• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Göz alti için estetik yaptiran var mi?

rosenoıre bunların göz altına uygulanmadıgını soyluyor bılgın varmı canım boyle bişeyden

karpedyem ,benim bildiğim bu maddeler: dudak ,yanaklar,burun yanından inen çizgiler,gülümseme çizgileri (çene yanı dudak kenarı) ,burun şekli düzeltme derin kaş çatma çizgisi,çene büyütme de kullanılır.Sadece bioalcamid büyük alanlarda yani kalça büyütme gibi kullanılabiliyor.Ama göz çevresi zannetmiyorum canım .Sensii de bu konuda bilgi sahibi doktora sorup seni bilgilendirecektir a.s.

göz altı derken ince olan kısımaysa hemen gözünün altına olmaz ama yanak kısımlarına doğru olabilir..sen güner ünsala gitsene..magicplasta...o sana ne gerekli ise onu uygular..

Arkadaşlar dolgu yaptırmayı düşünürseniz ,çok dikkatli olun ilacın kutusunu ve enjektörü muhakkak isteyin ,kutuyu yanınızda açmayan doktora güvenmeyin . Yapılan ilacın adını muhakkak öğrenini.Kutuyu görmek istediğinizi belirtin .

Son düzenleme:
evet arkadaşlar araştırdım kalıcı dolgu goz altında uygulanmıyormuş uyguluyorum dıyen doktorların hastaları cok buyuk sorunla karşılaşıyorlarmış bilginiz olsun yardımınız için sağol

ya bu konuyu bende araştırdım. mikro yağ enjeksiyonu ile göz altı doldurulabiliyormuş. vücudumuzdan alınan bir yağın enjekte edilmesi ile oluyormuş.
onu araştırıyorum bu aralar bende (: bu konuda bilgisi olanlar paylaşırsa sevinirim..

teosyal dolgu maddesi kullanıldı goz altıma yanımda açtı kutusunu ve enjektorune bana verdi doktorum cok ıyıydı sagolsun goz altımda cok buyuk problem yasamıstım daha oncesınde doktor kurbanıydım az bi sorun kaldı diyebilirim doktorlara gore bişey yok bana gore var cok dikkatlı olmak lazım ilk amelıyat oldugum doktor bilgim olmadıgım icin sorunlar yasattı kendını mukemmel gosterek bende kanarak dikkatlı olalım arkadaşlar

Karpedyem sen kime dolgu yaptırdın ,göz altının tamamına mı yapıldı ayrıca süresi nedir sevgiler ....:1hug:

merhaba karpedyem, geçmiş olsun bursada kim yaptı gözaltı dolgunu ,çok ağrın oldu mu bende bursadanım ve benimde gözaltlarımda çukurluk var eğer memnun kaldıysan doktorunla görüşmek isterim fiyat konusunda da bilgi verirsen sevinirim.

cevabın için teşekkür ederim canım ama bi kaç sorum daha olacak, yani ameliyat mı olmuş oldun kestiler mi dikiş var mı yoksa gözkapağının üstünden mi dolgu enjekte edildi ne kadar sürede iyileştin bu konularda hiç bilgim yok tecrübeni paylaşırsan sevinirm sevgiler..

TEOSYAL DOLGUYU soran arkadaşlar için madde ve kalıcılık süresi ile bilgi TEOSYAL DOLGU. Uzun yıllar neticesinde oluşan kaş arası, alın , yanak , gülme çevresi çizgileri ve dudak çevresindeki çizgilerin yok edilmesinde başarı ile uygulanır. Dolgu maddeleri özellikle dudak, burun ve yanak arasında oluşan çizgiler, dudak çevresindeki konturü düzgünleştirici ve dudak dolgunlaştırıcı olarak , oldukça güzel sonuçlar vermekte ve bu işlem neticesinde kişi daha genç bir görünüm elde edebilmektedir. Uygulama 10 dk gibi kısa bir sürede yapılıp, kişi etkisini anında görür. KALICILIK 8 ay ile 12 aydır .Teosyal’in üretildiği Toxane Laboratuvarları’nın Genel Müdürü Julien Delpech, Teosyal’in özellikle yüzün alt kısmındaki çizgilerde, etkili olduğunu söylüyor. Ancak laboratuvar ortamında üretilen bu doğal madde, alında bulunan derin çizgileri yok etmek için de kullanılıyor. Teosyal’in 8 ya da 12 ayda bir yenilenmesi gerekiyor.Teosyal hayvansal kaynaklı olmayıp hyaluronik asit içeren ve kalıcı olmayan dolgu maddesidir.

● Teosyal First Lines: Göz çevresi ince cilt kırışıklıklarını ve kaz ayağı çizgilerini doldurmak için kullanılır.

● Teosyal Touch-up: Yanak – burun veya iki kaş arasındaki orta dereceli kırışıklıklarda kullanılır. Orta dermis tabakasına uygulanır.

● Teosyal 30 G Global Action: Alın, yanak – burun veya iki kaş arasındaki orta dereceli kırışıklıklarda kullanılır. Orta dermis tabakasına uygulanır.

● Teosyal 27 G Deep Lines: Yanak – burun arasındaki ve dudak kenarlarından aşağı doğru olan derin kırışıklıkları doldurmak için kullanılır. Orta dermis tabakasına uygulanır.

● Teosyal Kiss: Dudak kalınlaştırma amacıyla kullanılır.

● Teosyal Ultra Deep: Derin kırışıklıkları olan kalın ciltli kişilerde, elmacık kemikleri üzerinde dolgunluk sağlamak veya çene konturünü belirginleştirme gibi doldurulması zor çökük alanları doldurmak için kullanılır. Derin dermise uygulanır
Etkisi en fazla 12 ay sürer ALINTIDIR

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar ben gözaltı estetiği denilince hep ameliyat olarak bakmıştım olaya ama etkisinin en fazla 1 yıl sürmesi kötüymüş ya acaba daha uzun ömürlü olan bi yöntemi yokmudur ki bide karpedyem dolgudan sonra gözaltları bu sefer torbalanmış gibi durmadı değil mi?

mrb canım gözaltlarımda yanaklarıma uzanan bi oyukluk var çok fazla değil ama beni rahatsız ediyor o yüzdan ihtiyacım olduğunu düşünüyorum ayrıca benim burnumda kemerli aynı anda burnumdan da ameliyat olmayı düşünüyorum sitede ranıp rumuzlu arkadaş bülent bey'e burun ameliyatı olmuş ondanda o konuda bilgiler aldım,zaten hemen ameliyat olamam işimle ilgili nedenlerden dolayı belli bi süre beklemem gerekiyor ama ilerisi için bülent beyi düşünücem bana çok faydanız oldu teşekkür ederim sağlıcakla kalın..

merhaba karpetyem.benim göz altlarım çok aşırı derecede kahverengi.çok kötü görünüyor.kapatıcıyla bile kapanmıyor.bu durum çocukluğumdan beri var malesef.bende uzun zamandır cerrahi müdaheleyle ilgili araştırma yapıyorum ama malesef çokta sağlıklı sonuçlara ulaşamadım.benim göz altlarım ameliyatla düzelir mi yada bu anlattığın dolgular işe yarar mı bende????
bu durum beni çok üzüyor.yardımcı olursan çok sevinirim.

göz altımdaki deriyi elimle tutup çekebiliyorum rahatlıkla eğer fazlalıktan kastın buysa...bilgilerini benle paylaşırsan çok mutlu olurum...bu durum beni rahatsız ediyor yaşım daha 25 ya:çok üzgünüm:

Tahinciğim sen karpedyeme sormuşsun ama ben de cevap yazmadan edemedim.Karpedyemin sana dediği deri fazlalığı yani görünüşte bir torbalanma var mı? Veya güldüğün zaman aşırı deri katlanması oluyor mu?Yoksa her insan eliyle deriyi çekebilir ,ayrıca deriyi çekip bıraktığında derin top gibi kalıyor mu ?Hiç sanmıyorum 25 yaşında bir insanın cilt elastikiyeti fazladır yani çekince deri top gibi kalmaz .deriyi bırakınca hemen yerine oturur .Senin yaşında en fazla ince mimik çizgileri olabilir ya da kalıtımsal olarak belki göz çukurluğu fazla görünürdür Sen hangi görüntüden rahatsızsın tam olarak yazarsan ,sana yardımcı olmaya çalışırız canım.Şeniz

deriyi çekip bırakınca yerine oturuyo hemen evet.ama güldüğüm zaman deri katlanması oluyor.benim rahatsız olduğum konu göz altımın çok koyu renkli olması.kapatıcıyla bile kapanmıyor.hafif olsa koyuluk en azından kapatıcıyla filan ederdim.bu durum beni çok rahatsız ediyor.ne yapmam lazım bilmiyorum.ilgilendiğin için teşekkür ederim

deriyi çekip bırakınca yerine oturuyo hemen evet.ama güldüğüm zaman deri katlanması oluyor.benim rahatsız olduğum konu göz altımın çok koyu renkli olması.kapatıcıyla bile kapanmıyor.hafif olsa koyuluk en azından kapatıcıyla filan ederdim.bu durum beni çok rahatsız ediyor.ne yapmam lazım bilmiyorum.ilgilendiğin için teşekkür ederim

Canım tabiki derin yerine oturur çünkü çok gençsin ,senin operasyonla işin olmaz .Ayrıca göz altı koyuluğu operasyonla geçmez ama bazı gözaltları çukur olduğu için koyu görünür . Geçici dolgularla bu çukurluk azaltılabiliyor Deri katlanması her insanda gülünce olur ,önemli olan kat kat kırış kırş olmaması .İleri yaşlarda bile hafif deri katlanması sorun edilip ameliyat olununca göz aşağı çekiyor yuvarlak şekil alıyor ,yani göz normal şeklini kaybedebiliyor .Göz altı operasyonlarında istenildiği kadar deri alınamıyor bu nedenle göz çevresi operasyonu yaptıran ünlülere bile bakarsan yinede göz altları yeterince gergin değildir .Çünkü milimetrik bir hata bile gözün şeklini değiştirebiliyor .Canım senin yaşında çocukları olan biri olarak ve bu konularda da bir hayli bigisi olan birinin sözün dinlersen bu göz çevresi koyuluğunu dert etme derim dertsiz başına dert açma . Ayrıca göz altı kapatıcısını da fazla kullanma göz çevrene zara verme .Göz çevresi koyuluğunun çaresi yok ancak çukurluktan kaynaklanıyorsa geçici dolgu yapılabilir ,bence sen biraz yaşlanmayı bekle öptüm .Şeniz

ya karpedyem sakıncası yoksa operasyon öncesi sonrası resimlerini koyabilr misn çok merak ettim ben de yaptırmayı düşünüyorum çok rahatsızım gözaltı çukurlarımdan

Canım tabiki derin yerine oturur çünkü çok gençsin ,senin operasyonla işin olmaz .Ayrıca göz altı koyuluğu operasyonla geçmez ama bazı gözaltları çukur olduğu için koyu görünür . Geçici dolgularla bu çukurluk azaltılabiliyor Deri katlanması her insanda gülünce olur ,önemli olan kat kat kırış kırş olmaması .İleri yaşlarda bile hafif deri katlanması sorun edilip ameliyat olununca göz aşağı çekiyor yuvarlak şekil alıyor ,yani göz normal şeklini kaybedebiliyor .Göz altı operasyonlarında istenildiği kadar deri alınamıyor bu nedenle göz çevresi operasyonu yaptıran ünlülere bile bakarsan yinede göz altları yeterince gergin değildir .Çünkü milimetrik bir hata bile gözün şeklini değiştirebiliyor .Canım senin yaşında çocukları olan biri olarak ve bu konularda da bir hayli bigisi olan birinin sözün dinlersen bu göz çevresi koyuluğunu dert etme derim dertsiz başına dert açma . Ayrıca göz altı kapatıcısını da fazla kullanma göz çevrene zara verme .Göz çevresi koyuluğunun çaresi yok ancak çukurluktan kaynaklanıyorsa geçici dolgu yapılabilir ,bence sen biraz yaşlanmayı bekle öptüm .Şeniz

oofffff offf böyle mor gözlerle dolaşmaya edicem yani:çok üzgünüm:karpedyemde göz şeklinin bozulduğunu söylemişti ameliyattan sonra:çok üzgünüm:ilgin için çok teşekkür ettim.:1hug:

oofffff offf böyle mor gözlerle dolaşmaya edicem yani:çok üzgünüm:karpedyemde göz şeklinin bozulduğunu söylemişti ameliyattan sonra:çok üzgünüm:ilgin için çok teşekkür ettim.:1hug:

gözaltı morluklarından bende muzdariptim. öyle ki beni her gören bugün yorgunmusun diye sormasında nefret ederdim. gözaltı morluğu hafifledikten sonra çukur fazla insanın gözünü batmıyor sanırım.. birde maliyetleri ve süresini öğrenince ben bu işten tamamen vazgeçtim. 600 ytl bi seneliğine verirsem asıl o zaman psikolojim bozulur sanırım :)
her neyse bende biraz kendi uygulamalarımdan bahsedeyim.
öncelikle ben sigarayı bıraktım. çünkü sigara göz çevresini en çok etkileyen faktörlerin başında.. sigarayı bırakalı bir seneyi geçti. o bile inanılmaz farkettirdi.
daha sonra çizgilerden kurtulmak için maya maskesini uyguladım gözaltına ve kazayakları denilen bölgeye. (1 çay kaşığı yaşmaya,1-2 çay kaşığı yağsız süt karıştırılır krem kıvamına gelir göz çevresini çekiştirmeden hafifçe sürülür ve 15 - 20 dakika içinde su ile durulanır)
daha sonra güzel nemlendiren bir gözçevresi kremi kullan. bana kardeşim bi marka önermişti gayet memnun kaldım. ismi aklıma gelmiyor ama öğrenip yazarım hemen.
ve gözaltı kapatıcılarını tamamen unuttum. çünkü onlar inanılmaz derecede çizgiye sebep oluyor. ne kadar kapatsan da daha çok dikkat çekiyor aslında. hemde çok zararlı inan.. ben kapatıcı sürmeden bakkala bile gidemezken şimdi elime bile almıyorum.
öyle ki pudra bile sürmemeye gayret ediyorum. bi rimel bir allık yetiyor bana.
şimdi gayet memnunum. ancak gerçekten yorgun ve uykusuz olduğumda belli oluyor gözlerimden sadece.. yaşım 28 ve herkes beni 22 falan sanıyor. insanın yaşını göz çevresi ele veriyormuş bu çok doğruymuş.
bende öğrendim ki öncelikle sağlık gerekiyormuş.. sağlıklı nice günler dilerim arkadaşım. umarım tavsiyelerimin faydasını görürsün.

Son düzenleme:
gözaltı morluklarından bende muzdariptim. öyle ki beni her gören bugün yorgunmusun diye sormasında nefret ederdim. gözaltı morluğu hafifledikten sonra çukur fazla insanın gözünü batmıyor sanırım.. birde maliyetleri ve süresini öğrenince ben bu işten tamamen vazgeçtim. 600 ytl bi seneliğine verirsem asıl o zaman psikolojim bozulur sanırım :)
her neyse bende biraz kendi uygulamalarımdan bahsedeyim.
öncelikle ben sigarayı bıraktım. çünkü sigara göz çevresini en çok etkileyen faktörlerin başında.. sigarayı bırakalı bir seneyi geçti. o bile inanılmaz farkettirdi.
daha sonra çizgilerden kurtulmak için maya maskesini uyguladım gözaltına ve kazyatakları denilen bölgeye. (1 çay kaşığı yaşmaya,1-2 çay kaşığı yağsız süt karıştırılır krem kıvamına gelir göz çevresini çekiştirmeden hafifçe sürülür ve 15 - 20 dakika içinde su ile durulanır)
daha sonra güzel nemlendiren bir gözçevresi kremi kullan. bana kardeşim bi marka önermişti gayet memnun kaldım. ismi aklıma gelmiyor ama öğrenip yazarım hemen.
ve gözaltı kapatıcılarını tamamen unuttum. çünkü onlar inanılmaz derecede çizgiye sebep oluyor. ne kadar kapatsan da daha çok dikkat çekiyor aslında. hemde çok zararlı inan.. ben kapatıcı sürmeden bakkala bile gidemezken şimdi elime bile almıyorum.
öyle ki pudra bile sürmemeye gayret ediyorum. bi rimel bir allık yetiyor bana.
şimdi gayet memnunum. ancak gerçekten yorgun ve uykusuz olduğumda belli oluyor gözlerimden sadece.. yaşım 28 ve herkes beni 22 falan sanıyor. insanın yaşını göz çevresi ele veriyormuş bu çok doğruymuş.
bende öğrendim ki öncelikle sağlık gerekiyormuş.. sağlıklı nice günler dilerim arkadaşım. umarım tavsiyelerimin faydasını görürsün.

göz altı morlugu için Lazerle tedavi varmış diye duydum!!!yaptıra var mı!!!

bu benim ilgilendiğim bir konu değil ama okuyunca geçemedim 10 gün önce iki kuzenimde bu ameliyatı oldular dördüncü gün izleri yok denecek kadar azdı basit ve sonuçları etkili bir operasyon olduğunu biliyorum

Back
X