• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz alti için estetik yaptiran var mi?

canım teosyal dolgu , bildiğin hyaloronik asit içeren dolgulardan.etkisi bir kaç süren bir dolgu malzemesi.göz altına doktorlar dolgu tavsiye etmiyor.yaptıranlar mutlu değil.ama yabancı videolarda , ben de gördüm yapılıyor.zaten yapılsa bile bir kaç ay için gereksiz görüyorum.

öyle deme aynaya her baktıgında gerçekten güzel olan yüzünü degil de gözaltı çöküklügünü ,halkalanmış çukurlugu görüyorsan inan çoooooooooook gerekli
gözaltı jest/mimik kullanımın enaz oldugu yerlerden oldugu için dolgunun kalıcılıgı neredeyse 1yılı buluyor drlar gözaltına kalıcı dolgu-yag enjeksiyonu tavsiye etmiyor geçici olanını degil (enazından benimkiler diyeyim )
yaptırdım çok mutluyum memnunum dolu dolu bakmak morlukların yokoluşunu görmek harika !!!!!!!!!!!!

Daylight, sen estetik uzmanina mi, okuloplasti cerrahina mi yaptirdin? Goz oldugu icin ben estetik uzmanina guvenemiyorum; okuplasti (goz estetigi) cerrahina yaptirmak gerektigini duymustum.
sen memnun kaldiysan doktorunun adini soyler misin?

Daylight, sen estetik uzmanina mi, okuloplasti cerrahina mi yaptirdin? Goz oldugu icin ben estetik uzmanina guvenemiyorum; okuplasti (goz estetigi) cerrahina yaptirmak gerektigini duymustum.
sen memnun kaldiysan doktorunun adini soyler misin?

NE estetik uzmanı ne de göz estetigi cerrahı drum aslında genel cerrah olan medikal estetik hekim kişinin ne kadar pratik yaptıgı ne zamandır kaç hasta baktıgı güvenilir isim önemli diye düşünüyorum siz de medeni cesaret bulabilirsiniz tabi ki Asena Balta Adana'da mezoslim poliklinik'in sahibesi ( kalıcı dolgu ve kendi yagın riskli geçici olanında birşey olmaz zaten max ömrü8-12ay )

Son düzenleme:
anladım, tesekkurler daylight.. peki sonuc ne kadar etkili, mesela once ve sonrasına ait foto yollayabilir misin? ben youtube'da baya bi video izledim ama hic birinde gozle gorulur bi sonuc yok gibi..
bir de istanbulda guvenilir bi doktor adı verebilecek var mı kızlar??

anladım, tesekkurler daylight.. peki sonuc ne kadar etkili, mesela once ve sonrasına ait foto yollayabilir misin? ben youtube'da baya bi video izledim ama hic birinde gozle gorulur bi sonuc yok gibi..
bir de istanbulda guvenilir bi doktor adı verebilecek var mı kızlar??

çekmedim olsa foto yollardım o çukurluk doluyo ,dolgunluk oluşuyo,hani özllekle yanak ve burun duvarıyla birleştigi çember haline gelen halkalanma ortadan kalkıyo morluk daha hareli hal alıyo o da kayıttan gözükemez gözükmesin de zaten yoksa herkes anlar dogallıgı nerde kaldı olur
İstanbul'da canım arkadaşım çok degerli bir kişilik insana asla müşteri ticarı olarak bakmayan güvenle önerebilecegim isim başarılı plastik cerrah Çoşkun Levent Taşçı git bir tanış bir daha yanından çıkmazsın ve dolgunu hiç düşünmeden yaptırırsın

Konuya cevap yazan onca kişiyi okudum; hepsi havada kalıyor. Yani, hiç yaptıran yok. Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. Ben yaptırdım geçen yıl. Gözaltındaki torbalanmalar için.

Şunu söylemeliyim bu ameliyatı olduktan sonra. Umarım buradaki herkes okur bu yazımı. Göz altında, içerde yağ tabakası oluşuyor. Bu yağ tabakası yer çekimi etkisiyle aşağı düşüyor ve torbalanma oluşuyor. Bu yağ tabakasını vücut yapıyor ve anne babada varsa; bunun da etkisi var. Uykusuzluk; yorgunluk; alkol... Hepsi ayrı bir etki.

Ama şunu bilin kesinlikle. Bu yağ tabakasını dünyadaki hiçbir krem geçirmez. Mantıken dışardan sürülen bir madde geçiremez. Çünkü doktor orayı açıp, bu yağ tabakasını elektrikle yakıp eritiyor ve yok ediyor. Ve alt tabakadan biraz alıyor ve oranın daha gergin olmasını sağlıyor.

Ameliyat izi.. Kirğiklerin tam altında ince bir çizgi olabiliyor. Bu da her hastada görülmüyor. Teni-derisi çok hassas durumlarda oluyor. Bu da insanlar tarafından çok dikkat çekmiyor açıkcası. Bende de var ama eskiye nazaran aynalarla daha barışığım.

Ve daha dün yeni bir ameliyat oldum. Yine gözümden. Bir gözüm; diğerinden daha büyüktü. Doktor onu da küçülttü.

Bu arada, FaceRoller kullanıyorum. Doktorun bana dediği... Bu tür masaj aletleri; yüze uygulandığında yüz doğal olarak şişiyor ve anlık olarak geriliyor. Kırışıklıklar da yok oluyor. Ama bir süre sonra tekrar eskiye dönüyor. Doktorun dediğine aynen katılıyorum, kullanan bir kişi olarak.

TriPollar Stop cihazını merak ediyorum.

Geçmiş olsun :70: kime ameliyat oldun öğrenebilir miyiz ?

Benimde göz altlarımda biraz torbalanma var ama bıçak altına yatmam mümkün değil :50: ameliyatsız bir çözümü yok mu :43:

Bahsettiğim gibi, sorun tamamen içerde olduğu için dışardan sürülen kremler vs. bu içerdeki yağları eritemiyor. Yaklaşık 2500 TL tuttu. Bunun yanında bir gözüm; diğerinden büyüktü. Onu da ikinci bir ameliyalta küçülttüm. 1000 TL de bu tuttu. İnanın şu an kendimle ve aynayla daha barışığım. Nedense aynaya baktığında ve resimlerde inasanın gözü hep oraya takılıyor. Çevrenin de dikkatini çekti bendeki değişim. Medical Park'ta oldum. Ama ameliyat olmadan önce siz yine de araştırın, derim.

Bahsettiğim gibi, sorun tamamen içerde olduğu için dışardan sürülen kremler vs. bu içerdeki yağları eritemiyor. Yaklaşık 2500 TL tuttu. Bunun yanında bir gözüm; diğerinden büyüktü. Onu da ikinci bir ameliyalta küçülttüm. 1000 TL de bu tuttu. İnanın şu an kendimle ve aynayla daha barışığım. Nedense aynaya baktığında ve resimlerde inasanın gözü hep oraya takılıyor. Çevrenin de dikkatini çekti bendeki değişim. Medical Park'ta oldum. Ama ameliyat olmadan önce siz yine de araştırın, derim.
Merhaba:) gözünüzün birinin diğerinden küçük olması amaliyat sonrası oluşan bir hata mı , yoksa doğuştan olan bir kusur muydu? Eğer doğuştansa göz altını düzeltirken doktor bu kusuruda düzeltebilirdi.İkinci bir operasyona niçin gerek duyuldu merak ettim.

Merhaba,detaylı bilgi verebilmeniz mümkün mü ? Kaç yaşında oldunuz ameliyatı,ameliyat sonrası durumlar ne kadar sürede geçti ve hangi Medica Park yani hangi şehirde oldunuz...Ben de bu durumdan aşırı derecede muzdaribim :2:

kizlar, 10 gun once dolgu yaptirdim. ama sislikler gectikten sonra farkettim ki gozalti cukurunda degil, onun hemen yaninda bir sislik var. daha dogrusu hem sertlik, hem sislik. bunun dolgu oldugunu dusunuyorum ve gordugum kadariyla olmasi gereken yerde degil, aksine, goz alti cukurunu daha da derin gosteriyor:(
doktoru aradigimda bu sisligin odem oldugunu soyledi ama bana pek inandirici gelmedi. daylight, sen de yaptirmistin degil mi; dolgular eline sert bir sekilde geliyor mu??

bende göz altı estetıgı olucam sonucları yazarım

selam canım ben de gözaltı estetegı olmak ıstıyorum hatta kararaımı verdım olucam:) nasıl memnunmuusn amelıyat sonrasında agrı sızı oluyormu en onmelısı sıslıkler gıdıyor mu.tavsıye edermısın pekı? umarım dumduz bır gozaltına kavusmussundur canım ve darısı basımıza derız..=)

kizlar, 10 gun once dolgu yaptirdim. ama sislikler gectikten sonra farkettim ki gozalti cukurunda degil, onun hemen yaninda bir sislik var. daha dogrusu hem sertlik, hem sislik. bunun dolgu oldugunu dusunuyorum ve gordugum kadariyla olmasi gereken yerde degil, aksine, goz alti cukurunu daha da derin gosteriyor:(
doktoru aradigimda bu sisligin odem oldugunu soyledi ama bana pek inandirici gelmedi. daylight, sen de yaptirmistin degil mi; dolgular eline sert bir sekilde geliyor mu??

benim dolgu hemen göz çukurunun başlangıcı olan o halkayı doldurdu çokdogal oldu hiç elime gelmiyor şükür ;ama çok elleme sen topaklaştırmış da olabilirsin dikkat et dr hanım bana özellikle bunu belirtmişti şekillendirme masajı var onu yaparsın yaptırdıgın kişiyle irtibatta ol daha erken birkaçgün daha bekle belki vücudun daha kabullenememiş olabilir benim ödemlerin inmesi 15günü bulmuştu hani gzöaltı torbalarına yakın duruyordu diyebilirim sıkma canını nasıl olsa geçici max 6ay sonra yokolacak üzme sen seni

anladim, cok saol daylight; insallah gecer.. yalniz bu sekillendirici masaj falan; ben levent coskun a gittim, hani senin onerdigin ama hic oyle seyler soylemedi. bir de o sertlikler gecse bile bosu bosuna o parayi vermis ve 2 haftadan fazla mosmor gozle gezmis olcam sanirim, zira cukurlarda en ufak bi dolgunluk yok:( tabii dedigin gibi buna sukur; kalici bisey de olabilirdi.
senin yaptirdigin baya iyi yapiyo bu isi anladigim kadariyla; yok mudur onun istanbulda onerebilecegi biri, ya da buraya gelme ihtimali?? hayir nerdeyse atlayip ucaga adanaya gelicem (adanaydi di mi?); nasilsa burada verdigim para (600 tl) oradaki doktor ucreti arti ucak biletinden daha fazla her halukarda.

anladim, cok saol daylight; insallah gecer.. yalniz bu sekillendirici masaj falan; ben levent coskun a gittim, hani senin onerdigin ama hic oyle seyler soylemedi. bir de o sertlikler gecse bile bosu bosuna o parayi vermis ve 2 haftadan fazla mosmor gozle gezmis olcam sanirim, zira cukurlarda en ufak bi dolgunluk yok:( tabii dedigin gibi buna sukur; kalici bisey de olabilirdi.
senin yaptirdigin baya iyi yapiyo bu isi anladigim kadariyla; yok mudur onun istanbulda onerebilecegi biri, ya da buraya gelme ihtimali?? hayir nerdeyse atlayip ucaga adanaya gelicem (adanaydi di mi?); nasilsa burada verdigim para (600 tl) oradaki doktor ucreti arti ucak biletinden daha fazla her halukarda.

gel ne demek canım arkadaşım ben gözaltı dolgumu 200liraya yaptırdım walla ne bileyim şasırdım kaldım şimdinormalde şekillendirici masaj yok işte seninki gibi atipik durumlarda masaj var ben de 15gün mosmorrrrrr gezdim ;ama şimdi manyak memnunum sorayım drlarıma

resmen 3 kati!! hadi istanbul farki deyip gecicem ama cidden hic bir etkisi olmadi; bu elime gelen ve disardan da belli olan sertliklerin gececegini varsayarak, iyi senaryoda yani.. cidden gelmeyi dusunebilirim; en kotu doktorunla telefon veya emaille irtibata gecme imkanim var mi, onu sorabilirsen cok sevinirim cnm. bilemiyorum tabii, belki senin sorunun yok denecek kadar kucuk birseydir, dolgu ise yariyordur da benimkinde yeterli degildir ama benim doktor da cok derin bir cukur olmadigini soylemisti..

Buna doktor da şaşırdı doğrusu. Yani, kontrole gittiğimde o fark etti ve daha önce neden fark edemediğine şaşırdı. Sanırım, bunu ilk ameliyatla aynı anda yapamazdı çünkü aynı noktada farklı yerlere bıçak atacaksınız; orada o anda düzeni tutturmak zor olurdu. Bir gözümün büyüklüğü doğuştan gelen bir şey. Bu konuda her türlü tetkikten geçmeme rağmen bir şey çıkmadı. Ama sanırım, benimle bu konuda aynı olan kişiler var burada.

Back
X