Amcasının kızı değil, halasının kızı. Amcası iki yeğeni arasında kalıp, diğerini korumuş.valla bence olayı kendin abartmıssın ne olmus paylastıysa yani muhmemelen ya evde yaıyo yada hastanede odasını paylastı ne var bunda bizde babannemi paylastık ki bu bir hatıradır kefenli paylasmadık ya yada ölüyken paylasmadık cok farklı bakıyosunuz bencee
bakk amcanada helel olsun lafı cakmıs kızını tutmus basta babanda sen degil o arasaydı ne olucaktı cok merak ediyorum
Buda bir bakış açısıdırvalla bence olayı kendin abartmıssın ne olmus paylastıysa yani muhmemelen ya evde yaıyo yada hastanede odasını paylastı ne var bunda bizde babannemi paylastık ki bu bir hatıradır kefenli paylasmadık ya yada ölüyken paylasmadık cok farklı bakıyosunuz bencee
bakk amcanada helel olsun lafı cakmıs kızını tutmus basta babanda sen degil o arasaydı ne olucaktı cok merak ediyorum
Amcam nazik biridir böyle bir yorumu olmazdıamcanın sözünden kuzenin ortalığı karıştırdığı sonucuna nasıl vardın ki
yani günümüzde gençleri böyle ev işi bilmez kimseyi misafir etmez vs olarak gördükleri için öyle demiştir
Ayrıca sırf muhalefet olmak için bazen yorum yaptığınızı düşünüyorumvalla bence olayı kendin abartmıssın ne olmus paylastıysa yani muhmemelen ya evde yaıyo yada hastanede odasını paylastı ne var bunda bizde babannemi paylastık ki bu bir hatıradır kefenli paylasmadık ya yada ölüyken paylasmadık cok farklı bakıyosunuz bencee
yoooo bende aynısını yasadım kuzenlerimden biri neden paylastın desene sanane benim hatıralarımdan derdim o yuzden kendimi gördüm buraya acıyosan yorum yazılıcak hep sırt sıvaslanmaz burda.....Ayrıca sırf muhalefet olmak için bazen yorum yaptığınızı düşünüyorum
Amcam nazik biridir böyle bir yorumu olmazdı
Duyuyorum amcamada anlatılmış olay
İş bilmez biri değilim 18 yıllık evliyim ve böyle bir yorumdan ve tavırlı davranışlarından birinin elinin değdiğini hissettim sizde olsanız hissederdiniz
37 yaşındayımanladım
ben kuzen vs deyince daha küçüksünüz sandım
ama amcanızı vs şimdiye kadar davet etmiyor musunuz da kuzen deyince ona inansınlar
yani ben sizi cidden yeni evli sanmıştım
18 yıllık evli iseniz en az benim yaşımdasınızdır ki yaklaşık 40 yaşındaki bir kişi olarak da amcanız halanız kuzeniniz vs de sizi zaten bilir tanır
diğer kuzeninizin bir lafı ile sizi değerlendirmez ki
Etik diye birşey var amayoooo bende aynısını yasadım kuzenlerimden biri neden paylastın desene sanane benim hatıralarımdan derdim o yuzden kendimi gördüm buraya acıyosan yorum yazılıcak hep sırt sıvaslanmaz burda.....
Etik diye birşey var ama
Ama şöyle bir durumda varHerkesin etik anlayışı bir değil
ben koca koca insanların sosyal medyalarında görüyorum annem vefat etti kayınvalidem vefat etti diye fotoları
hatta taziyeye gelenlerle çektirip çektirip atmışlar
hatta geçen iş için karıştırırken bu adam da hep ölüleri paylaşmış vs dedik
bunu yapan insan çok
sizin hoşunuza gitmemiş kuzene de söylemişsiniz ama o bunu önemsememiş
o olay orada bitmeli bence zira tek tip bir dünyada yaşamıyoruz
İşte genede üzülüyor insanbence hiç de umursama canım, o terbiyesizliği sana yapan yarın öbür gün başkasına da yapar o zaman görürler kimin ne mal olduğunu.
amcana da pes doğrusu, sanki bu saygısızlık onun anasına yapılmamış gibi bir de gitmiş o saygısız için sana abuk subuk laf söylüyor. ilişkini kes seni anlamayan herkesle. bırak terbiyesizlikleriyle kalsınlar. yarın halanın da fotosunu paylaşır o şekilde, sonra amcanın karısını vs. de paylaşır hepsi tek tek anlar haklı olduğunu.
takma inan ki, yüreğini tükettiğine değmez. az insan bol huzur. seninle bu şekilde küsen insanlar zaten hayatından çıkmayı hakediyor.
Ama şöyle bir durumda var
Ölmekte olan ve bu konuda herhangi bir rızası olup olmadığını bilmediğimiz birinin görüntülerini paylaşmak ne kadar doğru?
Ki birinci derece vasilerden olan babam buna razı değildi
Bunu etik bulmuyorum
Sosyal medya pek kullanmıyorum zaten olayı bilenler laf taşıyorlar sadece onlara da ayrı kızıyorum ya neyseNe çeşit bir şuursuzluk, yetersizlik olduğunu asla anlayamayacağım bir şey bu işte, yakınlarını ölüm döşeğinde-cenazesinde-ağır hasta halleriyle çekip sosyal medyada denk gele paylaşmak.
Amcanız sizi de biliyordur, kuzeninizin tarzını da biliyordur, siz söylemeniz gerekeni söyler "Beni kimlerden tanıyorsunuz, kimlerin ağzıyla tanıtılıyorum, böyle biri mi zannederdin sen de beni?" diye siteminizi doğru adrese yani amcanıza yaparsınız en fazla.
Kuzeniniz de ne yaparsa yapsın kendi sosyal medyasında, takipten ve gerekirse arkadaşlıktan çıkarın.
Sosyal medya üzerinden, hele ki adıyla sanıyla bilindiği face gibi mecralardan bu şekilde laf sokmaya çalışmak da ayrı bir eziklik, sıçratmayın hiç üzerinize.
Ne yaptınız birebir problem yaşadınız kişiylemi konuştunuz ?valla şöyle bir gerçek var
herkesın terbiyesizliğini eline vereceksın millet sen konuşmayınca yaaa bak suçlu ki konuşmuyor diyorlar
bizde böyle kötü bir olayı ablamda yaşadık
ooo baktık kı millete bizi kötü biliyor
ama asıl gerçekleri ögrenınce herkesın bakışı degışti
Engel olamazsın canım herkes inanmak istediğine inanır,Sayfayı açan herkese selamlar
Bundan birkaç ay önce babaannem vefat etmiş onun sonrasında ölüm döşeğinde görüntülerinin paylaşılması konusunda kuzenimle bir problem yaşamıştık
Bugün halamda karşılaştım kuzenle
Gergin bir ortam bana abla derdi ismimle çağırdı annesine mutfakta benim için ne işi var burada diye bağırıyor
Odaya döndüğünde bir problemin varsa benimle hallet halamı karıştırma dedim
Halam araya girdi lütfen benim hatırım için susun dedi halam hasta zaten uzatmadan kestim 5 dakika sonrada çıktım
Sonra olaylara şahit olan bir başka kuzenim beni aradı sosyal medyada
Kişiye göre davranacaksın, küçükle küçük olacaksın hatta; ama seviyesizin seviyesine inecek kadar düşmeyeceksin hayatta.
Böyle bir paylaşımda bulunmuş
Sen bu kadar aptalsın işte diyesim var ama arada halam babam var canımı çok sıktı bu olay
GÜNCEL
Yeni gelişmeler yaşıyorum konuyu güncelleyip fikrinizi almak isterim
Bu olaylardan sonra bir daha bir araya gelmedik bahsi geçen kişiyle ama sürekli hakkımda konuştuğunu duyuyordum
Halamın bana dargın olduğunu nankör ve soğuk olduğumu söylediler bana
Amcam ile karşılaştık bir yerde bana
Neden görünmüyorsun gelmiyorsun dedi
Bende amca yengemi yormak istemiyorum ama seni ve yengemi ağırlamak isterim birgün dedim
Allah allah sen bizi ağırlamak mı istiyorsun git işine
Hani tıkanmak varya işte öyle birşeydi bu sözler üzerine yaşadıklarım hiçbir şey diyemedim gözlerim doldu
Bu kız nasıl bir mamüpülatörse bütün aileyi bana karşı doldurmuş
Evine gidip içimde ne varsa dökmek istiyorum şiddete karşıyım ama saçını başını yolmak istiyorum
Tabi yaparmıyım yapmam ama böylede sesiz kalamam
Bunlara nasıl engel olabilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?