Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aramadım dediğim gibi mesaj yazdım..
eşinin başına gelenleri duyduğumu,çok büyük üzüntü duyduğumu,ihtiyacı olursa yanında olmak istediğimi ve onu sevdiğimi yazdım.
şu saat itibariyle hala bir cevap gelmedi..:bbo:
kontürünün olmadığını düşünmek istiyorum,kötü bir şey düşünmemek adına.:1no2:
aramadım dediğim gibi mesaj yazdım..
eşinin başına gelenleri duyduğumu,çok büyük üzüntü duyduğumu,ihtiyacı olursa yanında olmak istediğimi ve onu sevdiğimi yazdım.
şu saat itibariyle hala bir cevap gelmedi..:bbo:
kontürünün olmadığını düşünmek istiyorum,kötü bir şey düşünmemek adına.:1no2:
Eveet dostlar yardıma ihtiyacım var.Bir konuda çok sıkıştım daraldım.Karar da veremiyorum.
Babamların evinin tam karşısında bir komşumuz vardı.Kızı benimle yaşıttı.Oldukça da iyi anlaşıyorduk annesiylede kendiisylede.Gidip gelmelerimiz,görüşmelerimiz oldukça sıktı.
Sonrasında onlarla görüşen acayip kaşar bir kadının evlerine girip çıkmasından rahatsız olan eşim(ozaman sevgilimdi)görüşmemi istemedi.Adın çekilir filan dedi.Orası bir lojman kadın da yüzsüzdü istemedikleri halde gidip geliyordu.
Bir süre sonra ben arayı soğutmaya başladım.Nedendir bilmem sanırım küçüklüğümün verdiği cahillikten dolayı bir şey söylemeden selamı sabahı kestim.
Arada bir kırgınlık bir küskünlük yok.Annesi yani x teyze bizim alt komşumuza gelip sormuş bu böcük niye böyle yapıyor diye.Komşumuzda izah etmiş böyleyken böyle diye.
Şimdi o arkadaşımda evli,bende.Aradan 5-6 yıl geçti.
Eşi benim eski firmamda 1 senedir çalışıyordu.Duydumki arkadaş kurbanı olarak hapse girmiş ne zaman çıkacağı belli değilmiş.
Haliyle arkadaşım perişan,bir kızları var 3 yaşında uzaktan gördüğüm kadarıyla dnyalar güzeli.
Mesaj atmak istiyorum ama bir yandan da ne gerek var diyorum.En azından bir geçmiş olsun demek,şu geçirdiği zor zamanlarında ufacıkta olsa destek olmak.Ama tepkisinden korkuyorum açıkçası..
Siz olsanız ne yapardınız?Mesaj atarmıydınız?
Yada zor durumdasınız uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşınız mesaj atıyor.Tepkiniz nasıl olurdu?