Gösteriş meraklısı

Amcasının kızı değil, halasının kızı. Amcası iki yeğeni arasında kalıp, diğerini korumuş.

Buda bir bakış açısıdır
Ama sizin gibi düşünmüyorum
Ayrıca halamın kızı

Bu da yeni moda oldu, prim için ölüyü bile kullanıyorlar. Yazık, insanlık bitmiş.

Amcam nazik biridir böyle bir yorumu olmazdı
Duyuyorum amcamada anlatılmış olay
İş bilmez biri değilim 18 yıllık evliyim ve böyle bir yorumdan ve tavırlı davranışlarından birinin elinin değdiğini hissettim sizde olsanız hissederdiniz

Ayrıca sırf muhalefet olmak için bazen yorum yaptığınızı düşünüyorum

Ayrıca sırf muhalefet olmak için bazen yorum yaptığınızı düşünüyorum
yoooo bende aynısını yasadım kuzenlerimden biri neden paylastın desene sanane benim hatıralarımdan derdim o yuzden kendimi gördüm buraya acıyosan yorum yazılıcak hep sırt sıvaslanmaz burda.....

anladım

ben kuzen vs deyince daha küçüksünüz sandım

ama amcanızı vs şimdiye kadar davet etmiyor musunuz da kuzen deyince ona inansınlar

yani ben sizi cidden yeni evli sanmıştım

18 yıllık evli iseniz en az benim yaşımdasınızdır ki yaklaşık 40 yaşındaki bir kişi olarak da amcanız halanız kuzeniniz vs de sizi zaten bilir tanır

diğer kuzeninizin bir lafı ile sizi değerlendirmez ki

37 yaşındayım
Hep nazik mesafeliyimdir insanlara karşı
Bende beni tanır bilirler diye düşünürdüm
hatta babamda ona güvenerek sen büyüksün ablasısın benim söylememdense sen söyle daha iyi olur demişti
Hiç olayların buraya geleceğini düşünmedim
Davet olayıda şudur bende
Bayramlarda seyranlarda ramazanda davet ederim ama sıkılmasınlar diye annem babamda olur

yoooo bende aynısını yasadım kuzenlerimden biri neden paylastın desene sanane benim hatıralarımdan derdim o yuzden kendimi gördüm buraya acıyosan yorum yazılıcak hep sırt sıvaslanmaz burda.....
Etik diye birşey var ama

bence hiç de umursama canım, o terbiyesizliği sana yapan yarın öbür gün başkasına da yapar o zaman görürler kimin ne mal olduğunu.
amcana da pes doğrusu, sanki bu saygısızlık onun anasına yapılmamış gibi bir de gitmiş o saygısız için sana abuk subuk laf söylüyor. ilişkini kes seni anlamayan herkesle. bırak terbiyesizlikleriyle kalsınlar. yarın halanın da fotosunu paylaşır o şekilde, sonra amcanın karısını vs. de paylaşır hepsi tek tek anlar haklı olduğunu.

takma inan ki, yüreğini tükettiğine değmez. az insan bol huzur. seninle bu şekilde küsen insanlar zaten hayatından çıkmayı hakediyor.

Etik diye birşey var ama

Herkesin etik anlayışı bir değil

ben koca koca insanların sosyal medyalarında görüyorum annem vefat etti kayınvalidem vefat etti diye fotoları

hatta taziyeye gelenlerle çektirip çektirip atmışlar

hatta geçen iş için karıştırırken bu adam da hep ölüleri paylaşmış vs dedik

bunu yapan insan çok

sizin hoşunuza gitmemiş kuzene de söylemişsiniz ama o bunu önemsememiş

o olay orada bitmeli bence zira tek tip bir dünyada yaşamıyoruz

Ne çeşit bir şuursuzluk, yetersizlik olduğunu asla anlayamayacağım bir şey bu işte, yakınlarını ölüm döşeğinde-cenazesinde-ağır hasta halleriyle çekip sosyal medyada denk gele paylaşmak.

Amcanız sizi de biliyordur, kuzeninizin tarzını da biliyordur, siz söylemeniz gerekeni söyler "Beni kimlerden tanıyorsunuz, kimlerin ağzıyla tanıtılıyorum, böyle biri mi zannederdin sen de beni?" diye siteminizi doğru adrese yani amcanıza yaparsınız en fazla.

Kuzeniniz de ne yaparsa yapsın kendi sosyal medyasında, takipten ve gerekirse arkadaşlıktan çıkarın.
Sosyal medya üzerinden, hele ki adıyla sanıyla bilindiği face gibi mecralardan bu şekilde laf sokmaya çalışmak da ayrı bir eziklik, sıçratmayın hiç üzerinize.

Ama şöyle bir durumda var
Ölmekte olan ve bu konuda herhangi bir rızası olup olmadığını bilmediğimiz birinin görüntülerini paylaşmak ne kadar doğru?
Ki birinci derece vasilerden olan babam buna razı değildi
Bunu etik bulmuyorum

İşte genede üzülüyor insan

bence doğru değil ama ona göre doğruymuş

bir de paylaşmış artık siz onunla muhatap olmayın sıkmayın canınızı

amcanıza halanıza vs de gerektiğinde gereken cevabı verin X ile neden ilişkiyi koparttığınızı da güzelce dile getirin

valla şöyle bir gerçek var

herkesın terbiyesizliğini eline vereceksın millet sen konuşmayınca yaaa bak suçlu ki konuşmuyor diyorlar

bizde böyle kötü bir olayı ablamda yaşadık

ooo baktık kı millete bizi kötü biliyor

ama asıl gerçekleri ögrenınce herkesın bakışı degışti

Sosyal medya pek kullanmıyorum zaten olayı bilenler laf taşıyorlar sadece onlara da ayrı kızıyorum ya neyse
Aslında birebir konuşup ya hep ya hiç yapmak lazım ama dediğin gibi dahada canım sıkılır bundan korkuyorum

Ne yaptınız birebir problem yaşadınız kişiylemi konuştunuz ?
Nasıl hallettiniz bunu?

Engel olamazsın canım herkes inanmak istediğine inanır,

Benim sülalede de var bir tane böyle kuzen, zor zamanımda daha da zor durumlara soktu beni, inanmak isteyenler ona inandı bana mesafe koydu, inanmak istemeyenlerle ilişkim aynı devam ediyor.

Görmezden gelmeni tavsiye ederim, o/onlar yokmuş gb davran, boşuna sinir bozmaya değmez. Bak kırmak istemediğin halan bile senin soğuk ve nankör olduğuna karar vermiş. Herkesin beyni var fikri var kimse başkasının demesiyle kendi fikrinin tam tersine dönmez. İşlerine gelmiş demek ki.

Beni bilen bilir bilmeyen de gölge etmesin diyeceksin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…