yanı bu kültüre ait oldugunu nasıl anladın yada nerden ılgını cektı..kac yasında merak saldın??
Epey ilgimi çeken bir tarz. Zamanında çokta kullandığım şimdi bu hamile halimle hiçte hoş durmayacakta bir tarzdinlediğim müzik tarzından ötürü çevremde çok böyle kişi oldu 10 yaşından beri death metal dinleyicisi olarak bu tarzı çevremde çok özenti olarak kullanan gördüm ne yazık ki yinede herkesin kendi seçimi
hm ılgınc pekı meslegın nedır sorabılırmıyım? yada ne ıs yaparak gecınıyorsun? makyajın cokmu koyu? make up kullanıyormusun
heey ben de varım beni de aranıza alınöncelikle çok güzel bir konu hayırlı olsun.buralarda bu tarzı gönülden seven insanların olduğunu görmek beni çok mutlu ediyor
tesekkur ederim hosbuldumburalarda gothic tarza pek ragbet yok o yuzden ugrayan olmamistir.benim gothic'e ilgim lise zamanlarimda basladi.ortaokulda metal muzik dinlemeye baslamistim ama goruntumu degistirmem lisede oldu.3 sene oncesine kadar siyah sac,siyah-bordo elbiseler,gothic takilar vs. bu sekildeydi goruntum.fakat daha sonra cevreden gelen tepkiler beni cok sikmaya basladi o yuzden dis gorunusumu biraz yumusattim.dalga gecmek falan degil oyle olsa umrumda olmazdi fakat insanlarin benden biraz korktugunu farkettim bu da is ve okul hayatimda biraz problem yaratiyordu.simdi yine siyah ya da koyu renklerde giyiyorum ama daha sade,makyajim da ayni sekilde.benim favori gothic stilim medieval yani ortacagdan gelmis gibi gorunen gothic tarzi seviyorum punk-cyber vs gibi stiller hosuma gitmiyor.tam bir ortacag hastasiyim keltler,vikingler,diger kuzey avrupa kultuleri vs
Hey gidi evlenince gothiclik filan kalmıyor gothic forumum bile vardı 2 sene oncesine kadar
bende medieval çok seviyorum viktorian da hoşuma gidiyor :) cyber'a tahammülüm yok benimde :) zaten medieval savaşçı bir akımdan etkilendiği için vikingleri sevmen normal :) sen şimdi finlandiya da seviyorsundur :)
Hey gidi evlenince gothiclik filan kalmıyor gothic forumum bile vardı 2 sene oncesine kadar
ben oyle dusunmuyorum canim.tamam zaten belli bir yastan sonra is guc vs devreye girince 7/24 ortacag cadilari gibi dolasilmiyor ortalikta ama asagi yukari ayni zevklere sahip bi es buldugunda tarzini degistirmek zorunda kalmaz insan diye dusunuyorum.ben sahsen maksimum bu kadar sadelestirebildim tarzimi daha fazlasini yaparsam ben olmaktan cikarim artik
ortak zevkleri paylaşmak önemli bence sadece evlilikte değil arkadaşlıkta bile.erkek arkadaşınla o uyumu yakaladıysanız ne mutlu sanabenim erkek arkadaşım bu konuda doğru kişi sanırım :) o daha çok metal dinliyor ve böyle bir şeye evlendiğimizde karşı çıkacağını sanmıyorum :)
genelde nerelerden alışveriş yapıyorsunuz? ve takıldığınız yerler nereler?
ortak zevkleri paylaşmak önemli bence sadece evlilikte değil arkadaşlıkta bile.erkek arkadaşınla o uyumu yakaladıysanız ne mutlu sana
hiç belli olmuyor genelde tarzıma uygun şeyleri taksim civarında buluyorum tabi ki ama pazardan aldığım birşeyi de modifiye edip kendime uydurduğum oluyor.şansıma 1-2 senedir rock stili moda oldu da her mağazada deri ceketler,zımbalı kıyafetler,ayakkabılar,danteller vs bulabilir oldum.takılar için de aynı şekilde siyah dantel şeritlerden boyunluklar,bileklikler vs yapıyorum kendime boyunlukların ucuna beğendiğim kolye uçlarını ekliyorum.sen de kendin hazırlıyordun kıyafetlerini sanırım değil mi?
evet rockla alakası olmayıp şimdi sırf moda olduğu için rocker gibi dolaşan insanlar bana da çok özenti geliyor ama ben zaten yıllardır hep öyle göründüğüm için yaygınlaşmış olması istediğim kıyafetleri bulmak açısından işime geldi.deri pantolon zaten oldum olası giymem ama deri ceket vazgeçilmezimdir.zaten bahsettiğim gibi tarzımı biraz yumuşattığım için görüntüm gothiclikten çıktı daha çok rockstar'la 80ler metalhead arası bişey oldum :) ki zaten 80lerin o heavy metal tarzını ve müziğini de çok severim.tabi zaman zaman dayanamayıp içimdeki gothic dışarı fırlıyor ama eskisi gibi değil.çok ağır takılar ben de kullanamıyorum çok basit hafif şeyler oluyor.korse dikecek kadar ilerlemedim henüz terzilikte ama örneğin aldığım düz siyah bir tişörtü ya da eteği ya da pantolonu kesip biçerek kollarına dantel parçaları ekleyerek istediğim şekle sokmaya çalışıyorum.evet, korse kalıbı çıkardım çelik / balenli / dantel korseler yapmaya çalışıyorum. ben aslında bu sene moda olan o zımba o ceket ve pantolonlara tahammül edemiyorum. 2009 senesinde deri pantolonu sadece taksimde giyebilirdim, es kaza başka bir yerde görseler satanist misin derlerdi, şimdi platform topuklu ayakkabılarla rock yıldızları gibi dolaşıyorlar.
bunu sindiremiyorum işte. ben deriyi bazen lateks bazen suni olarak kullanıyorum uzun eteklerde, pantolonlarda. danteli de çok saçma yerlerde kullanmaya başladılar, ben daha çok tül üstüne dantel seviyorum. aksesuarla çok aram yok, bir kaç yüzük bir kaç kolyeden başka bileklik çok takamıyorum kaşıntı yapıyor :)
beyoğlu bana genelde daha çok örnek oluyor, görüyorum eve gelip hemen dikiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?