Nişan Goyasghost'un Nişan Ayrıntıları

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Hepsi birbirinden güzel şeyler,Allah mutlu etsin tamamına erdirsin.

Canım hepsine ayrı ayrı bayıldım hediyelerin, pastan hepsi ayrı güzel maşallah
Biliyorum ne çok özendin hazırlandın ömür boyu mutlu olun inşallah

Canım çok tebrik ederim. Hazırlıklarının hepsi ayrı ayrı çok güzel. Benimde bayramda olacak nişanım. Bende seninki gibi kurabiye yaptırmak istiyorum şeker hamurlu, baş harflerimizin olduğu fakat bir yer buldum tanesi 4 tl ydi. biz 20-25 kişi olacağız. E haliyle minimum 80 tl tutuyor. 25 kurabiye için de fazla geldi bana. Sen nerede yaptırdın acaba ya da bildiğin uygunbir yer var mı?

maşaLLah canım herşey harika
Rabbim çok huzurlu etsin inşallah sizi

Her Detaya Bayıldım doğrusu... Maşallah
Allah Mutluluğunuzu Daim Etsin canım

Son düzenleme:

özelden cevap attım canım kendım bu işle ugrasıyorum :)

Canım hepsine ayrı ayrı bayıldım hediyelerin, pastan hepsi ayrı güzel maşallah
Biliyorum ne çok özendin hazırlandın ömür boyu mutlu olun inşallah

canım arkadasım benım, çok tesekkur ederim guzel dileklerine bu telaşlı gunlerde benı sakınlestırdın uzaktanda olsa..
insallah mutlulugumuz daim olur sevdiceklerimizle bu yorumları sana yazacagım gunler yakındır , hersey gönlumuzdeki gibi hayırlısıyla olsun canım benım

Çok güzeller ya bayıldımm bayıldım anneme bile gösterdim şimdi pastanız,kurabiyeler,reçeller harika ...Bende o reçeli nikahta dağıtmayı düşünüyorum Allah nazarlardan saklasın sizi...

Çok güzeller ya bayıldımm bayıldım anneme bile gösterdim şimdi pastanız,kurabiyeler,reçeller harika ...Bende o reçeli nikahta dağıtmayı düşünüyorum Allah nazarlardan saklasın sizi...

çooooook sagol cnm benım aminn hepimizi insallah hayırlısıyla bir an once gelsın guzel gunlerımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…