- Konu Sahibi neslihansu
Şifa arayan herkese geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım teosyal dolgu , bildiğin hyaloronik asit içeren dolgulardan.etkisi bir kaç süren bir dolgu malzemesi.göz altına doktorlar dolgu tavsiye etmiyor.yaptıranlar mutlu değil.ama yabancı videolarda , ben de gördüm yapılıyor.zaten yapılsa bile bir kaç ay için gereksiz görüyorum.
Daylight, sen estetik uzmanina mi, okuloplasti cerrahina mi yaptirdin? Goz oldugu icin ben estetik uzmanina guvenemiyorum; okuplasti (goz estetigi) cerrahina yaptirmak gerektigini duymustum.
sen memnun kaldiysan doktorunun adini soyler misin?
anladım, tesekkurler daylight.. peki sonuc ne kadar etkili, mesela once ve sonrasına ait foto yollayabilir misin? ben youtube'da baya bi video izledim ama hic birinde gozle gorulur bi sonuc yok gibi..
bir de istanbulda guvenilir bi doktor adı verebilecek var mı kızlar??
Merhaba:) gözünüzün birinin diğerinden küçük olması amaliyat sonrası oluşan bir hata mı , yoksa doğuştan olan bir kusur muydu? Eğer doğuştansa göz altını düzeltirken doktor bu kusuruda düzeltebilirdi.İkinci bir operasyona niçin gerek duyuldu merak ettim.Bahsettiğim gibi, sorun tamamen içerde olduğu için dışardan sürülen kremler vs. bu içerdeki yağları eritemiyor. Yaklaşık 2500 TL tuttu. Bunun yanında bir gözüm; diğerinden büyüktü. Onu da ikinci bir ameliyalta küçülttüm. 1000 TL de bu tuttu. İnanın şu an kendimle ve aynayla daha barışığım. Nedense aynaya baktığında ve resimlerde inasanın gözü hep oraya takılıyor. Çevrenin de dikkatini çekti bendeki değişim. Medical Park'ta oldum. Ama ameliyat olmadan önce siz yine de araştırın, derim.
Bahsettiğim gibi, sorun tamamen içerde olduğu için dışardan sürülen kremler vs. bu içerdeki yağları eritemiyor. Yaklaşık 2500 TL tuttu. Bunun yanında bir gözüm; diğerinden büyüktü. Onu da ikinci bir ameliyalta küçülttüm. 1000 TL de bu tuttu. İnanın şu an kendimle ve aynayla daha barışığım. Nedense aynaya baktığında ve resimlerde inasanın gözü hep oraya takılıyor. Çevrenin de dikkatini çekti bendeki değişim. Medical Park'ta oldum. Ama ameliyat olmadan önce siz yine de araştırın, derim.
bende göz altı estetıgı olucam sonucları yazarım
kizlar, 10 gun once dolgu yaptirdim. ama sislikler gectikten sonra farkettim ki gozalti cukurunda degil, onun hemen yaninda bir sislik var. daha dogrusu hem sertlik, hem sislik. bunun dolgu oldugunu dusunuyorum ve gordugum kadariyla olmasi gereken yerde degil, aksine, goz alti cukurunu daha da derin gosteriyor
doktoru aradigimda bu sisligin odem oldugunu soyledi ama bana pek inandirici gelmedi. daylight, sen de yaptirmistin degil mi; dolgular eline sert bir sekilde geliyor mu??
anladim, cok saol daylight; insallah gecer.. yalniz bu sekillendirici masaj falan; ben levent coskun a gittim, hani senin onerdigin ama hic oyle seyler soylemedi. bir de o sertlikler gecse bile bosu bosuna o parayi vermis ve 2 haftadan fazla mosmor gozle gezmis olcam sanirim, zira cukurlarda en ufak bi dolgunluk yoktabii dedigin gibi buna sukur; kalici bisey de olabilirdi.
senin yaptirdigin baya iyi yapiyo bu isi anladigim kadariyla; yok mudur onun istanbulda onerebilecegi biri, ya da buraya gelme ihtimali?? hayir nerdeyse atlayip ucaga adanaya gelicem (adanaydi di mi?); nasilsa burada verdigim para (600 tl) oradaki doktor ucreti arti ucak biletinden daha fazla her halukarda.