oofffff offf böyle mor gözlerle dolaşmaya edicem yani:çok üzgünüm:karpedyemde göz şeklinin bozulduğunu söylemişti ameliyattan sonra:çok üzgünüm:ilgin için çok teşekkür ettim.:1hug:
gözaltı morluklarından bende muzdariptim. öyle ki beni her gören bugün yorgunmusun diye sormasında nefret ederdim. gözaltı morluğu hafifledikten sonra çukur fazla insanın gözünü batmıyor sanırım.. birde maliyetleri ve süresini öğrenince ben bu işten tamamen vazgeçtim. 600 ytl bi seneliğine verirsem asıl o zaman psikolojim bozulur sanırım :)
her neyse bende biraz kendi uygulamalarımdan bahsedeyim.
öncelikle ben sigarayı bıraktım. çünkü sigara göz çevresini en çok etkileyen faktörlerin başında.. sigarayı bırakalı bir seneyi geçti. o bile inanılmaz farkettirdi.
daha sonra çizgilerden kurtulmak için maya maskesini uyguladım gözaltına ve kazayakları denilen bölgeye. (1 çay kaşığı yaşmaya,1-2 çay kaşığı yağsız süt karıştırılır krem kıvamına gelir göz çevresini çekiştirmeden hafifçe sürülür ve 15 - 20 dakika içinde su ile durulanır)
daha sonra güzel nemlendiren bir gözçevresi kremi kullan. bana kardeşim bi marka önermişti gayet memnun kaldım. ismi aklıma gelmiyor ama öğrenip yazarım hemen.
ve gözaltı kapatıcılarını tamamen unuttum. çünkü onlar inanılmaz derecede çizgiye sebep oluyor. ne kadar kapatsan da daha çok dikkat çekiyor aslında. hemde çok zararlı inan.. ben kapatıcı sürmeden bakkala bile gidemezken şimdi elime bile almıyorum.
öyle ki pudra bile sürmemeye gayret ediyorum. bi rimel bir allık yetiyor bana.
şimdi gayet memnunum. ancak gerçekten yorgun ve uykusuz olduğumda belli oluyor gözlerimden sadece.. yaşım 28 ve herkes beni 22 falan sanıyor. insanın yaşını göz çevresi ele veriyormuş bu çok doğruymuş.
bende öğrendim ki öncelikle sağlık gerekiyormuş.. sağlıklı nice günler dilerim arkadaşım. umarım tavsiyelerimin faydasını görürsün.