Göz Çevresi Bakımı göz altı çizgileri

cnm bende aynı dertten muzdaribim botoks yaptırdım olmadı fraksiyonel lazer yaptırdım olmadı şimdi radyo frekansı denicem eğer bundanda sonuç alamazsam ki pek de sanmıyorum bundan sonra deneyeceğim daha iyi bir yöntem yani kök hücre tedavisi PRP veya fibrosel yöntemi. prp 2-3 sene iade ediyomuş fiyatı 1500 tl fibosel 6-7 sene idare ediyomuş o da 2500 tl fiyatları pahalı ama süre ye vururusak ve yöntemlerin faydasına göre iyi gibi ama brn radyofrekansı denicem sonraki deniceklerim onlar

sarex önce bana cvp verdiğin için çok teşekkürler umarım beni sinir ettiği gibi senide deli eden bu kıruşıklıklardan biran evvel kurtulursun
ben doğal yolla mücadele etmeye başladım tabiki ne kadar başarılı olucam trtışılır ama

Merhaba benimde son bir yıldır çizgilerim olmaya başladı olay kullandım ama malesef sonuç alamadım niveada aynı şekilde benim denediklerim bunlar valla bu durumdan yana muzdarip olup sonuç alan arkadaşların yardımına benimde ihtiyacım var.

Aynı dert bndede var canım :( ne yaptıysam olmadı yağların hepsini tek tek kullandım olmadı karıstırdım kullandım maya süt bal yaptım 1-2 tane daha çizgi cıktı psikolojim berbat kapatıcı yapıorum bide belli oluo cizgilr yemın edıorum aynalardan soudum :( nazar değdi gözlerime

Back
X