Göz Çevresi Bakımı Göz altı koyuluğu için maske ya da kozmetik ürün bilenler?

Yellowpepper

Guru
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2014
1.879
2.284
333
Göz altlarımda koyuluk var, morluk diyemem ama koyu. Bu durum için evde yapabileceğim bir maske önerisi veya kozmetik ürün tavsiyesi olan var mı? Bu arada ilk sorum henüz, yeni üyeyim, bu vesileyle herkese merhabalar :)

Merhaba hoşgeldiniz :cool:Demirine baktırdınmı hiç? bazen demir eksikliğinden oluşabiliyor.Evde uygulayabilceğin çok basit şeyler var aslında mesela patetes dilimlerini göz altında 15 dk bekletirsen faydasını görürsün.Hatta bunu patatesi rendeleyip de yapabilirsin.Günlük içtiğimiz sallama bitki çaylarının soğuk torbalarını koyarım ben sık sık, hangi bitki çayı olursa olsun ziyan etmem faydalanırım :KK49:

bende patates dilimlerini öneririm etkilidir göz altı morluklarında.Sanada iyi gelecektir

Teşekkürler. Evet baktırmıştım, herhangi bir sorun görülmedi demirde. Patates ve çayı denedim ama düzenli yapmadım hiç, cidden faydası oluyor mu, düzenli yapınca?

Teşekkürler. Evet baktırmıştım, herhangi bir sorun görülmedi demirde. Patates ve çayı denedim ama düzenli yapmadım hiç, cidden faydası oluyor mu, düzenli yapınca?
Oluyor evet 15 dakika az gelirse yarım saat falan beklet ve rendeleyerek dene birde, ben değişikliğini görmüştüm şuan gözaltımla sorunum yok şükür.
Ve birde göz altı kapatıcısını çok fazla uygulamamaya çalış

Kapatıcı hiç kullanmıyorum, daha doğrusu pudra fondoten de dahil o tarz şeyler sürmüyorum. Teşekkür ederim, deneyeceğim dediğin gibi.

Göz altlarımda koyuluk var, morluk diyemem ama koyu. Bu durum için evde yapabileceğim bir maske önerisi veya kozmetik ürün tavsiyesi olan var mı? Bu arada ilk sorum henüz, yeni üyeyim, bu vesileyle herkese merhabalar :)

Bende morluk diyemem aynen koyu benimki de bende bi deneyeyim bu yöntemleri inş iyi olur o_O

Back
X