• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz alti için estetik yaptiran var mi?

Canım tabiki derin yerine oturur çünkü çok gençsin ,senin operasyonla işin olmaz .Ayrıca göz altı koyuluğu operasyonla geçmez ama bazı gözaltları çukur olduğu için koyu görünür . Geçici dolgularla bu çukurluk azaltılabiliyor Deri katlanması her insanda gülünce olur ,önemli olan kat kat kırış kırş olmaması .İleri yaşlarda bile hafif deri katlanması sorun edilip ameliyat olununca göz aşağı çekiyor yuvarlak şekil alıyor ,yani göz normal şeklini kaybedebiliyor .Göz altı operasyonlarında istenildiği kadar deri alınamıyor bu nedenle göz çevresi operasyonu yaptıran ünlülere bile bakarsan yinede göz altları yeterince gergin değildir .Çünkü milimetrik bir hata bile gözün şeklini değiştirebiliyor .Canım senin yaşında çocukları olan biri olarak ve bu konularda da bir hayli bigisi olan birinin sözün dinlersen bu göz çevresi koyuluğunu dert etme derim dertsiz başına dert açma . Ayrıca göz altı kapatıcısını da fazla kullanma göz çevrene zara verme .Göz çevresi koyuluğunun çaresi yok ancak çukurluktan kaynaklanıyorsa geçici dolgu yapılabilir ,bence sen biraz yaşlanmayı bekle öptüm .Şeniz

canım göz altı koyuluğu damar kaynaklı ise çözümü kolay

Ben 4 hafta önce göz altı torbalarımı ve göz üstü yağlarımı ameliyat ile aldırdım. Kaç yıldır yaptırmak istiyordum, bir türlü sıra gelmemişti ve sonunda tak etti ve yaptırdım. Şu anda çok mutluyum, iyiki yaptırmışım...tabii doktor da çok önemli. Ameliyatım 3 saat sürdü ve inanın sonrasında hiç acı, ağrı vs çekmedim. 1 hafta sonra da dikişler alındı ve herşey bitti. Biraz morarma ve sararma oluyor 10 gün kadar. Bence hiç durmayın iyi bir doktor bulup yaptırın :) Ben Bursa'da yaptırdım. İsteyenlere daha detaylı bilgi veririm.... İnanın 10 yaş gençleştim, eskiden neydim öyle sanki her gece içiciymişim gibi torbalar, yorgun bakışlar...şimdi ise süper!!!!
bursada kime yaptırdın peki?

Maalesef böyle dr.lar var, bende başka bir doktor ile olumsuz daha kötü ve geçici olmayan şeyler yaşadım ve hala onları düzelte bilmek için nerdeyse 2 yıldır uğraşıyorum ama en kötüsüde dr. umrunda bile değil.

bende göz altından ve üstünden ameliyat oldum 9. günüm ama bir gözüm büyük diğeri küçük şişlerim inmedi. biri bana normal düzlecek desin nolur arkadaşlar delirmek üzereyim yardımmm

bende göz altından ve üstünden ameliyat oldum 9. günüm ama bir gözüm büyük diğeri küçük şişlerim inmedi. biri bana normal düzlecek desin nolur arkadaşlar delirmek üzereyim yardımmm

bende gözlerimden ameliyat oldum ve dr. bana sormadan göz şeklini değiştirmiş sözde çekik göz yani onun tabiriyle badem göz yapmış halbuki bana sorsaydı asla istemezdim. Seni korkutmak istemem ama seninde şekliyle oynadıysa maalesef düzelmiyor bendede aynı sorun var.

bende gözlerimden ameliyat oldum ve dr. bana sormadan göz şeklini değiştirmiş sözde çekik göz yani onun tabiriyle badem göz yapmış halbuki bana sorsaydı asla istemezdim. Seni korkutmak istemem ama seninde şekliyle oynadıysa maalesef düzelmiyor bendede aynı sorun var.

teşekkürler aydınlattığın için ama inş. düzelir ya off yaa

heli doktorun neden serum fizyolojik enjeksiyonu yapmıyor o bölgeye? serum fizyolojik enjeksiyonu ile fazla olan dolguyu eritebilir
tabi gözaltında uygun mu bilemem ama yüzde kullanılan bir şeydir serum fizyolojik
eger dolgun hyaluronic acid bazlı ise doktoruna bunu hatırlat
yalnız çok çok az vermesi lazım

heli doktorun neden serum fizyolojik enjeksiyonu yapmıyor o bölgeye? serum fizyolojik enjeksiyonu ile fazla olan dolguyu eritebilir
tabi gözaltında uygun mu bilemem ama yüzde kullanılan bir şeydir serum fizyolojik
eger dolgun hyaluronic acid bazlı ise doktoruna bunu hatırlat
yalnız çok çok az vermesi lazım

Delila, dedigim gibi; hic umurunda olmadi. Calistigi merkezdeki baska bir doktor da bunun yapilabilecegini, ama levent beyle birlikte kontrol edip karar vermelerinin daha iyi olacagini soyledi ama sonra o da kayiplara karisti; ulasamadim bir daha kendisine. Ben parami aldim, isim bitti yaklasiminda maalesef..
Burun ameliyatiyla ilgili hic bir fikrim yok; hic de oyle bir hastasina denk gelmedim. Ama bu kadar basit bi islemde bunlari yasatan bi insana burun emanet ederken iyi dusun derim.
Bunun icin yeterince arastirma yaptin mi bilmiyorum; eger yapmadiysan, uzun arastirmalar sonucu ameliyat olan 2 arkadasimdan doktorlarinin isimlerini alabilirim istersen (iki ayri doktora ameliyat oldular). Birinin sonuc oldukca basarili, son derece dogal; digeri ise gecen hafta oldu; sonucu goremedik henuz ama hic sislik veya morluk olmadi.

göz altlarım cok cukur ben cok mutsuzum hayata kustum mor damarlarda cok bellı napacağımı bılmıorum lutfen bana da yardım edın

Kızlar benimde gözaltlarım çok kötü kilo verdim iyice çukur oldu çöktü resmen amlytla falan çözümü yokmu bunun birisi yardımcı olsun :S insan içine çıkamyorum artık millet hortlak görmüş gibi bakıyor yüzüme

Kızlar benimde gözaltlarım çok kötü kilo verdim iyice çukur oldu çöktü resmen amlytla falan çözümü yokmu bunun birisi yardımcı olsun :S insan içine çıkamyorum artık millet hortlak görmüş gibi bakıyor yüzüme

canım merhaba bende de var aynı sorum göz altlarım cukur cukur nefret edıorum bı de mor damarlar var koyu koyu napıcamı sasırdım bende. arastırdım bı arkadasla maıllestım saolsun bana cok yardımcı oldu. ankarada bı daktora dolgu yaptırmıs ve memnun kalmıs bende ıstanbulda onerebıleceğı bırı varmı dıe maıl attım ondan haber beklıorum sana da yazarım sen nerde oturuosun canım...

Canım tabiki derin yerine oturur çünkü çok gençsin ,senin operasyonla işin olmaz .Ayrıca göz altı koyuluğu operasyonla geçmez ama bazı gözaltları çukur olduğu için koyu görünür . Geçici dolgularla bu çukurluk azaltılabiliyor Deri katlanması her insanda gülünce olur ,önemli olan kat kat kırış kırş olmaması .İleri yaşlarda bile hafif deri katlanması sorun edilip ameliyat olununca göz aşağı çekiyor yuvarlak şekil alıyor ,yani göz normal şeklini kaybedebiliyor .Göz altı operasyonlarında istenildiği kadar deri alınamıyor bu nedenle göz çevresi operasyonu yaptıran ünlülere bile bakarsan yinede göz altları yeterince gergin değildir .Çünkü milimetrik bir hata bile gözün şeklini değiştirebiliyor .Canım senin yaşında çocukları olan biri olarak ve bu konularda da bir hayli bigisi olan birinin sözün dinlersen bu göz çevresi koyuluğunu dert etme derim dertsiz başına dert açma . Ayrıca göz altı kapatıcısını da fazla kullanma göz çevrene zara verme .Göz çevresi koyuluğunun çaresi yok ancak çukurluktan kaynaklanıyorsa geçici dolgu yapılabilir ,bence sen biraz yaşlanmayı bekle öptüm .Şeniz

arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim benimde yaşım 26 ve özellikle göz altlarımda büyük sorunlarım var çok fena çökük duruyorlar göz altım çok yumuşak elimle tuttum çekince baya uzuyan bir yapıda özellikle son aylarda çok kilo verdim ondan sonra daha beter oldu resmen asosyal oldum kimseyle göz temasına giremiyorum tamam yaşın daha gençte bu yaşta psikolojimi etkileyen bu sorundan kurtulmam gerek yoksa gençliğimide yaşyamycm okdr büyük bir sorun yani:((( göz kapağımda da hafif düşüklük var ameliyat olmak istiyorum yardımcı olursanız sevinirim doktor ve tahmini fiyat bilgisi... öncesi sonrası vs :(

canım merhaba bende de var aynı sorum göz altlarım cukur cukur nefret edıorum bı de mor damarlar var koyu koyu napıcamı sasırdım bende. arastırdım bı arkadasla maıllestım saolsun bana cok yardımcı oldu. ankarada bı daktora dolgu yaptırmıs ve memnun kalmıs bende ıstanbulda onerebıleceğı bırı varmı dıe maıl attım ondan haber beklıorum sana da yazarım sen nerde oturuosun canım...

cnm bende istanbuldayım ama dolgu falan geçici şeyler kesin çözüm gerekli :s çok fazla kafayı taktım sırf bu yüzden sevgilimden ayarıldım kendimi iyi hissetmiyorumki onu mutlu edeyim... :s sen amlyt düşünmyrsun glb

Son düzenleme:
Konuya cevap yazan onca kişiyi okudum; hepsi havada kalıyor. Yani, hiç yaptıran yok. Her kafadan ayrı bir ses çıkıyor. Ben yaptırdım geçen yıl. Gözaltındaki torbalanmalar için.

Şunu söylemeliyim bu ameliyatı olduktan sonra. Umarım buradaki herkes okur bu yazımı. Göz altında, içerde yağ tabakası oluşuyor. Bu yağ tabakası yer çekimi etkisiyle aşağı düşüyor ve torbalanma oluşuyor. Bu yağ tabakasını vücut yapıyor ve anne babada varsa; bunun da etkisi var. Uykusuzluk; yorgunluk; alkol... Hepsi ayrı bir etki.

Ama şunu bilin kesinlikle. Bu yağ tabakasını dünyadaki hiçbir krem geçirmez. Mantıken dışardan sürülen bir madde geçiremez. Çünkü doktor orayı açıp, bu yağ tabakasını elektrikle yakıp eritiyor ve yok ediyor. Ve alt tabakadan biraz alıyor ve oranın daha gergin olmasını sağlıyor.

Ameliyat izi.. Kirğiklerin tam altında ince bir çizgi olabiliyor. Bu da her hastada görülmüyor. Teni-derisi çok hassas durumlarda oluyor. Bu da insanlar tarafından çok dikkat çekmiyor açıkcası. Bende de var ama eskiye nazaran aynalarla daha barışığım.

Ve daha dün yeni bir ameliyat oldum. Yine gözümden. Bir gözüm; diğerinden daha büyüktü. Doktor onu da küçülttü.

Bu arada, FaceRoller kullanıyorum. Doktorun bana dediği... Bu tür masaj aletleri; yüze uygulandığında yüz doğal olarak şişiyor ve anlık olarak geriliyor. Kırışıklıklar da yok oluyor. Ama bir süre sonra tekrar eskiye dönüyor. Doktorun dediğine aynen katılıyorum, kullanan bir kişi olarak.

TriPollar Stop cihazını merak ediyorum.
cnm nerede amlyt oldun sen??? gözün şeklinde bir değişiklik olmadı dimi... netten araştırdım birazda bazısında göz arkaya doğru çökmüş yamuk yumuk bişe olmuş tabiri caizse böyle bişey oladı diyorsun son olarak yaşın kaç =O

cnm bende istanbuldayım ama dolgu falan geçici şeyler kesin çözüm gerekli :s çok fazla kafayı taktım sırf bu yüzden sevgilimden ayarıldım kendimi iyi hissetmiyorumki onu mutlu edeyim... :s sen amlyt düşünmyrsun glb

sauser senınle kaderımız aynı galıba bende 26 yasındayım bende sevgılımden ayrıldım cunku gercekten goz altlarım cok kotu psıkolojım ıyı değil yanı morluk bı olcuye kadar kapanabılıyor ama cukurluğu alçılamak lazım o kadar kotukı ınsanın gozunu yoruyor gercekten amelıyat olsa keske guvenebılsem ama nasıl amelıyatlar olabılır bılmıorum ben cok arastırıyorum aslında sımdılık sadece dolguyu buldum bı arkadas yaptırıcak tekrar ondan haber beklıorum cok memnun kalmıs canım maılını bana yazar mısın ordan da goruselım bı care bulursak haberlesırız...

canım kalıcı dolguları kesınlıkle onermıyorlar orada yağ bırıkmesı falan oluomus gecıcı de boyle bı sorun olsa bıle en azından erıyecek dusuncesıyle katlanabılırsın bı sure gecıcıyle baslamak daha mantıklı geldı bana. sen de mor damarlar belırgın mı bılmıorum benım oyle bı sorunum da var lazerle yaktırmayı dusundum bı arkadas yaptırdı onu da goz altlarında cıddı yanıklar olustu. iyi olayım drken daha beter olmaktan korkuorum. ama ben su durumdayım ekmek almaya gıderken bıle kapatıcı kullanıorum belkı baskasına komık gelebılır bu kadar takılır mı dıye ama. yasayan anlayabılır benı bır bakan donup bır daha bakınca bu hale gelıosun canım lutfen bıseyler bulabılırsen bana da yazar msıın:(

Benim suratimda yanak bolgesinde ve birazda goz cevresinde ama rahatsiz edecek kadar degil sorunlar var. bana onerilen endeskopic face lift ve goze altina tek cozummus.. gorustugum bir kac doktorun goruslerini soyluyorum ve gordugum resimlerdende goz cevresine inanilmaz bir degisim yaratiyor.

Back
X