Göz altı kırışıklıkları için botoks

Benimde korkunç bir dolgu deneyim var ama kaliteli madde enjekte eden iyi bir doktora denk gelirseniz gerçekten işe yarıyor. Ben Antalya’da yaptırıyorum. İstanbul’da bildiğim, tavsiye edebileceğim biri yok. 2 senedir hamileliklerimden dolayı yaptıramıyorum ama ben 7-8 yaş öne atıyor. Ben de 43 yaşındayım. Bunlara 30’larda başlarsanız ve düzenli yaptırırsanız yaşlanmayı geciktiriyor.
Mezoterapi yaptırmadım ama daha risksiz diye biliyorum.

Mezoterapi cildin goruntusunu duzeltmek icin kullaniliyor. Gozaltinda morluk varsa rengi açıyor ama kirisiklik icin ise yaramiyor diye biliyorum

bilmiyorum bi sürü doktor (dermatolog)takip ediyorum. en az paylaştıkları şey göz altı ışık dolgusu. başarılı bir sonuç alamadıklarından diye düşünüyorum .paylaşanlara da dikkat edin objektif değiller.aynı ışık altında çekilmiş foto atmıyorlar.

Gözaltı kiriskkiklarina botoks uygulaması yapılmaz.İsin ehli bir doktorda gözaltı ışık dolgusu botoks kombini işe yarayabilir.Ama.gormeden de bişi denemez.Belki operasyona ihtiyacınız vardır göz çevresi için.

Tam olarak ihtiyacinizi gormeyebilir. Guzellik merkezinde bile olsa doktor yaptigi takdirde problem olmuyor
Göz altı dolgusu riskli bir işlem gibi geliyor birde yüzüme artık dolgu yaptırmak istemiyorum hiç aslında sadece göz çevreme kaz ayaklarına botoks yaptırsam bile etkili olur öyle aşırı kırışık değil ve sanırım nemsiz kaldığı içinde kırıştı 1 haftadır göz altı kremi, kullanıyorum hafifledi çizgiler çok büyük bir işlem yaptırmama gerek yok diye düşünüyorum ama işte bir doktora görünücem daha önce bir kere botoks yaptırmıştım çok iyi olmuştu ama o zaman göz altım kırışık değildi o yüzden farkı bilmiyrum

Tam olarak ihtiyacinizi gormeyebilir. Guzellik merkezinde bile olsa doktor yaptigi takdirde problem olmuyor
işte 7 Aralıkta tanınmış bir doktorla görüşücem o zaten ne yapılması gerektiğini söylüyormuş arkadaşım hep ona gidiyor kendisi 40 yaşşında ama benden daha genç duruyor valla

Korkuyorsaniz birsey diyemeyecegim acikcasi çünkü yapılan her islemin riski var. Ben dogumdan sonra 3 haftada tum kilolari verince zombiye dönmüştüm. Aynaya bakmak istemiyordum, yarim saat gozaltimdaki cukurlari doldurmaya calisiyordum Krem beni kurtarmayacagi icin mecbur işlem yaptirdim. Mezoterapi yaptirirsaniz sonucu burada paylasabilir misiniz?

Dudak dolgusu yaptırmıştım ondan dolayı dolgu yaptırmak istemiyorum artık birde göz altı dolgusunu doktorlar da pek önermiyorlar kaz ayaklarına botoks birde mezoterapi yaptırırsam sanırım benim çizgiler baya hafifler zaten benimkiler de yüksek ihtimal aşırı kilo kaybından dolayı oldu kilo almaya çalışıyorum ama genetik bizde pek başarılı değilim o konuda normal yemek yiyince kilo almıyorum abur cubur yemem lazım oda yüzümde gül hastalığı olduğu için yasak

Umarim istediginiz görüntü olur

mezoterepi yaptırırsanız buraya yazarmısınız sonucunu ve fiyatını

Merhaba. Botoks yaptırdın mı memnun musun. Göz altına yapılmıyor ama kaz ayağına yapılıyor.

Ay ne alakası varya botox olanı durduruyor kasları yani hani dolgu deseniz neysede
gucci göz altına ben bi ara gülünce kırışıyor diye yaptırmıştım ama çok yapılan biryer değil gidip bi görüsmen lazım belkide çokûk diyorsun dolgu olabilir ben 3. Botoxumi yaptırdım geçen hafta profilimde var kaz ayaklarım kaş aram için çok memnunum

Dudak dolgusundan neden korkuyorsun bu kadar alerjimi oldu ben artik kendimi dudak dolgusuz düşunemiyorum normalde hiç dudağım yok bende 41 yaşındayım

Yok yaptırmadım mezoterapi yaptırmayı düşünüyorum
Mezoterapi adı altında yapılan çok fazla uygulama var bence kendi kanından yapılan prp yi yaptır en iyi mezoterapi budur paris ışıltısı vs hikaye mesela en azından bende öyle olmustu bak ünlülere seda sayanın yüzü çok gergin ama göz altı kırısık göz altı kırıskklıgının caresi botoks değil oraya da az dozda yapan doktor var… mesela benim doktorum yapıyor bana .. ama bunun için anotomi bilgisinin çok yüksek olması ve uyanık olması gerek doktorun botoks yüzün üst kısmına uygulanır alta değil ama dediğim gibi benim göz altıma da yapıyor .. iyi doktor bul mezoterapi tuzagına düşme nacizane ..

Selam mezoterapi işe yaramıyor mu yani botoks göz altına yaptırmaya korkuyorum kız kardeşim yaptırdı 2 ay bulanık gördü çift gördü filan tamamen düzeldi şimdi ama çok strese girmişti iyi doktor da olsa korkarım zaten dudak dolgusundan baya çektim gerçi o benim hatamdı doktorum çok iyiydi hata son işlemi yapmamak için çok konuştu benimle fazla geldiği için reaksiyon gösterdi dudağım gerçi sonuçta hiç birşey olmadı Allaha şükür ama o korku bana yetti 1 sene oldu ama dudak dolgum hala duruyor çok yaptırdığım için tek artısı bu oldu yani :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…