dur aman.

Ozur diledim cunku resmen fircaladin dedi.

Beni ilk gun gibi istekli gormedigini tekrarladi hep anlatmaya calistim duygularimin guzel yonde ilerledigini ama pek ulasamadim ona sozlerimle. Bilemiyorum. Onun gibi ilk gorusmeden sonra evlilik plani kurmadim yavastan almak istedim beni iltifatlara bogdu sonra zaten kesildi.
Burda bile bi dengesizlik var.. Once iltifatlara bogmalar, sonra birden kesmeler.. Neden duygularının olumluya gittigine ikna etmeye calisiyorsun, o seni ikna etmeli.. Adamin nasil bi durusu, tavri varsa işi tersine çevirmiş..

amaaan ne bos bı adammıs gzundekı makyaJa kadar laf etmıs adam dedıgın oyle cok konusmamalı ya erkek ne anlasın gz makyaJının esıtlıgınden ya :confused: onasıl bı erkekmıs sastım valla hadı dıkkatlı bırı dıyelım ıkınıc bulusmamız dıyosun henuz en bası bu asamada lafı edılecek seyler mı bunlar bırde gzune soka soka sana bısey dıyeyım mı sen evlensen bunla sabah benden once uyan makyaJ yap der senı pıJamayla grmek ıstemıyorum der hele dgursan ılk ıs bakımsızsın deyıp senı aldatmaya kalkar gıtsın bı plastık manken bulsun kendıne her daım fıt ve makyaJlı ancak onlar olur.

Burda bile bi dengesizlik var.. Once iltifatlara bogmalar, sonra birden kesmeler.. Neden duygularının olumluya gittigine ikna etmeye calisiyorsun, o seni ikna etmeli.. Adamin nasil bi durusu, tavri varsa işi tersine çevirmiş..

Evet iltifatlar vardi ben orali olmuyodum kendimden emin olmak istedigim icin. Sonrasinda ben guzel seyler soylemek istedim ama umrunda mi bilmem biraz cool durusu var.
Kendisi son konusmada daha iki kere gorustuk ne diyebilirimki dedi dusuncelerini sordugumda. Halbuki ilk gorusme aksami benle evlenecegini hissetmisti :) o yuzden diyorum ya beni begenmedi yada ona karsi fazla soguk/umursamaz buldu.

amaaan ne bos bı adammıs gzundekı makyaJa kadar laf etmıs adam dedıgın oyle cok konusmamalı ya erkek ne anlasın gz makyaJının esıtlıgınden ya :confused: onasıl bı erkekmıs sastım valla hadı dıkkatlı bırı dıyelım ıkınıc bulusmamız dıyosun henuz en bası bu asamada lafı edılecek seyler mı bunlar bırde gzune soka soka sana bısey dıyeyım mı sen evlensen bunla sabah benden once uyan makyaJ yap der senı pıJamayla grmek ıstemıyorum der hele dgursan ılk ıs bakımsızsın deyıp senı aldatmaya kalkar gıtsın bı plastık manken bulsun kendıne her daım fıt ve makyaJlı ancak onlar olur.

Bulustugumuzda oturduk o an soyledi zaten sag gozun guzel olmus diger taraf olmamis diye. Ilkinde daha fazla zamanin vardi galiba diye gulup gecistirdi. Ben aslinda hic takilmadim onun bu soylediklerine. Kendi bikac kez soyledi dis gorunume onem verdigini.

Hep begenilen biri olmustum gencken, evlendim ayrildim acaba yine begenilirmiyim derken olmadi

Bulustugumuzda oturduk o an soyledi zaten sag gozun guzel olmus diger taraf olmamis diye. Ilkinde daha fazla zamanin vardi galiba diye gulup gecistirdi. Ben aslinda hic takilmadim onun bu soylediklerine. Kendi bikac kez soyledi dis gorunume onem verdigini.

Hep begenilen biri olmustum gencken, evlendim ayrildim acaba yine begenilirmiyim derken olmadi

Sen yetersiz biri değilsin. O kendini tepede görüyor.
Bak ben bu konuda dünyanin en rahat insanı bile olabilirim. Nişanlım beni çok rahat eleştirir ama o kendini de çok rahat eleştirir. Kendimi hiç kötü hissettirmez.

Back
X