Göz Çevresi Bakımı Göz altı çizgisi (23yaş)

bucan17

bucan :)
Kayıtlı Üye
25 Mart 2013
70
0
16
Muğla
meraba kızlar ben 23yaşındayım son 2 aydır göz altımda çizgiler oluştu kapatıcı yapınca dahada belli oluyor ve psikolojikman beni çok etkiledi susam yağı okudum uyguladım olmadı kayısı yağı kullanıorum yine sonuc yok .maya tarifini yaptım zeytinyağı kullandım yine bişi farketmedi sanırım krem kullanmam gerekiyo ve yaşımdan dolayı erken diye düşünüorum ama yinede mecbur kullanıcam lütfen bi tavsiyesi olan yazsın.
the body shop'ı okudum birkaç yerde ama ben ilçede oturuyorum internet satışıda yok baktım okadar şuan çaresizim lütfen yardımcı olun :(

Son düzenleme:
merhaba .ben de 28 yasındayım ama liseden beri nemlendirici krem kullanırım göz ayrı cild ayrı.benim de 2 yıldır ilk gözaltı kırışıklıklarım belli olmaya başladı bu nedenle piyasadaki 'first signs of ageing' veya first signs of wrinkles etiketli ürünler kullanıyorum.yani yaşlanmanın ve kırışıklığın ilk işaretleri babında.tabi her insan bir değil,sen daha önce farkettiysen su anlarda kullanmanda hiç sorun yok.neden olsun ki.asıl beklersen zaman kaybedersin bence.allaha sükür cok memnunum cildimden de göz çevremden de.

göz için kullanıp sevdiğim ürünler: the body shop eye cream e vitaminli olan.pembe :) (uygun)
dior hydralife (pahalı) ve dermalogica(pahalı)

merhaba .ben de 28 yasındayım ama liseden beri nemlendirici krem kullanırım göz ayrı cild ayrı.benim de 2 yıldır ilk gözaltı kırışıklıklarım belli olmaya başladı bu nedenle piyasadaki 'first signs of ageing' veya first signs of wrinkles etiketli ürünler kullanıyorum.yani yaşlanmanın ve kırışıklığın ilk işaretleri babında.tabi her insan bir değil,sen daha önce farkettiysen su anlarda kullanmanda hiç sorun yok.neden olsun ki.asıl beklersen zaman kaybedersin bence.allaha sükür cok memnunum cildimden de göz çevremden de.

göz için kullanıp sevdiğim ürünler: the body shop eye cream e vitaminli olan.pembe :) (uygun)
dior hydralife (pahalı) ve dermalogica(pahalı)

Çok sagol canımya :( inanki psikolojim çok bozuldu herkes gözlerimi begenir benim özellikle erkek arkadasım sanıyorum nazar değdi yada ben yaşlanıyorum .ama cvp verdiğin için cok sevindim the body shop e vitamini bende cok duydum ama ne yazıkki intenet satısı yok . Diğer verdiğin ürünleri araştırıcam cok tesekür ederim valla duacın olurum en azndan başlamak lazım 20den sonra akıp gidiyo derlerdi zamanda inanmazdım valla gidiyo . Öptümm canım

Back
X