- 11 Mayıs 2015
- 6.121
- 8.489
- 198
Soylede nasil beynini alistirdysan bende alistiriyim yiyerek zayiflamaya valla yemek degilse de tatli benim keyfim gercekten
Hayirdir ne ameliyati gecmis olsun bu arada sana da yorgun anneanne sana da yanu esine
Anladim cnm derdin iyisi olurmu gecms olsn insallah gecerBenim diastasis recti var, yani ayril karin yani iki karin kasi bitisik olur ya bende ayrik, mide bagirsak azicik sisince cikiyor disari göbek gibi duruyor, hafif de fitik gibi birsey var göbek deligimde
Aslinda kaslari sikinca göbek kalmiyor, tüm sikinti kaslarda
Senelerdir dikkat edip calistim yani fazladan yag kalmadi ama kaslarin birlesmesi cok zor
Ameliyati göze aldim yani mecbur artik su durumda
Hani estetik kaygidan ziyade hassas bir karnim var su an
Öksürürken bile elimle destekliyorum, sporu biraksam daha cok hassaslasir
geçmiş olsun neyin var hayırlısıyla geçer inşallahSeneye de benim ameliyat isim var, bakalim esim bakacak bana ve cocuklara
Simdiden kendimi alistirmaya calisiyorum
Hayirlisiyla gecer gider insallah
Gonderirmisin cnm denerim belki bi gun ama yalanci profiterol yapiyorm onada bayiliyorum ben kime yaptiysamda begeniliyor
Anladim cnm derdin iyisi olurmu gecms olsn insallah gecer
60 kiloyum 55 olsam yetecek asil 50 olsam harika otesi olurrr ama 55 bile olsam kurtarir yani 5 kiloyu kaybedwmiyorum iradesizim harketsjzim
geçmiş olsun neyin var hayırlısıyla geçer inşallah
Benim boyum snden de kisaBen de 53 ile 55 arasiyim genelde, düzenli tartilmiyorum ama benim boyum 158
Ama idare ediyor ya, öyle kilolu durmuyorum zarif duruyorum popom disinda, onu biraz büyüttüm
Benim boyum snden de kisa
Saglik olsn ya ibsallah veririm asilmiyorum bi asilsam inat etsem insallah ederm bi gun
Yalanci protiterol nefis yemek tarifleri sitesnden baksana harika bisey yani suan dsndgmde normalnden dha cok yalancsni seviyorm heralde ya ...
Tarif icin tesekkyrler emek verip yazdin denerim insallah bi gun
nasilsin kknin guzel hatunlari
iyiyiz sennasilsin kknin guzel hatunlari
abla brn kotuyum ya su bogazima sahip cikamiyorum emzirirken icimden canavar ciktiiyiyiz sen
he ya bayağı durgunIyiyiz cigerimin kösesi, valla cok durgun buralar, dün aksam falan kimse yazmiyordu
Ay ablaaayaay nöruyanuz deyince kızımın kaynanası geldi aklıma konyalı
telefonda ilk konusuyorduk nörüyon deyince hiç birşey dermiştim oda yok öyle değil demişti ne iş görüyorsun dedim dedi
anacigim ben geldimi goy goy olur minik olsa super goygoy yapiyor zalimin kiziIyiyiz cigerimin kösesi, valla cok durgun buralar, dün aksam falan kimse yazmiyordu
abla brn kotuyum ya su bogazima sahip cikamiyorum emzirirken icimden canavar cikti
Bak bacım söyle yapalım sen yap benide çağırYa bende istiyorum profiteroll dha dun trilecem vardicanm hep tatli istiyor yapmayida yemeyide cok seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?