görüşüp konuşmadığınız arkadaşınıza zor zamanında destek olurmusunuz?

eşim şu anki durumlarını bilmiyor söylemedim henüz ona.babamlarda kaldığımız dönemde söylemek içimden çok geldi ama dedim şimdi ters bir işey söyler beni sinir eder..
herkes kendinden bilirmiş ya işi..
ben olsam bir anda konuşmayı kesen,sebepsiz bitiren kişiden pat diye zor anımda mesaj gelse ne diye aradı ki dye düşünür,terslemesem bile bunca zaman sonra arasa ne olur aramasa ne olur çok da lazım ya derdim..
ondan biraz bu halim..

Yok canım ya..
Niye aradı ki düşünmez insan..
Daha doğrusu o anda aklına bile gelmez inan..
Zor durumdayken ihtiyacın olan tek şey uzanan eller oluyor..:1hug:
Nedeni,niçini olmaz bu işlerin bana inan..:1rolleyes:

Ben eşine takıldım böcüğüm ya sen mesaj atarsanda olay çıkartırsa yada bundan hoşlanmazsa.
Bu seferde derse ya bir daha görüşmeni istemiyorum diye. Daha zor olur bu sefer.
Bence sen eşine söyle bu durumu. Birde onun fikrini al.
Ama genede olan olmuş. Bi yerden başlarsınız çokta önemi yok.

bende senin gibin düşünürdüm yievrım...
hadi ben kötüyüm...sen de mi kötüsün...

Düşenin dostu olmazmış ya, çok doğrudur.
Eminim şimdi dosta çok ihtiyacı vardır.
Yanlız bırakmayın, yanında olduğunuzu hissettirin derim.

bende senin gibin düşünürdüm yievrım...
hadi ben kötüyüm...sen de mi kötüsün...

Ayol,sadece çok üzüldüm dese bilem öyle düşünürdün..
Ne fenasın..:mymeka:
Buradaki Aslıyla birara çok iyidik,sonra ortada bir neden olmadan koptuk, bulmuş yeni tlf numaramı daha ayrıldığımın 3. günü mü ne hemen mesaj yazmış,tabii o dönem cevap yazacak mecalim yok..:delphin:
Ama çok sevinirim şimdi düşündükçe..:1rolleyes:

bencede ara canım suan oyle muhtackı tepkı filan vermez dostluklar zor gunde belli olur yerimseniben

benımde buna benzer bişey geldi basıma ; ortaokuldan çok samımıydık sonra kızın babası oldu sonra annesının azmanlıgıyla o erkek bu erkke gorusmeme kararı almıstım..
sonra tasındılar baska yere zaten.. bizim evımız değişmedi bız hep aynı yerımızde kaldık..
bir gun geldi evlenecem ama hiç ceyızım yok dedi.. size para vereyım yerıme alsana ben anlamam kaynanam ceyız yoksa evlendırmem dedi.. sacmalama ne parası dedım benımkıler hazır sana vereyım dedım
bunu ovunerek yazmıyorum yanlış anlaşılmasın.. o an gozum kararattım ve bana yapılan ve alınan bütün ceyızımı arkasıma verdım , helali hoş olsun.. hiçte gozum yok Allah yukarda sahıtım..
arkadasımdan 3yıl sonra ben evlendım.. yenıden ceyız duzdum ..
hem zor gunde insanları sevındırmek çok sevap bide boyle dusunun a.s.

mesaj atmak değilde telefon açar halini hatırını yardıma ihtiyacı varmı diye sorardım mesaj belki soğuk gelebilir ama bir acı kahvenin kırk yıl hatırı vardır tabii şimdi arada bide eşiniz var ... kolay gelsin

Ayol,sadece çok üzüldüm dese bilem öyle düşünürdün..
Ne fenasın..:mymeka:
Buradaki Aslıyla birara çok iyidik,sonra ortada bir neden olmadan koptuk, bulmuş yeni tlf numaramı daha ayrıldığımın 3. günü mü ne hemen mesaj yazmış,tabii o dönem cevap yazacak mecalim yok..:delphin:
Ama çok sevinirim şimdi düşündükçe..:1rolleyes:

şimdi seninle aramızdaki karakter farklarını yazarsak oooo...
kötüyüm bebem ben...napim...

hahh benim gibi düşünen biri nihayet çıktı.
gel betiş öpim seni..

bende dedim gerçekten ben mi kötüyüm diye..gariplik bende sandıydım..

ne edem kızlar ya..o bebe hatrına insanın yazası geliyor ama sonra diyorumki;ikimizin düğünleri oldu yazmadık birbrimize.babası kalp krizi geçirdi aramadım.
ben bebemi kaybettim aramadı..
yani koptuk galiba biz..gerek var mı şu an?

Ama böcüğüm sen yazmak istiyordun sanki başta. Hani onun tepkisinden çekiniyor gibiydin.
Şimdi sen istemiyorsun galiba:roflol:

Ama böcüğüm sen yazmak istiyordun sanki başta. Hani onun tepkisinden çekiniyor gibiydin.
Şimdi sen istemiyorsun galiba:roflol:

yok nehirim istiyorum..
ama tepkisi benim gibi düşünecek olması korkutuyor beni..

pilavdan dönenin kaşığı kırılsın.aramam br msj yazim bakalım ne olacak?

bak böcükçüm sana başımdan geçen olayı anlattım,ben beklerdim şahsen aranmayı ve bekledim de. aransamda tepki vermem aksine sevinirim,eski dost düşman olmaz asla. ama tabi eşininde fikrini almalısın.sonuçta köprünün altından çok sular akmış araya çok zaman girmiş,hem kavga küslük yok arada,kızın bi hatası yok kötü bir olay olmamış. ama benim durumumda mesela,ben arasam arkadaşımı ne tepki vereceğini bilmiyorum bu konu biraz evet düşündürür beni:uhm: fakat zor durumda olduunu duysam ne derse desin umurlamam ararım.. zor durumda olan kimse kendine uzanan eli geri çevirmez.a.s

hicte aramam ne hali varsa gorsun, ettiklerinden cekiyordur egerki zorbir zaman yasiyosa

Bencede hiç düşünmeden yanına gidip en zor zamanında yanında olman arkadaşın için çok büyük bir destek olur.

Kişisine göre değişir. Eger bana bi zararı dokunmadıysa ararım, destek oLurum...

görüşmeme nedenin onunla ilgili değil.
aranızda bir tartışma,kötü bi olay da yaşanmamış.
ben olsam konuşurdum tekrar.

yorumları okuyamadım ama arada belirgin bir problem, sana yapılan bir yanlış olmadığı için ben olsam arardım, kıyamazdım
şu an her türlü desteğe ihtiyacı vardır sanırım

canımm
kendini o arkadaşının yerine koy.
ne isterdin.
cevabını verdiysen aynısını yap.kolay gelsin.çokta zor değil,vicdanın rahat hissedebildiği kadar davran.her ikinizde memnun olursunuz.:teselli: :1hug:

Back
X