görüstügüm adamın ailesinde madde kullanımı varmıs napmaliyim siz olsanız napardını

Bunu da anneliğe bağlamak bravo

Artık kullanmayan o kadar az ki. Önemli olan eşiniz

Her koyun kendi bacağından asılır.Görustugun kişide böyle bir durum yoksa ailesindeki bir kişiyle onu yargilayamazsiniz

Aşkınızdan ölsenizde bulaşmayın. Bu devirde neler neler oluyor. Hani adamı ömrünüz boyunca görmeyecekseniz falan tamamdir ama görüşülebilir biriyse bulaşmayin. Ailen tabiki onay vermez. Kkde yüzlerce kez denmiştir aileler evleniyor resmen diye. Sorunlu, maddeli, sabikali ne bileyim bu tarz ailelere asla cocuğum,tanidigim gitsin istemem.

Görüştüğünüz kişinin madde kullanan babasıyla ilişkisi ne durumda ? Babanın suçunun günahını oğluna çektirmekte bana çok acımasızca geliyor

"Çocuklarınızın dedesi" yani madde kullanan kişi. Torununa -" gel sana dondurma alayı," dediğinde gözünüz kapalı markete göndermez siniz. Bence büyük risk. Siz bilirsiniz

Uzak durmanızı öneririm. Kardeş kuzen filan olsa neyse derdimde adamın babası kullanıyormuş çok daha tehlikeli

Napıyosunuz ya gerçekten napıyosunuz?
Yani geçinmeye gönlü olmamak mı bu ne?
Nerelerden açık arıyosunuz şaşırıyorum gerçekten
Görüştüğün adamı bırak
Senin gibi şahane bir insan yalnız kalmalı
Kusursuz aile olamaz sen gibi

Okulunuza odaklansanız daha iyi olacak. ilerisi için daha çok var. hem siz sevgilinizi sevdiğinizden emin de değildiniz. ne değişti şimdi ?
İmkansız aşka dogru evrildigi için sevgisi aşkı cosagelmistir ...ayrılma bence bunuda düşünme takılmaya devam et ( zaten normal seyrinde ayrılma olasılığı yüksek)

Yasaklı madde mi? Madde deyince şimdi ben de madde kullanıyorum mesala, her akşam yemekte bir kadeh kırmızı şarabım eksik olmaz.

Babam da kayinpederim de sosyal içicidir. Bir kere bile aşırı alkol alıp vukuat çıkardıklarını görmedim.
Alkol almanın da bir adabı vardır. İçip içip sapıtıyorsa büyük sıkıntı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…