Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Goz altlarim kahverenginin dahada koyusu biktim artik hic bi sekilde kapatamuriyorum ne olur yardim edin. En iyi hangi urunu kullanirim vede uygun fiyatli
Goz altlarim kahverenginin dahada koyusu biktim artik hic bi sekilde kapatamuriyorum ne olur yardim edin. En iyi hangi urunu kullanirim vede uygun fiyatli
Canm kapaticidan ziyade koyuluklari cozmeye yonelik dogal seyler yapabilirsin bir suru tarifleri var. Genelde morluk yada koyu goz altina sahip kisiler kapatici sürmeden once goz altını nötrluyorlar. Mesela goz altin mor ustune somon renginde hafif kapatici silici sürüyorlar onun ustune hemen hemen kendi ten renklerinde kapatici suruyorlar. Uygun fiyatli kapatici olarak rimmel londan maybelline işini görür. Katı formdaki kapaticidan ziyade likit yani sıvı kapatici tavsiye ederim. Goz altlarini kati formda olan kapaticiyla daha fazla yorup yipratma