• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz alti için estetik yaptiran var mi?

ya kızlar allahaskınıza botox demeyin
igrenc oluyor benim annem de yaptırdı hiç begenmedik kötü birşey bu
dolgu yaptırıcaksanız ince hyaluronic acid juvederm iyi ama gözaltına dr daha inceleri var demıstı bana
ben yıne de o zaman koydurmamıstım
arkadasların yorumlarını okudum simdi iyi olmuyormus
yaptıranlar memnun dıl gözaltına dolgudan

Benimde goz kapagimda sislik ortaya cikti, goz kapagim birden kendini koyverdi ustelik lifting serumlari v.s. kullandigim halde ozellikle sabahlari uyandigimda sis ve sarkik oluyor goz kapaklarim, goz alti kirisikliklarini gectim bile onlari artik onemsemiyorum ama ustunun goruntusu fena. Istanbulda tavsiye edebileceginiz iyi bir doktor varmi arkadaslar?? bu arada gencim daha yahu bu nedir.

Benimde goz kapagimda sislik ortaya cikti, goz kapagim birden kendini koyverdi ustelik lifting serumlari v.s. kullandigim halde ozellikle sabahlari uyandigimda sis ve sarkik oluyor goz kapaklarim, goz alti kirisikliklarini gectim bile onlari artik onemsemiyorum ama ustunun goruntusu fena. Istanbulda tavsiye edebileceginiz iyi bir doktor varmi arkadaslar?? bu arada gencim daha yahu bu nedir.
canım lifting cihazı dıyorum baska bırsey demıyorum
malesef derı kendını bırakıyor 28-29 sonrası
ve gozkapagı da bollasıyor gozaltı da asagı dogru kayıyor
o yuzden sakın amelıyat olma
cekecegın acı ve ız de kalıyormus
bence asla bır el kırpık dıbıne o sımetrıyı veremez

Yaa ben 26 yaşımdayım. Geçen seneye kadar fıstık gibiydim. Şimdi yavaş yavaş yüz kontörümün değiştiğini hissediyorum. Öyle sarkma markma yok şimdilik ama yinede yüz ifadem değişti biraz. Göz altımda çukurluk ve morluk var. Ve beni çirkin yapan da bu. Anlamadım nasıl çıktı ama önceden yoktu, yada vardıda bu kadar belli değildi. Morluktan ziyade çukura rahatsız oluyom çünkü yanağa kadar uzanıyor. :( O kadar kötükü şiş gözü bile tercih ederim :gitme: Napcam ben yaaa senağlama

benimde en büyük sorunum
göz altımdaki yağ dokususun bir kısımının eriyip(yaş ve yanlış doğum kontrol hapı kullanımı yüzünden)
kalanınında sarkamsı ...
şuan göz altılarım çukur...

ve göz altı derisi ince olduğu için, kolay kolay dolgu önerilmiyor(daha beter sonuçlar olabiliyormuş)
tek umudum yanak liftingi...ki birazda olsa görüntü düzelir diye düşünüyorum

avatarımdaki bayan, melani griffihthin annesiii
neredeyse 70 (belkide üzeri)
walla benden daha ii göz altlartı

ben 44 yaşındayım.yaşıtlarıma göre kaz ayaklarım derin.botoksa karar verdim ama bir güzellik uzmanı regene radyo ferekansı yöntemi ile göz dahil tüm yüze daha iyi geleceğini söyledi.kararsız kaldım.ne yapabilirim.

aman kremle ne olucak
aslında oyle dıyorum da krem kullanmasam ya daha kotu olur dıye korkudan
hala sürmeye de devam ediyorum
kızlar bu tamamen yaşla ve yercekimi ile alakalı
kendimizi o ilacu bu ılacı kullandık dıye suclamayalım
yaslılık boyle bırsey ıste ah ulan ahhh

Bence kremler hikaye.Yaş 45 geldimi kim olursan ol yaşlısın demektir.En iyisi radikal bir şekilde yüzü gerdirmek.Kremlere verilecek paraları biriktirip toptan temizlik yapmak en iiysi

ya göz altınıza dolgu yağ vb. şeyler koymayın dedi bana tüm dr.lar.......
hele yağ daha tehlikeli dedi bi dr.
çünkü yağ hücreleri nin bazıları erimeyip orada tutunuyor
fakat acep nası tutunacaklar, eciş bücüş, yarısı sağda yarısı solda
topak topak oldumu mahvında mahvı olur dedi.
ameliyatla zor temizleniyomuşşşş

kremler zaten hikaye
en büyük üstadlardan biri aynen böle dedi bana
sadece üst tabakda etkillerimş...işte en fazla kuruluğu önler
çatlamaz deri.

geçenlerde gerdirme yapan bi bayanı gördüm
walla üzüntümden kahroldum, kadın varlıklı biri
fakat yüzü bitmiş...
şimdi eski halini hatırlayp ağlıyor...

bende yapildi iste gözalti iz falan yok ilkgün bi dikisler vardi 1haftasona onlarda alininca izmiz kalmadI buarada göz altina yapilan dolgular çok tehlikeli ben onuda düsündüm ameliyata karar vermeden önce ama o enjekte edilen madde 1sene sonra parçalanmaya baslayinca vücutta farkli bi madde oluyor ve bisabah kalktinizde 1sene sonra bile yüz tanInmayacak korkulacak hale geliyor kesinlikle biisy enjekte ettirmeyin.

aman kremle ne olucak
aslında oyle dıyorum da krem kullanmasam ya daha kotu olur dıye korkudan
hala sürmeye de devam ediyorum
kızlar bu tamamen yaşla ve yercekimi ile alakalı
kendimizi o ilacu bu ılacı kullandık dıye suclamayalım
yaslılık boyle bırsey ıste ah ulan ahhh

krem yaklasik 3 yildir kullanmiyorm onun yerine dus sonrasi islak tene yag karisimlari sürüyorum iste avokado+badem+findik fistik ne arasan var en pahali kremlerin içinde bile paraben veya 5 6 çesit türevi var bu madde heryerde var dis macununda bile aldiniz herseyin içerigini okuyup alin gençlikten ziyade saglik...

Arkadaşlar göz altı torbalanmalarında ve kapak düşüklüğünde Ernköy bağdat caddesinde op.dr ümit yaşar çelemli var o bu konuda 1 numara çünkü her dr un çok uzman olduğu alanlar vardır. Mesela onun botoks yaptığı kişilere baktığınızda hiç botokslu olduğunu anlamıyorsunuz ama biretek kırışıklık kalmıyor çünkü her kişinin yüzüne ayrı botoks metodu uyguluyor.

bende bundan 3yil önce botox yaptirdim onepten bi doktora yapildiktan 3gün sonra kocamin yüzüne bakamadim okadar beni maskara etti kaslar dik kalkti acayip çatik oldu nefret ettim botox tan aradan baya zaman geçince cosmolazer den arzu hanima yaptirdim kadin okadar uzmanlasmis ki botoxta az az gereken yerlere tak tak tak koyuyor ve ne kasta bozulma ne bakista bozulma olmuyor botoxda da tek güvendim kisi.

bende bundan 3yil önce botox yaptirdim onepten bi doktora yapildiktan 3gün sonra kocamin yüzüne bakamadim okadar beni maskara etti kaslar dik kalkti acayip çatik oldu nefret ettim botox tan aradan baya zaman geçince cosmolazer den arzu hanima yaptirdim kadin okadar uzmanlasmis ki botoxta az az gereken yerlere tak tak tak koyuyor ve ne kasta bozulma ne bakista bozulma olmuyor botoxda da tek güvendim kisi.

bende gecen sene yaptirmistim ve tutmadi. yani hic birsey olmadi sadece paramı sokaga atmis oldum ve cok sinirlendim, artik doktor kaynaklımı bilemem belkide sorun bendedir kimbilir

Back
X