- 28 Mart 2013
- 10.472
- 13.651
- 498
- Konu Sahibi CokPisEserim
Ya zaten tedirgin olmuşsunuz zorlamayın kendinizi gerek varmı macerayatedavi görüyormuş ama bi laf var köpek işediği yeri bırakır mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya zaten tedirgin olmuşsunuz zorlamayın kendinizi gerek varmı macerayatedavi görüyormuş ama bi laf var köpek işediği yeri bırakır mı
ilerleyen süreçte önüme çıkmadan bu sorunu şimdiden düşünüyorum?19 yaşında ne evliliği alla sen?
Okulunuza odaklansanız daha iyi olacak. ilerisi için daha çok var. hem siz sevgilinizi sevdiğinizden emin de değildiniz. ne değişti şimdi ?ilerleyen süreçte önüme çıkmadan bu sorunu şimdiden düşünüyorum?
haklısınız ama anneniz onaylar mıydı böyle dusunun benim korkum ö yönde
Benim kayınpederim sigara kullanır 4 oğlu var hiçbiri kullanmıyor görüştüğünüz kişi böyle maddelere meyillimi.Yanlış düşünüyorsunuz görüştüğünüz kişi kullanmıyorsa sorun yok .
madde bagimliligi genetik olarak da risk oluyor, ben ilerde cocugum olursa diye de dusunmezdim herhalde.arkadaslar görüştüğüm adamın ailesinden birisinin madde kullanımı geçmişi varmış . bunu öğrendim ve napacagımı sasırdım . ailem onay vermez cocuga bundan dolay siz olsanız n’apardınız. anne olanlar nası bakar olaya ya da anneniz sizin açınızdan ne dusunur nolur yol gösterin bana