• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görüşüp konuşmadığınız arkadaşınıza zor zamanında destek olurmusunuz?

Msj ya da telefon açarsan kesinlikle ters tepki vermez. Kimse vermez, hatta duygulanır. Bir laf vardır iyi gün değil kötü gün dostu lazım diye, ama duyduğunu ve üzüldüğünü söyle, sanki bilmiyormuş gibi davranma ozaman laf almaya aradı diye düşünebilir.

aramadım dediğim gibi mesaj yazdım..
eşinin başına gelenleri duyduğumu,çok büyük üzüntü duyduğumu,ihtiyacı olursa yanında olmak istediğimi ve onu sevdiğimi yazdım.
şu saat itibariyle hala bir cevap gelmedi..:bbo:
kontürünün olmadığını düşünmek istiyorum,kötü bir şey düşünmemek adına.:1no2:

sen msj at bence eger tepkisi olumluysa sana gerı donecektır yanı senıı arayacaktır.dırek arama derım ben.yanı ben olsam bu durumda tepkısının ne olacagını kestıremıyorsam boyle yapardım.allah yardımcısı olsun arkadasının cnm.

benimde senin gibi eşim yüzünden konuşamadığım bi arkadaşım var...henüz başına kötü bişey gelmedi ama ben arayamazdım ...arkadaşımın cevap vermediğindeki üzüntüm, cevap aldığımdaki sevincimden daha fazla olur...

eşinin başına gelenleri duyduğumu,çok büyük üzüntü duyduğumu,ihtiyacı olursa yanında olmak istediğimi ve onu sevdiğimi yazdım.

ıyi yapmışsın şekerim..ınsanlık öldü mü ? Aranızda kişisel birşey yok sonuçta..

ıyi günde, lay lay lom yapmaya bir sürü insan var, önemli olan zor günde üzüntüye ortak olmak.

Cevap gelir gelmez orasına takılma bence..
Sen iyi bir iş yaptın,a.s bunu bil yeter.yerimseniben

iyilik yap denize at,
balık bilmezse halik bilira.s.

kesinlikle arardım, kötü zamanlarda insanın gözü kapıda, kulağı telefonda oluyor. aklınızdan geçen, içinizden de geliyor zaten. aramak lazım.

şimdi okudum aramışsınız. cevap verir umarım, vermese de siz üstünüze düşeni yapmak adına adım attınız.

güzel bi mesaj atmışsın yerimseniben
konturu olabilir yada olmayabilr bi şekilde ulaşır ama bekle aramasını
sen yapacağını yaptın a.s.

Eveet dostlar yardıma ihtiyacım var.Bir konuda çok sıkıştım daraldım.Karar da veremiyorum.
Babamların evinin tam karşısında bir komşumuz vardı.Kızı benimle yaşıttı.Oldukça da iyi anlaşıyorduk annesiylede kendiisylede.Gidip gelmelerimiz,görüşmelerimiz oldukça sıktı.
Sonrasında onlarla görüşen acayip kaşar bir kadının evlerine girip çıkmasından rahatsız olan eşim(ozaman sevgilimdi)görüşmemi istemedi.Adın çekilir filan dedi.Orası bir lojman kadın da yüzsüzdü istemedikleri halde gidip geliyordu.
Bir süre sonra ben arayı soğutmaya başladım.Nedendir bilmem sanırım küçüklüğümün verdiği cahillikten dolayı bir şey söylemeden selamı sabahı kestim.
Arada bir kırgınlık bir küskünlük yok.Annesi yani x teyze bizim alt komşumuza gelip sormuş bu böcük niye böyle yapıyor diye.Komşumuzda izah etmiş böyleyken böyle diye.
Şimdi o arkadaşımda evli,bende.Aradan 5-6 yıl geçti.
Eşi benim eski firmamda 1 senedir çalışıyordu.Duydumki arkadaş kurbanı olarak hapse girmiş ne zaman çıkacağı belli değilmiş.
Haliyle arkadaşım perişan,bir kızları var 3 yaşında uzaktan gördüğüm kadarıyla dnyalar güzeli.
Mesaj atmak istiyorum ama bir yandan da ne gerek var diyorum.En azından bir geçmiş olsun demek,şu geçirdiği zor zamanlarında ufacıkta olsa destek olmak.Ama tepkisinden korkuyorum açıkçası..
Siz olsanız ne yapardınız?Mesaj atarmıydınız?
Yada zor durumdasınız uzun zamandır görüşmediğiniz arkadaşınız mesaj atıyor.Tepkiniz nasıl olurdu?

benim de liseden beri konuşmadığım bir arkadaşım wardı kardeşim dediğim ve kalleşliğini gördüğüm son zamanlar onun başından kötü şeyler geçmiş zor günler kendime hala inanamıyorumm ama kendimi onun kapısında buldum beni görünce çok ağladı bence kötü karşılıcağını zannetmem git ve destek ol derim canım ben attım günahımı üstümden sıra sende hadi bakalım

evet..bişekilde faydam dokunacaksa görüşürdüm..insanlık hali gün gelir ben aynı duruma düşerim..
ne olucağımız belli değil..
ağaç dalalrıyla gürler der annem..

Böcük mesaj atmıştın nooldu.. ınşallah dönmüştür geri sana.
Yoksam rezil olacağızkaydirigubbakcemile3

Bence keşke mesaj atmak yerine telefon etseymişsin. Zaten sana kırgınmış sen onu aramaya bile tenezzül etmeyip sadece mesaj attıktan sonra o sana niye telefon etsin ki. Ben senin yerinde olsam o sana cevap vermese bile telefon ederdim.

yok kızlar cevap yok gelmedi yani..
sağlık olsun diyelim..
eşimede söyledim mesaj attım ama cevap gelmedi diye iyi etmişsin dedi..
işte böyle
..

sen üstüne düşeni yapmışsın gülşahım....Gerisini düşünme artık..
Öp melek kızını benim için yerim onu ben

Back
X