• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüştüğüm kişinin arkadaşı bunun yaşı geç çocugunuz olmaz demiş???

Evreka1800

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2008
528
212
303
33 yaşındayım. Biriyle görüşüyorum daha doğrusu görüşüyordum. Çok devam edeceğim sanmıyorun. Arkadaşı buna bu hanımın yaşı geç çocuğu olmayabilir demiş. Bu salak da gelmiş bunu bana söylüyor. Yemin ediyorum kafayı yicem. Ne yani ben şimdi hiç evlenemeyecek miyim?!?!

Emin misiniz bir arkadaşının söylediğine? Belki kendi fikrini başkasınınmış gibi size açıyor...
Belki de öyledir. Hakikaten bu hiç aklıma gelmemişti. Daha da sinirlendim şimdi. Ya hakikaten zorlaşıyor mu bu durum belli bir yaştan sonra?

33 yaşındayım. Biriyle görüşüyorum daha doğrusu görüşüyordum. Çok devam edeceğim sanmıyorun. Arkadaşı buna bu hanımın yaşı geç çocuğu olmayabilir demiş. Bu salak da gelmiş bunu bana söylüyor. Yemin ediyorum kafayı yicem. Ne yani ben şimdi hiç evlenemeyecek miyim?!?!
Ayrılmak istemese bunu seninle paylaşmazdı. Yol ver gitsin. Dengesiz adamın teki yani. Bir kadına söylenecek şey mi bu!

Back
X