Göz altı kırışıklıkları için botoks

Merhaba. Botoks yaptırdın mı memnun musun. Göz altına yapılmıyor ama kaz ayağına yapılıyor.
botoks yapıldı kazayaklarına ama farkı anlamıyorum çünkü kaz ayaklarımda hiç kırışıklık yok sadece göz altlarım oda sanırım çok şiştiği ve ben çok zayıfladığım için oldu gözaltlarım krem kullanırsam daha iyi şuan ama yine de etkili bir işlem yaptırmak istiyorum da ne olacağını bulamadım doktorla görüştüm 3 seans mezoterapinin bana yeteceğini fazlasına ihtiyacım olmadığını söyledi bende düşüneceğimi söyledim 2 aydır düşünüyorum :)

merhaba yaptırmadım doktor az uyuşturuyor çekindim.yanaklarım bile çok acırken . iyi uyuşturun doktor olursa düşünürüm
Bende yaptırmadım henüz ama acıdan değil gözaltı kremi kullanıyorum çok iyi geldi bana birde 6 aydır kollajen kullanıyorum çok iyi toparladı kaş kaldırmak için botoks yaptırıcam bir kaç ay sonra o kadar zaten yüzümde kırışıklık yok boşuna işlem yaptırmıyım diyorum

Merhaba. Hangi göz altı kremini kullanıyorsunuz? Kollajen hap şeklinde mi ? Bilgi verirseniz sevinirim.

Merhaba. Hangi göz altı kremini kullanıyorsunuz? Kollajen hap şeklinde mi ? Bilgi verirseniz sevinirim.
Göz altı kremim YVES ROCHER

Gençleştirici ve Yenileyici Göz Kremi - Anti-age Global​

SUDA COLLAGEN®
İçerisinde 5500 mg kolajen peptiti içeren, içime hazır kolajen içeceğidir. Tip 1 ve tip 3 kolajen peptiti içermektedir.

Göz çevresi için mezoterapi ve kaş kaldırma için botoks tarzı uygulamalarda ıstanbulda önereceğiniz bir merkez var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…