Nişan gospodina'nin nisan yastigi

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

gospodina

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2010
431
8
123
A.B.D.
kizlar bu da benim nisan yastigim. blog sahibi elif hanima siparisle yaptirtmistim.(resimlerde blog ismini bulabilirsiniz)

kenarlarinda da minik ziller taktirmistim.

nikahimizda da kullandik bu yastigi

umarim begenirsiniz <3

Son düzenleme:
begenmene sevindim canim, eger oyle becerilerin varsa senin elinden cikmasi daha guzel olur tabii ki. ben igne ve ipligi birbirine geciremeyen biri olarak cok kiskaniyorum senin gibileri :))

yok cnm çok anlamam bu işlerdende yapmaya çalışıcam.kıskanma yani :)))) çok beğendim çünkü.kim yaptı bu yastığı???

yaww yastık çok hoş ta yastığı tutan gacıda fena deilmiş hani :)))bu arada memleket nireeeeee

yok cnm çok anlamam bu işlerdende yapmaya çalışıcam.kıskanma yani :)))) çok beğendim çünkü.kim yaptı bu yastığı???

olsun ben kiskancam yine de :p
fotografta ismi var sanirim cnm elif adinda bi blogcu bayana yaptirmistim ben.

yaww yastık çok hoş ta yastığı tutan gacıda fena deilmiş hani :)))bu arada memleket nireeeeee

evet masallah cok guzel bi kizdir, onlar degil ama ben mersinliyim:)

Farklı ve tatlı olmuş çok şeker. Böyle yastıkları gördükçe kararsızlığım artıyo yastık mı tepsi mi diye :44:

Farklı ve tatlı olmuş çok şeker. Böyle yastıkları gördükçe kararsızlığım artıyo yastık mı tepsi mi diye :44:

bence yastik, tepsi tekrar kullanilir mi bilmiyorum. ben yastigimi ablama verdim, bebisine taki yastigi yapcak :34:

.

cok hos, cok farkli birsey olmsu

yöresel kiyefetlerin de fakli, nerelisin canim??

.

ben mersinliyim cnm ama esim yabanci.
2 tane nikahimiz oldu, birini onlarin adetlerine gore yaptik o yzden kiyafetlerim biraz farkli gorunuyor :)

Back
X