görüstügüm adamın ailesinde madde kullanımı varmıs napmaliyim siz olsanız napardını

CokPisEserim

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2021
21
0
16
arkadaslar görüştüğüm adamın ailesinden birisinin madde kullanımı geçmişi varmış . bunu öğrendim ve napacagımı sasırdım . ailem onay vermez cocuga bundan dolay siz olsanız n’apardınız. anne olanlar nası bakar olaya ya da anneniz sizin açınızdan ne dusunur nolur yol gösterin bana

Ailesinden biri kim ?
Kendisi mi?
Kardeşi mi ?
Babası , anası ?

Ne kadar yakın?Ben istemem her ne kadar böyle şeyler şahsi olsa bile istemem.Gorusme derken iş ciddi mi değil mi bu da onemli
babasıymıs. bende napcamı sasırdım seviyorum ama aile tanıssa görüsse annem duysa öğrense istemez haliyle yol yakınken görüşmeyi sonlandırmalı mıyım ama sevgi var aramızda çok zor olur

Yani zor bir durum bilemedim. Görüştüğünüz kişiyi bağlar mı bağlamaz mı bir şey söylemek zor, o ne düşünüyor babası hakkında peki? Yani bu işlere bulaşmış aileler bana pek tekin gelmez malesef.

babasıymıs. bende napcamı sasırdım seviyorum ama aile tanıssa görüsse annem duysa öğrense istemez haliyle yol yakınken görüşmeyi sonlandırmalı mıyım ama sevgi var aramızda çok zor olur
Anne olsam istemem .Zira Türkiye de aileler evlenir .Gerisi size kalmis

İçinize sinmediyse ayrılın beni de rahatsız ederdi niye ateş atasınız ki kendinizi sadece görüşüyorsunuz henüz tanıma aşaması
tedavi görüyormuş ama bi laf var köpek işediği yeri bırakır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…