görüstügüm adamın ailesinde madde kullanımı varmıs napmaliyim siz olsanız napardını

ilerleyen süreçte önüme çıkmadan bu sorunu şimdiden düşünüyorum?
Okulunuza odaklansanız daha iyi olacak. ilerisi için daha çok var. hem siz sevgilinizi sevdiğinizden emin de değildiniz. ne değişti şimdi ?

haklısınız ama anneniz onaylar mıydı böyle dusunun benim korkum ö yönde

Simdi söyle söyliyim: Babasi ne madde kullaniyor? Bazilari icin alkol da kirmizi cizgidir. Hala kullaniyor mu? Herhangi cezalar mevcut mu? Bunlar önemli. Cünkü hala devam ediyorsa sahsen kendimde ailemde istemezdim. Sadece es kisisiyle evlenmiyorsunuz. Onun ailesini de katiyorsunuz. Belali bir tip ise babasi sülalemden uzak tutarim

Ailelerimizin fikrini merak ediyorsunuz ama. Buna aklı başında hiçbir anne baba rıza vermez.

Neden versin ki yani? Siz anne olsanız verir misiniz?

Ben böyle bir şeyi sormaya dahi cesaret edemem ben aileme.

Tamam sevgiliniz iyi birisi olabilir, ama aile kurunca kayinpederiniz olacak o kisi problem cikarirsa sizin huzurunuz bozulacak. Yazik Ben sevgilinize uzuldum daha Cok

İstemeyebilirdim ya. Zaten ustunden uzzzuun yillar geçmiş bir mevzu değil hala tedavi gordugunu yazmissiniz. Her tedavi başarili olmuyor bir de. Birakip geri de dönebilir.
Madde kullananlarin ne yapacagi belli olmaz. En basiti yarin obur gun para için sizin kapiniza da dayanir, akrabalariniza bulaşir filan. Nebileyim, ailemle muhattap edemezdim.

arkadaslar görüştüğüm adamın ailesinden birisinin madde kullanımı geçmişi varmış . bunu öğrendim ve napacagımı sasırdım . ailem onay vermez cocuga bundan dolay siz olsanız n’apardınız. anne olanlar nası bakar olaya ya da anneniz sizin açınızdan ne dusunur nolur yol gösterin bana
madde bagimliligi genetik olarak da risk oluyor, ben ilerde cocugum olursa diye de dusunmezdim herhalde.

Nasil bir aile? Ne kadar bagli? Uyusturucu madde kullanimi ve satisinin yogun oldugu bir mahallede issiz bagimli bir baba mi? Cocugun tarzi nasil, maddeye tutumu nasil vs vs bence tek bir cevabi yok bunun..

Bu ne saçmalık. Herkes anasından babasından mesul mu? Benim babam çok şiddet meyillisiydi. Evlilikleri boyunca annemi aldattı. Alkolikti. Bende aksine namazında niyazında biriyimdir.
Suçlar bireyin kendisini bağlar.

babam ağır alkolikdi, hala akrabalar arkamdan sarhoş x in kizi diye tanitiyorlarmış beni. birilerine tanitacakları zaman.
eski erkek arkadaşımın aileside babamın alkolik olmasindan dolayı sorun cikarmislardi. kismen haklilardi icip icip telefon etme kapilara dayanma huyu vardi ama bunun sorumlusu ben degildim.
babamla yaşayiş bicimimiz arasinda daglar kadar fark var evinde barkinda kendi halinde kimsenin tavuğuna kışt demeyen bir insanım ben mesela.
ama babam yuzunden sarhoşun kizi olarak anil am kötü, benim bir ismim var annem var mesela x hanimin kizida diyebilirler ama her zaman sarhoş bilmem kimin kiziyim.
erkek arkadasiniz icin uzucu bir durum ama babasinin madde kullandiktan sonra neye dönustugude onemli bir faktor bence.
yani size rahatsizlik verirmi, dengesizlikleri varmi erkek arkadasiniz bu duruma nasil bakiyor vs.

Babasiysa net birak. Evliliginiz boyunca madde bagimlisi bir adami cekeceksiniz. Evliliginizin icinde olacak bu. Maddesi parasi tedavisi inisleri cikislari bitmezzzz. Bitirin

Babasının bağımlı olması oğlunu, dolayısıyla seni ve aileni kısmen bağlar. Çocuğun hiç bir suçu yok ama babanin bagimliliginin borç batağına saplanacak kadar ilerleme riski var. Bu da senin evliliğinde asla huzurlu olamayacağın anlamına geliyor.Dusunsene evlenmişsiniz çalışıyorsunuz ve maaşlarınızın büyük kısmı adamın borçlarını ödemeye gidiyor. Böyle bir seyi kabul edebilir misin? Böyle olacak diye bir şey yok ama ya olursa?

Sevgiline çok üzüldüm. Yazıklar olsun böyle babaya!

Back
X