• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görüstüğüm kişinin benden sakladıgı sır

Çok mu önemli, iki haftadır tanıdığınız adamın ne ağırlığı var? Tamam kardeş Allah selamet versin deyin geçin. Sır mış aştığını samışmış bla bla. Vaktinizin kıymetini bilin ne uğraşacaksınız elin adamının sırrıyla?

Bence de sizi sepetleme derdinde ama ne olur ne olmaz kenarda dursun yapacak aklınca.

Bana çok yıllar oncesını hatılattınız. Üniversite donemınde bır arkadasım bırısyle tanısmıstı ve yıllarca sevgılılerdı. En son okul bıtmesıne 2 ay kala senden sakladıgım bır sır var. Konuşmam lazım demıstı. Kızın ıcı ıcını yemıstı. En son konuşmuşlar kıza yıllarca buyuksehırlerden bırınden olduğunu soylemıstı. Aılesının orda yasadıgını vs. Neyse en son sakladıgının oralı olmadıgını o şehre yakın küçük bır sehrın köyünde yasadıgını ve onu yıllarca sır olarak sakladıgını anlatmıştı. Anlam verememıstık çünkü herkese öyle demıs🤣vel hâsıl tahmınlerınız yanlıs da olabılır
Yook artık 😳 biz de 10 sayfadır buna benzer bir sırra şok olduk 🤪😆

Merhaba herkese iki hafta biriyle görüşüyorum buluştuk falan her şey güzel ama benden sakladığı bir şey varmış ve bunu bana söyleyemiyor utanıyormuş benden soğuyacağını düşündüm korkuyorum söyleyemem Sonuçta elimde olan bişey değil diyor aştıgım bir şeydi ama senden sonra depreşti takıntı gibi bir şey oldu demiş evli misin dedim hayır çocuğun mu var hayır gay mısın hayır hepsine hayır dedi söylemiyor ne olduğunu baska tahminde bulunamıyorum sizin aklınıza Birşeyler geliyor mu 😔😔
Günaydınlar biz olayla dalga geçiyoruz sen enerjini düşürme şerf.. biri çıktı diye. İnşallah hayatına güneşler açsın her musibet bir nasihattan iyi demiş büyüklerimiz. Bunlar seni güçlendirir uzun süre beraber olduğun kişi değil hiç değilse kapat yepyeni güzel defter aç seninle alakası olmayan bir kötülük onların seçimi

Aklıma cinsellik geldi. Yok sana zarar vermemek icin uzaklasacagım gibisinden.. bazı erkeklerde ilginç ayaklara karsı ilgi falan oluyor o tarz bişey olabilir. Uzaklaşma kelimesini de siz kabul edin diye söylüyor bence🤣

Back
X