Nişan gospodina'nin nisan yastigi

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

gospodina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
431
8
123
A.B.D.
kizlar bu da benim nisan yastigim. blog sahibi elif hanima siparisle yaptirtmistim.(resimlerde blog ismini bulabilirsiniz)

kenarlarinda da minik ziller taktirmistim.

nikahimizda da kullandik bu yastigi

umarim begenirsiniz <3

Son düzenleme:
begenmene sevindim canim, eger oyle becerilerin varsa senin elinden cikmasi daha guzel olur tabii ki. ben igne ve ipligi birbirine geciremeyen biri olarak cok kiskaniyorum senin gibileri :))

yok cnm çok anlamam bu işlerdende yapmaya çalışıcam.kıskanma yani :)))) çok beğendim çünkü.kim yaptı bu yastığı???

yaww yastık çok hoş ta yastığı tutan gacıda fena deilmiş hani :)))bu arada memleket nireeeeee

yok cnm çok anlamam bu işlerdende yapmaya çalışıcam.kıskanma yani :)))) çok beğendim çünkü.kim yaptı bu yastığı???

olsun ben kiskancam yine de
fotografta ismi var sanirim cnm elif adinda bi blogcu bayana yaptirmistim ben.

yaww yastık çok hoş ta yastığı tutan gacıda fena deilmiş hani :)))bu arada memleket nireeeeee

evet masallah cok guzel bi kizdir, onlar degil ama ben mersinliyim:)

Farklı ve tatlı olmuş çok şeker. Böyle yastıkları gördükçe kararsızlığım artıyo yastık mı tepsi mi diye :44:

Farklı ve tatlı olmuş çok şeker. Böyle yastıkları gördükçe kararsızlığım artıyo yastık mı tepsi mi diye :44:

bence yastik, tepsi tekrar kullanilir mi bilmiyorum. ben yastigimi ablama verdim, bebisine taki yastigi yapcak

.

cok hos, cok farkli birsey olmsu

yöresel kiyefetlerin de fakli, nerelisin canim??

.

ben mersinliyim cnm ama esim yabanci.
2 tane nikahimiz oldu, birini onlarin adetlerine gore yaptik o yzden kiyafetlerim biraz farkli gorunuyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…