Görüştüğüm kişinin arkadaşı bunun yaşı geç çocugunuz olmaz demiş???

Bunu sana söyleyebilen bi adamla evlenme yeter yani. Doğurma yaşı olan herkesin garanti çocuğu oluyor mu?

33 yaşındayım. Biriyle görüşüyorum daha doğrusu görüşüyordum. Çok devam edeceğim sanmıyorun. Arkadaşı buna bu hanımın yaşı geç çocuğu olmayabilir demiş. Bu salak da gelmiş bunu bana söylüyor. Yemin ediyorum kafayı yicem. Ne yani ben şimdi hiç evlenemeyecek miyim?!?!
Olaya guzel yonunden bakin. Arkadasi boyle bisey demis mi, dememis mi hic onemi yok. Ciddi dusundugunuz kisi ne kadar sig oldugunu size boyle gostermis. Boyle bir mevzuyu acarak, yok ben de dogururum diye sizden bi teyit bekliyor cunku.

Arkadaslar demis ama ben de hakkaten mal diye tekrarlamadan edemeyecegim. Ben olsam yok yumurtalarim hala cok kaliteli, sana da beraber gidip bir sperm sayimi yaptiralim mi, ne dersin... derdim

33 yaşındayım. Biriyle görüşüyorum daha doğrusu görüşüyordum. Çok devam edeceğim sanmıyorun. Arkadaşı buna bu hanımın yaşı geç çocuğu olmayabilir demiş. Bu salak da gelmiş bunu bana söylüyor. Yemin ediyorum kafayı yicem. Ne yani ben şimdi hiç evlenemeyecek miyim?!?!
İşte asıl dert bu. Arkadasina neymiş senin yaşın,çocuk dogurup daguramaman,üstelik salak diyeceğim kusura bakma salak sevgilin seni ne diye arkadaşıyla görüşüyor. Evlendiginizde nasıl yapacağınizi da ona mı soracak.
Hiç gecikmeden hemen bırak o salagi, kadınlar artık menapoz sonrası bile doğum yapiyor.ben ikinciyi 36 yaşında doğurdum

Back
X